Skoči na vsebino

Tipkovnica in dirkanje


DarkSide

Recommended Posts

Imam mogoče čudno vprašanje ampak vseeno. Končno imam dovolj zmogljiv Pc, ki je sposoben poganjati tudi novejše igre. Na prejšnjem rFactor (pirat da sem sploh sprobal če je dovolj zmogljiv), na novem pa Assetto Corsa (kupljena).

Sedaj pa na vprašanje: ker mi prostor ne dopušča, da bi sploh imel volan (premajhna miza-prostorska stiska trenutno) sem pač probal preko tipkovnice. Avtomobili čez ovinke skoraj nevodljivi, saj zahtevajo obrat in pol, medtem ko formulo se da lepo voziti preko tipkovnice. Pa me zanima ali je finta samo v nastavitvah ali je to normalno ker s tipkovnico ne gre tako zavijati?

Volan je v planu, le ugotoviti kam ga dati itd.

Link to post

za tipkovnico ti nebi znau svetovat, je pa ena resitev controler za xbox alpa kej tazga. Jst sm ga kupu par mescou nazaj in je precej uredu, mas analogni gas, zlajf in zavijanje in se usaj en tolko da modulirat. Nism ga na kasnih simulacija probaval ampak forze horizon 4 sploh ne vozim vec na volan

Link to post

Bo treba nekaj pogruntat. Po 10 krogih me direkt prsti bolijo. Mika me G29, samo ne vem kako je pri teh volanih ker kolikor tako v trgovini probam se ne vrnejo v začetni položaj. Ali mora biti povezan in potem motor to opravi?

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...