Skoči na vsebino

Splošna debata


Recommended Posts

  • Odgovori 33
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ne vem zakaj je treba zdej za nove dirkače nova pravila uvest. Kolk let že vozmo z pravimi imeni, pa ni blo nobenih problemov in sem prepričan, da jih tut v bodoče nebi blo, če bi se to pravilo upošte

Prijavil sem se na prvenstvo. Delam še livery, pošljem kmalu.

Vidim da je pri prijavnici (nekaj vas je že kar prijavljenih) nekoliko nejasnosti za nekatere, pa bomo probal rešit:   1. @50keda je to tvoj ime v Assetto Corsa? ponavadi furamo s pravimi imeni

Vidim da je pri prijavnici (nekaj vas je že kar prijavljenih) nekoliko nejasnosti za nekatere, pa bomo probal rešit:
 

1. @50keda je to tvoj ime v Assetto Corsa? ponavadi furamo s pravimi imeni, če so problem osebni podatki, pa lahko tudi s 50keda odfuraš prvenstvo, drugače je boljše spremeniti v igri na pravo ime. 

2. @blacky_y oz. F. Vidovič - ne najdem te na discord ali forumu a se mi lahko javiš kjerkoli? tvoj steamid bo potrebno najti, če mi poveš Account Name od steama ga bom našel. (AC prvenstvo je na PC in ne na konzolah, če je tam slučajno tvoj nick blacky_y).

3. Pri številki dirkalnika izbirate skin katerega boste vozili skozi sezono, torej enega od 29ih, ki jih imamo na voljo. Na voljo so številke, ki jih imate na izbiro v igri ko izberete avto Ginnetta Supercup in greste pod menu "select livery". *slika spodaj.
default
Tu izberite skin ki vam je najbolj všeč in v prijavnico napišite številko tega dirkalnika. V kolikor vam je za skin vseeno ali ste napisali številko ki je pri teh 29ih avtih ni, vam bo ta dodeljen s strani organizatorja.  

Zdaj pa veselo reševat prijavnico :)

Uredil - PEK
Link to post
Deli na drugih straneh

Are we still following the same rules as previous series? The rules haven't been posted anywhere, and there's already at least one that seems to not be being used anymore.

https://www.slo-racing.com/IPS/racing-rules/

Quote

4.1 Identiteta voznikov

Želimo, da se vsi vozniki predstavljajo s svojim pravim imenom in priimkom. Izkušnje so pokazale, da se osebe obnašajo veliko bolj spoštljivo, ko je njihova identiteta znana in se ne skrivajo za namišljenim imenom. Na neprvenstvenih dirkah je uporaba pravega imena in priimka opcijska, na vseh prvenstvih in dirkah pa je uporaba pravega imena in priimka obvezna.

 

Link to post
Deli na drugih straneh

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...