Jump to content
Sign in to follow this  
AliBuggy

WRC 8 FIA World Rally Championship

Recommended Posts

Vceraj je bil release WRC 8, rivala CM-jevemu rallyju, ki drzi licenco za vse rally avtomobile. Do sedaj so v tej fransizi vedno obljubljali dobro fiziko in podporo volanom, pa dostavljeno nekako ni prepricalo rally srenje. Kot je znano, vsako leto ali dve pridejo z novo verzijo igre in si zelijo odvzeti delez igralstva Dirt rally sceni. Ne samo Dirt 3/4 , ki se jo smatra kot arkado, tudi Dirt rally , ki stremi k malo bolj avtenticni izkusnji. Jim je tokrat morda uspelo?

Kot prvo so celoten PR in marketing zagnali preko Steam platforme. Nic narobe. Kar je narobe je to, da so dober teden pred release date-om predali ekskluzivo Epic store-u in Steam userjem dodali penal eno leto!

Da bo stvar se bolj zgeckljiva so dan pred releasom vsem third party reselerjem dali 14 dnevni ultimat in zato si par ur pred DL, ko si imel igro ze kupljeno (jaz vkljucno) dobil obvestilo da bo za nas kljuc spil dostopen sele 18.9, ceprav je kupljen cisto pravi Epic kljuc, brez njihovega supporta.

Kakorkoli. Nacin je malodane grd. Tega jaz pac ne podpiram. Ker pa sem imel ze nekaj (slabih) izkusenj  s tem spilom in podporo z volani sem narocilo preklical in probal travnisko verzijo. Zanimalo me je ali jer tokrat volan sploh prepoznan. Je. Zanimalo me je ali ima kakortoliko FFB...Ima ko se potrudis z nastavitvami. Je odziv bolida na cesti OK?..JE na dolocenih progah.

Sem sprobaval ene pol ure pa me ni odvrnilo in se bom se malce poglobil v sam spil. Meniji so konfuzni...obljubljajo pa MP, kjer bomo vsi istocasno na progi. To rezultira pa mnogo zabave.

Na prvo zogo je potrebno dati priloznost, nenazadnje je cel spil toliko kot Dlc season 3/4 od dr2

 

Spremljam.

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...