Skoči na vsebino

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Odgovori 80
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo, sem kar odpeljal Novo Zelandijo, ker kasneje ne bo časa. Sem poizkušal bit malo bolj previden, da se kje brezveze ne razbijem. Spoiler alert: Koncentracija popustila na 9. stage-u. Br

@AliBuggy a si mislu kaj takega: Idrski radar Če baš nucau, kr pawej Ti kamut jest al pa @v4n4d4j? rajde gawariwa. "Tri liwu", "Teš kat balan!"

Evo. Glede na to, da sem prejšnjo dirko ponesreči izpustu in s tem zgubu pike za skupni seštevek, sem se odloču, da odpeljem tale rally malo drugače, bolj za uživancijo. 😎 Ta avstralija ima take

Posted Images

Uf... Kaj naj rečem druzga kot kapo dol :D. Nism mel za burek.

Najprej sm mislu de bojo ostale kakšne drobtinice, zdej pa še za to nism prepričan. Vedel sem, da v Nemčiji mi ne gre najbolje, nisem pa pričakoval takih razlik. Bom moral h komu od vas v šolo.

Čestitke!

Link to post
Deli na drugih straneh
  • 2 weeks later...

Res škoda za Wales, meni osebno ena izmed boljših lokacij. Sem tudi mislil, da so CM rekli nekaj v stilu, da bodo clubs še vedno lahko vozili ostali tudi brez DLCja.

Odvozu Argentino, res zajeban rally, skos morš bit pozorn in lahko si kar vzameš v zakup: "Don't cut".

Link to post
Deli na drugih straneh

Js pa hočem vaše posnetke, po možnosti iz kabine, ne iz haube al pa dashcama.

Mene tale argentina fajn zjebe s svojim neravnim terenom, kjer je v kabini dejansko nemogoče gledat cesto. Ful vibrira gore dole, da me že skor glava boli od tega pa oči mi skor ven padejo xD

Drgač pa jst optimist včer kr grem na Argentino po 2 tedenskem predahu (dejansko od nemčije še nism zagnal DR) in ja, katastrofa, letanje po klancih navzdol v prvih stagih, mi je prnesl prevelik zaostanek, da bi še lahk tekmoval za kakšno drugo mesto, kot zadnje xD

Tisti prvi pa, kapo dol, ste čist utrgani xD Definitvno pa moja pogodba ne bo zdržala za naslednjo sezono ... od Fieste se poslavlam :P

Uredil - 50keda
Link to post
Deli na drugih straneh

Nism čist zihr, ampak eni so nekej pravl da če daš na max camera shake, naj bi to ubistvu pomagalo pri tresenju. Sm probal na oba načina, sm še zmerej nevem...

Ene 2 dela sta vmes, ko je dejansko bolje da malo zamižiš al pa mal križm gledaš :D.

Drugače pa, pri meni zgleda tako.

Link to post
Deli na drugih straneh
  • 2 weeks later...

Tak pa sm pršu do konca z terminal damagem na zadnji progi :D

Takle na hitro, ne vem, če bom več sodeloval, ker je nekak brez smisla. Prvih šest je prehitrih ostali pa ne pridemo do konca, oz. če že pridemo je katastrofalni rezultat.

 

Na dolgo pa:

Kar mi dejansko pobere vso motivacijo je:
1. nočni stagi, skor nikol ne pridem na nočni stage z lučmi ... če že morjo bit, potem takoj po servisu, da pač maš namontiran gor luči za zihr

2. preveč deževnih prog ... ja vem, da že vzuni 2 tedna ščije, sam mi gre pa na živce met 6 stagov en za drugim v heavy rainu, ker dejansko vse šajna in ne vidiš nič, v kolikor furaš iz kabine. + še vadit ne moreš prej, ker time trail ne podpira heavy rain? what?

Zdej, zaka me pa to moti? Ker itq drgač tišim na polno, da bi se ja približu hitrejšim xD Kaj se zgodi? Na polno e razbiješ seveda, motivacija nardi pa banji jump brez štrika ;)

 

Tk da ja, v prihodnje, če bojo kakšni daily eventy, se bom vrjetno udeležit tehleh pervenstev, pa ne vem če ma smisel, kot pravim prvih 6 je skos istih in pol nimam proti komu tekmovat tam v ozadju in motivacije enostavno ni. Grem raj na carier mode, kjer je dejanska lestvica.

 

Pa hvala za dobro organizirano prvenstvo, over and out.

Link to post
Deli na drugih straneh

Pa smo pršili do konca :) 

Čestitke @v4n4d4j? za dominantno zmago v prvenstvu in seveda tudi ostalim za dosežene rezultate.

Vsem se zahvaljujem za številčno udeležbo, ste precej presegli moja pričakovanja.

@50keda se strinjam, tockovanje je bilo zgrešeno, predvsem zato ker sem pricakoval nekje do 10 prijavljenih 😅 Za naslednjo sezono se bo to sigruno spremenilo vključno z uvedbo ekip in ekipnega prvenstva in še nekaj drugih malenkosti. ...z dežjem sm mogoče malo pretiraval saj so na praktično vsakem rallyju bile dežne preizkušnje.

zanima me tudi mnejnje ostalih tako da feel free to share :) 

Link to post
Deli na drugih straneh

@n1vekk ja z dežjem je tko, da bi js pričakval al cel rally deževn al pa ceu bolj kot ne suh. Tak je blo pa vsak rally "isto vreme" :) Pa še bi upošteval mal zgodovino pravga rally, kolk je vrjetnost dežja kje. Recimo v Nemčji majo skor zmer suh, v Walesu pa ni da ni, da ni dež ;)

Link to post
Deli na drugih straneh

Prvenstvo je bilo meni osebno zelo zanimivo mogoče kakšen dežn hp preveč drugače pa 10 od 10. Kar se tiče nočnih hp-jev  je moje mnenje, da so bili tako kot je treba na zadnem hp-ju dneva, da je bilo treba odpeljati pametno, kar je vsaj zame delalo rally zanimiv saj si lahko v tem krogu hp-jev veliko pridobil ali pa izgubil. Čeprav sem z vožnjo zadovoljen le na 3 rallyih je bil rezultat več kot odličen (pričakoval sem rezultate okoli 6 mesta). Za naslednjo sezono pa je moj predlog da bi se izbralo npr. r2, r5, kit car.... in še kakšno drugo klaso in se bi po tem vozilo po npr. 2 rallya z eno klaso avtov. Pa seveda, da se popravi točkovanje in pa uvedba ekip.

Drugače pa je bilo užitek tekmovati.

Link to post
Deli na drugih straneh

Kot prvo čestitam Niveku za odlično organizacijo in izpeljavo prvenstva! Meni so bile vse dirke dobro zamišljene tako v smislu časovnega in vremenskega zaporedja. Dežja se mi zdi da ni bilo preveč...mogoče še premalo 😃

Meni osebno mi edino to ni najbolj všeč, da se že toliko vnaprej ve seznam stagov in pogoji, tako da lahko tisti ki ima preveč časa skoraj 2 tedna trenira in odpelje dirko precej na lahko...priznam da sem na zadnje dirko bolj kot predhodne lotil v tem smislu😁 Meni je bil osebno bolj všeč sistem kot smo ga imeli pred časom v prvenstvu na FB (uradni weekly na tedn, kjer do vsakega torka nihče od nas ni vedel kakšno vozilo in proga bo in hkrati si dirkal še s celotno bazo weekly dirkačev kar je še dodatno popestrilo vse skupaj...tisti ki ste vozil že veste).

Drugače pa podpiram in se udeležim karkoli bo v bodoče in kul bi blo, da bi se še kakšen več pridružil, saj se je proti koncu udeležba skoraj prepolovila.

Pa še to, zdej kr je konc bi blo treba piknik nardit! 🍺🍺🍺🍺🍖

Link to post
Deli na drugih straneh

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...