Skoči na vsebino

Recommended Posts

@50keda najhujs je ker imam jaz tud pogled iz haube, pa jih vseen spregledam  isto kot @v4n4d4j?:D

 

Sem pogledal njegovo voznjo...thumbs up! Edin eno razliko sem pa res opazil. V USA je zgleda ves svoj serviski team nagnal pozgat travo ob progi, ker jaz imam vegetacije ob progi tolk vec kot on, da je groza. Celi mailnarski pragozd :D

Verjetno ima kaksen setting na low al pa kej

 

 

Uredil - AliBuggy
Link to post
Deli na drugih straneh
  • Odgovori 80
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo, sem kar odpeljal Novo Zelandijo, ker kasneje ne bo časa. Sem poizkušal bit malo bolj previden, da se kje brezveze ne razbijem. Spoiler alert: Koncentracija popustila na 9. stage-u. Br

@AliBuggy a si mislu kaj takega: Idrski radar Če baš nucau, kr pawej Ti kamut jest al pa @v4n4d4j? rajde gawariwa. "Tri liwu", "Teš kat balan!"

Evo. Glede na to, da sem prejšnjo dirko ponesreči izpustu in s tem zgubu pike za skupni seštevek, sem se odloču, da odpeljem tale rally malo drugače, bolj za uživancijo. 😎 Ta avstralija ima take

Posted Images

Bedak sem dal po stage-u 4 retire ker sem mislil, da bom potem šel lahko od tle naprej... pa itaq DNF pokasiral ...

Ajme meni, moram pa tud pogruntat kaj se dogaja z mojim Dirt. V stage 2 mi je začel sred  vožnje trokirat k s..... In tako do konca stage-a, potem je bil spet mir.

Sem probal ta isti problem še enkrat ponovit na timetrail pa mi ne rata. A je to kakšen znan bug mogoče ?

 

Link to post
Deli na drugih straneh

It's over Anakin. I have the high ground! :P

V VR me ne moti notranja kamera, v pancake gaming je pa težko odmislit vse kar je na ekranu. Če bomo dal pa kešna pravila se bom pa tut prilagodil.

@AliBuggy - ground cover off.

@edgeslo - tudi meni čudno na cajte dela. Kdaj začne trokira in ni videt, da bi bilo odvisno od grafičnih nastavitev. Odloč se in pol en cajt jebe in se zatika. Totalno odludno.

Uredil - v4n4d4j?
Link to post
Deli na drugih straneh

Evo, sem kar odpeljal Novo Zelandijo, ker kasneje ne bo časa.

Sem poizkušal bit malo bolj previden, da se kje brezveze ne razbijem.

Spoiler alert:
Koncentracija popustila na 9. stage-u. Brezvezen Crash 1 in Crash 2.
Sem mislu, da je kratek stage, zato sem preostalo polovico prevozu po spuščani gumi, namesto, da bi jo zamenjal 🙄.

Ostali brzinci pa brez posebnosti.

Replays:

Srečno še ostalim!

Link to post
Deli na drugih straneh

@Hrcko čestitke za lepo vožnjo! Js dejansko nisem meu staga brez napake, podobnih kot si jih predstavu ti. Tak da ko mi uspe odpelat clean stage, pol se mi bojo časi dost popravl.

Drugače pa ... kua je s tem gumim? To je tak bullshit, nima veze kaj gor namontiraš. V prvem valu štirih preizkušenj, si dam gor medium, mogoč bo zdržal. Ma kje, zadni stage je, ko da bi se po ledu furu. Okay gremo na drugi skupeh stirih preizkušenj, zej bom pa dal hard, ima da zdrži. Ma kaki! :D Spet sem se v četrtem stagu drsu, sam še bolj ko z medium. Obojne pa so ble v servisu worn. Drugič probam še soft xD Zgleda, da je izbira teh gum pravi bullshit in da nima veze kaj gor daš, če je preveč stagov ... se bojo preprosto znucale. ene in druge.

Drgač pa glede na to, kolk sm meu napak, še tak dobr, da sm do konca pršu lol xD Eno nočno preizkušnjo, vem da sm furu sam z levo lučjo, vse ostalo razbito/izgubljeno .. sm mislu da bom umru.

Aja pa še zvok mi je enkrat vn vrgl pr dveh preizkušnjah. Rally na polno, vse in svašta odpoveduje xD

Uredil - 50keda
Link to post
Deli na drugih straneh

Težk rally, robniki zmerej čakajo, da nrdiš napako, da te lahko zavali ali pa prebode gumo. Lih tolk se spreminjajo gume/mokrost, da moreš nonstop pazit kam te nese. Poleg omenjenega sem še dvakrat malo zalutal v gozd, ostalo pa še kar tekoče.

Srečno!

Link to post
Deli na drugih straneh
  • 3 weeks later...

Včeraj do 12h je bil čas za odpeljat, ker sem včeraj zjutraj ob 9h gledal rezultate in takrat je blo še 3 ure časa za odvozit, sej mate vsi odštevalnik kjer kaže koliko časa je do konc eventa.

V temi s podatki o prvenstvu niti ni napisana točna ura kdaj naj bi se event začel in končal...samo po dnevih od kdaj do kdaj, mogoče bi blo pametno še ta podatek dodat in pazit na uro ko ustvariš event, da ne bo še kdo v bodoče zamudil 😀

 

Link to post
Deli na drugih straneh

In kakšni so občutki po monte carlu?

To je res svoje vrsten rally, nardiš eno napako, pa maš gumi difekt. Tk da, v mojem najboljšem primeru bi prlezu na 4 mesto, višje pa ni šans. Ni kaj obvladate, le tako naprej :) Za super stage sm pa mislu, mm to sm pa kr pelal za silo ene dve male napkice za par sekund in ja, pol pa pride žan pa nas še tam poovna :D

Js pa grem zej domačo nalogo delat, pa se piflat avstralijo :D

Uredil - 50keda
Link to post
Deli na drugih straneh

Men je Monte Carlo realno totaln dolgčas, tuki se pa res pozna, da skos isto progo vozš.

Men se pa ne zdi, da sploh lahk maš gumi defekt tuki, sej v glavnem je skos ograja, al pa snow bank. Je pa en bug zlo nadležen na enem ovinku desno 3, kjer če se sam dotakneš ograje (ne glede na hitrost) te že resetira in dobiš +8s.

 

Uredil - Dirkač
Link to post
Deli na drugih straneh

Brez posebnosti.

Spodnji deli kjer ni snega/ledu, zna it kakšna guma, če si preširok na izhodu. Vrhni deli pa predvsem temelijo na temu, de držiš lepo linijo, ovinke začenjaš dost zgodej.

Imam pa občutek, da se čuti razlika v podlagah (kjer so zaplate ledu le za 1 kolo itd) dosti bolj kot pa v DR1, tk da maš skos delo.

Če smo tukej bel pazili, bomo pa na Avstraliji stopil bel na gas.

Link to post
Deli na drugih straneh

jst sm kar danes odpeljau australio in dejansko ni slo tako slabo. par napak je blo ampak vse brez hujsih posledic razn en high speed spin v ss2 mi je pokvaru ritm za pou stagea ker sm mislu da bom tam event zakljucu ma se je izslo na sreco samo s praskami...

srecno ostalim in previdno na mokrem :D

Uredil - n1vekk
Link to post
Deli na drugih straneh

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...