Skoči na vsebino

2. Croft (27.5.2019)


Recommended Posts

Potek dirkaškega vikenda:

21:15 Kvalifikacije
21:30 Dirka 1 (razvrstitev glede na rezultate v kvalifikacijah)
21:55 Dirka 2 (razvrstitev glede na rezultate v dirki 1, obratni vrstni red za prvih 8 voznikov)

SERVER
ONLINE
TRENUTNI ČASI
cliocup.jpg

Uredil - PEK
Link to post
Deli na drugih straneh

V tej temi obvestite, če boste na dirki odsotni. V primeru neobveščene odsotnosti ste zadnji (27.) na listi za naslednjo dirko kjer je prostih mest (zaradi steze) le 23. Deadline za napoved odsotnosti je do 15:00 na dan dirke. 

 Prosim, da v primeru odsotnosti to sporočite tukaj ali pa na discordu meni kot osebno sporočilo.

Odsotnost sporočili:

Miha Fabijan
Brane Malavašič
 

Uredil - PEK
Link to post
Deli na drugih straneh

Odločili smo se za zamenjavo vrstnega reda prog v koledarju, saj ima proga Croft 2 prosta mesta več kot Donington.  

Prostih mest na dirki je 25 (+1 TV), v prvenstvu pa je 27 voznikov. 

Zaradi nenapovedane odsotnosti se dirke zaenkrat ne moreta udeležiti Jakob Zupanc in Žan Trpin. Oba omenjena odsotnosti v prvi dirki nista napovedala, prav tako nista odpeljala nobenega kroga na serverju. Tretji v tej čakalni vrsti (v kolikor bi bilo prostora na serverju/progi še manj) bi bil Miha Fabijan, ki prav tako ni opravičil odsotnosti.

To ne pomeni, da omenjena dirkača ne moreta priti na dirko, sta namreč rezervi ČE KDO SPOROČI ODSOTNOST!  Prvi v čakalni vrsti je Žan Trpin, drugi pa Jakob Zupanc. 

Kriterij izpada iz dirke v primeru premajhnega števila prostih mest (zaradi steze): 
1. Nenapovedana odsotnost na prejšnji dirki 
2. Poznejši datum prijave v prvenstvo

Ker je prijavljenih nekaj več dirkačev kot je prostih mest na progi, je ravno to razlog da se sporoča odsotnost, kar je edino fer do drugih dirkačev. V kolikor tega ne storite padete na to listo rezerv.

V primeru 2 kratne NENAPOVEDANE odsotnosti je posameznik izbrisan iz server liste in prvenstva. 

*** (27.5.) Zaradi dveh odpovedi, lahko na dirko prideta oba omenjena. Na server takoj, ko bo client lista posodobljena

Uredil - PEK
Link to post
Deli na drugih straneh
On 21. 5. 2019 at 17:48, PEK je napisal:

V tej temi obvestite, če boste na dirki odsotni. V primeru neobveščene odsotnosti ste zadnji (27.) na listi za naslednjo dirko kjer je prostih mest (zaradi steze) le 23. Deadline za napoved odsotnosti je do 15:00 na dan dirke. 

Samo opozorim še enkrat. 

Link to post
Deli na drugih straneh

R1: nekaj časa celo P12. Nato nekumu spustil nespametni bodiček. Ko sem ga čakal da me prehiti nazaj, ga ni bilo in sem raje odstopil

R2: Bolj zadaj, brez pravega tempa. Zopet dotik zadaj. Spustil, do konca mi ni uspelo prehiteti še enkrat😎.

Preveč ON/OFF na zavorah.

Uredil - mancSLO
Link to post
Deli na drugih straneh

R1: Se je videla borbenost, ko ste letavali iz stez kot nori :D Tudi jaz sem malo pretiraval in letel iz steze nato pa me je nekdo se nabil, se oproscam kdor koli je ze bil... 

R2: Bila veliko boljsa dirka končno nisem  vozil sam s sabo :D Se zmeraj se cudim kako dobro vozite nekatri kljub dodatnim kilam bravo. 

Link to post
Deli na drugih straneh

Q: smehi orehi, ko sem se nekaj matral ne bit zadnji. P19.

R1: Spredaj so se zagnali, kot da je zadnji dan, ko Petrol toči bencin. Sam sem slalomiral skozi gnečo, mimo letečih po travi, prehitel nekatere, ki so imeli manj sreče pri manevriranju mimo ovir in prilezel že na 10 mesto. Cilj mi je bil, da bi splezal do P8 in potem drugo dirko začel spredaj :D  No, ko so se zadeve umirile se je izkazalo, da tist sod pira, ki mi ga je @PEKvrgel v gepek ne deluje blagodejno na lipicance spredaj. Predvsem so štrajkali na izhodu na dolge ravnine, kjer se je vsak poskus, da bi še koga spredaj ujel izjalovil. Nekje vmes je mimo priletel še Arko, kateremu sem verjetno popil nekaj živcev, sam pa sem nato u izi kruzal do P11. 

R2: Druga dirka se je začela še bolj spektakularno, ko sem se znašel v poplavi Francozov, tako da sem se samo prepustil toku, ob tem na zaviranju snel Eržena, ki je nato uprizoril lep slajd čez ovinek 👍, ob koncu kroga sem priplezal do P9, tik za izpuhom spredaj vozečega. Samo se je nato spet izkazalo, da so te spredaj prehitri, zato sem malo dražil ostale okoli mene in končal na P10. 

Zabavno je bilo, škoda telih kil, ker avto preveč ubijejo, nisem pa tak mojster, da bi bil kljub temu konkurenčen. Verjetno bi pomagal tudi kak krog treninga več na progi :D  

 

 

Uredil - Rokovnjac
Link to post
Deli na drugih straneh

Včeraj res ni bil moj dan, in tudi proge sploh nisem mogel "pogruntat", res mi ni bla všeč xD

Q: nisem dosegel niti časa iz prostega treninga...

R1: zaletel v gume, zletel na travo in dobil 30s penalty v 3 ovinku... nek magnet je bil v tistih gumah celo dirko 🤣 upam da sem se vsaj dobro umikal tistim ki so me lapali..

R2: bistveno bolje kot R1, bil sem bolj konsistenten, prišel do P17 semizdi, ampak bolj zaradi tega ker so drugi leteli iz proge kot kaj drugega.. in potem sem se spet nekam zaletel... sem vsaj vztrajal do konca in nisem imel +1Lap xD

proga je kriva 🤣

Link to post
Deli na drugih straneh

Q: Ker nisem kaj dosti vadil proge sem pred Q na prakticu imel dokaj slab cas in se pripravljal na start iz zadnje tretjine. Ko mi je na Q uspelo po 5ih krogih nekako narediti boljsi cas kot na P in sem pristal na 8em mestu, sem sel zadovoljno kampirat v bokse in opazovat mojstre.  Ko sem bil ze vesel pozicije in pricakoval vsaj 10 startno, me je zadnjih par sekund Q-ja prehitelo kar 5 mojstrov zgleda v zadnjem krogu in startal sem iz srecnega 13ega mesta :D

R1: Bal se prvega ovinka. Prvic ker nisem videl ceste popolnoma nic v tej guzvi, drugo ker sem bil v sendvicu. A bom prehitro al prepozno bremzal ..oboje bi bila stala. Mala raketica se je kar lepo prilagodila ostalim na pisti, tako da sem pozicijo obdrzal. Dolgo casa vozil za Pavskom, ki mi ni dal dihat. Na ciljni sikani je uspel lep manever in sem sel clean mimo njega, ko je sel verjetno zaradi gajbe pira v gepeku malo prevec wide ;)

R2: Startal malo slabse. Ocitno so bili zivci tudi ze malo naceti in roke presvicane, saj sem bil tokrat delezen kar nekaj dotikov in posedicno lovljenja avta zaradi tega. Vseskozi je bilo na noz in res sem se trudil na vso moc, da ne naredim kaksne napake. V tem zaru se mi je pred ciljno sikano ratalo zasaltat v prvo in s tem ogrozil tiste za mano. Svaka cast! Nihce me ni zbombal sem jim pa vzel kaksno sekundo ali dve.  Podoben kaos se je opazilo tudi spredaj saj sem iz 9 startne najprej padel na zacetku na 12 mesto potem pa koncal na 7, kar me je izredno presenetilo.

...po koncu dirke presvican kot odojek in od adrenalina potem se dolgo nisem zaspal :S

Za nas stare prdce je to ze kar ura ;)

 

 

  • Upvote 1
  • Like 1
Link to post
Deli na drugih straneh

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...