Skoči na vsebino

Logitech G29 - problem z gumbi


bubina

Recommended Posts

Ehej.

Zadnje čase me malo zajebava G29 na PS4...pri obračanju volana se včasih zgodi kot nekakšen stik, ki pritisne v trenutku določene oz. kar vse gumbe na volanu. Pri Dirt rally 2 izgleda rezultat tak da mi med vožnjo aktivira spodnji PS gumb in s tem vrže iz igre, ugasnejo se luči na vozilu in premakne mi pogled za 1 naprej. Sicer ni tako pogosto (cca 1-2x/uro) je pa zelo moteče in se bojim da se bo počasi problem še stopnjeval.

Glede na to, da se je gotovo precej uporabljalo, pa verjetno tudi kaj popravljalo volane G25/27/29 ki so v osnovi praktično enaki me zanima če je že kdo imel podoben problem oz. bi vedel kje bi lahko bila napaka? Sam nisem glih vešč tikanja elektronike, vendar če je samo kakšen slab konektor bi mogoče tudi poskusil malo razdreti škatlo in poskusiti popraviti...hvala.

LP

Link to post

Jaz sem tudi vozil z g29, se mi je isto zgodilo...kar sm brau po internetu ti baje skri uno vezje v volanu in pol posilja napacne informacije naprej. pr meni trenutno reagira samo X gumb in ko ga stisnem je tako kot ce bi stisnil vse gumbe na volanu hkrati. Ce imas volan se v garanciji cim prej kontaktirej logitech. imajo vredu costumer support in ti bojo pomagali.

Link to post

Na žalost nimam garancije, saj sem kupil rabljenega že izven garancije...tudi sam sem bral o teh problemih na netu, konkretne rešitve pa nisem našel....baje da so kabli v šopu ki gre skozi volan zelo tanki (baje tanjši kot pri g25/27) in se hitro kaj strga in zgubi stik.

In kako si ti rešu problem?

Link to post

Preden se lotim sam odpirat škatlo in stvar še bolj pokvarit 😂 sem na bolhi dobil ugodno en g29, ki je še leto in pol v garanciji in ga dobim jutri :) Sicer mi moj zdej 2 dni ni nič štrajkal kot da bi vedel da sem naročil drugega, vendar če so res kabli slabi bo prej ali slej problem vedno večji...bom videl kakšen material dobim, upam da ta ne bo imel teh problemov :)

LP

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...