Skoči na vsebino

9. Tor Poznan (3.3.2019)


Recommended Posts

tor poznan.jpg

Prenos proge/Track download

Potek dirkaškega vikenda:
20:00 Trening
21:00 Kvalifikacijska dirka (obratni vrstni red voznikov glede na stanje v prvenstvu)
21:25 Dirka 1 (razvrstitev glede na rezultate v kvalifikacijski dirki)
21:50 Dirka 2 (razvrstitev glede na rezultate v dirki 1, obratni vrstni red za prvih 10 voznikov)

Na dirko se prijavite tukaj/register here. Rok za prijavo na dirko je 3.3.2019 @ 18.00. Časi s treningov so na voljo tukaj.

Prijavljeni vozniki:

  1. Tomaž Eržen
  2. Žan Trpin
  3. Matjaž Murn
  4. Aleš Kurent
  5. Tomaž Pavšek
  6. Erik Roeterdink
  7. Boštjan Bajc
  8. Simone Bellon
  9. Alen Rožič
  10. Jakob Zupanc

Server bo do dneva dirke online s seznamom prijavljenih iz Snettertona. Če se kdo prijavi na novo in ne more na server, naj mi napiše zs.

Link to post
Deli na drugih straneh

Fijuuu, tole je pa bil vikend :D  

Prvo resno testiranje je bilo ob 20:20 na dan dirke. Najprej sem gledal ene par krogov kako @alkoro vozi po progi, da sem vsaj malo linije pa šaltanje imel v mislih, potem pa hajt na progo. Kvalifikacijska dirka je bilo še učenje, ko sem zgruntal, da sem na določenih zavojih pravi polž in da PLP nima milosti.

Prva dirka zares je bila že veliko boljša, kup prehitevanj, vožnje na nož in ko že misliš da bo počasi konec, se za rit nalima @B_U_R_I in sva šla levo desno. Jaz širim Mazdo po celi progi, on išče morebitne luknje mimo. No uspel jo je najti, kapo dol, lep manever 👍. Užival na polno.

 

Druga dirka štartam kar 2 :D  Pridem za en krog celo na prvo mesto, potem se zapletem z Jakobom (malo sva rinila v isto smer) in padem nekam na P6, spredaj pa mesarsko klanje. V par zavojih ujamem srboriteže pred mano in kaj kmalu se izkaže, da v hitri šikani ne bo prostora za 3 vštric. Dva se odpeljeta na bevando v pesek, 4 nadaljujemo. Spustim kolega mimo, ker vidim da mu sprednje luči rdeče žarijo od besa in se nato sam spet spravim na @B_U_R_I -ja. Na žalost mi je crknil PLP, tako da nisem več vedel ali imam še enega na lagerju ali ne, no nisem ga imel in hud boj na koncu dirke se je sprevrgel v vožnjo skozi bokse. 

Vseeno uživantski boji in komaj čakam zadnjo dirko, ko se vžgemo po za moje pojme prekleto zaje.... progi, kjer je prostora le za enega....

 

@Tomaž Eržen Je šansa da menjamo za kak Hockenheim?

Link to post
Deli na drugih straneh

Te Mazde res ne razočarajo. Skoraj vsako dirko sem imel hude boje - nisem jih imel edino zaradi kakšnega crasha, ko sem preveč zaostajal za vsemi ostalimi.

Tudi tokratni vikend ni bil izjema. Bok ob bok s Tomažem, tik za ritjo drugemu Tomažu, sendvič z Erikom in Simonejem. TOP!

Zadnja dirka bo pa za živčke testirat. Alen mora po moje samo zaključit dirko in je prvak. V ekipnem seštevku pa se bova morala z Erženom zelo zelo potrudit, da dobiva teh 8 pik notr - al bosta pa Dizlaša mogla kej zajebat... Komi čakam na finale :)

Link to post
Deli na drugih straneh

Dizelaša sta že zajebala (oba sprožila PLP).
Sedaj sta vidva z Erženom na vrsti za kakšno napako. :P

Ja mazdice so super, sploh fix set, samo naštudiraš progo in si pripravljen na dvoboje.

Škoda ker je upadlo število tekmovalcev. Če bi ohranili številko iz prve dirke bi bilo super. 

Naslednje prvenstvo v ACC?
Ali pa kakšen endurance event v ACC, ko bo to možno. :D

Link to post
Deli na drugih straneh

Ej, SRT (beri jaz) je mel v Snettertonu epske izlete v zelene daljave, redko se počutim, da sem odpeljal vikend brez napak :D 

Se je pa Poznan res končal izjemno dobro, še zdaj komaj verjamem. Po QR sem si mislil... to je to, Alen spredaj, midva nekje v sredini komaj zlezla pred Pavška... standardno pač :D 
Potem pa nekaj sreče zaradi dvobojev drugih. Sploh v R2 se spomnim prvega ovinka, ko sem sledil Matjažu in videl da sta oba vodilna naredila napako. Na Discordu sem samo kričal "OBA GREVA MIMO!!!" :D 
Zaradi boljšega izhoda mi je uspelo prit še pred Matjaža in uspelo mi je dovolj pobegnit, da je prednost zdržala do konca dirke.

Zaključek sezone bo zanimiv, bomo vidli kako se bo razpletlo :P 

Za naprej pa... ACC bomo definitivno probali ko bo pripravljen za kaj takega :D Pa tudi kaj drugega se bo pojavilo na jedilniku. Do jeseni je še daleč, to bomo debatirali po dopustih - se pa obeta malo resnejši pristop k celotni zadevi. Stay tuned...

  • Upvote 1
  • Thanks 1
Link to post
Deli na drugih straneh

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...