Skoči na vsebino

Srečno novo leto 2019


edgeslo

Recommended Posts

Leto je okoli,spet... 
Kaj naj vam rečem. Me veseli, da smo letos odpeljali nekaj dirko skupaj, predvsem tisti s katerimi smo žgali endurance dirke. 
Po nekaj letih abstinence druženja z "domačimi" virtualnimi dirkači sem prav pogrešal kaj takega.
Je res, da se včasih ne razumemo najbolje in da merimo kdo od naših "idolov" ima daljšega, a kljub vsemu smo vsi isti adrenalin junkie-i .

Skratka v novem letu upam, da nas bo še več aktivnih na portalu, da tudi tisti, ki samo včasih "ikognito" pogledajo kaj se dogaja na forumu kdaj kaj napišejo, da popolnimo razne serije v različnih simulacijah z sloracing dirkalniki in da bom še vedno slišal kakšen dober komad v @AliBuggy kleti :)

Vam vsem pa želim enega srečnega in zdravega 2019 !

 

 

  • Upvote 4
  • Like 1
Link to post

Vsem zelim res cim vec kvalitenega casa, ki ga boste namenili samo zase v letu 2019. Tega verjetno vsakemo kronicno primanjkuje. Biti predan druzini in sluzbi, vcasih vseeno zahteva tudi nekaj odmika od situacije, ravno zato, da se odklopis in dobis spet pravi fokus. Nic ni narobe imeti svoj venil. To da je tukaj zbrana srenja samih dobrih voznikov in da sem lahko del nje, mi je v ponos. Za vse drugo kar bo prislo in nas caka v 2019 pa bomo itaq poskrbeli kot znamo po najboljsih moceh...pa zdravja si na stara leta tudi vedno bolj zelimo.

Takole bom rekel. Z vami je vedno lepo. Na pisti ali na forumu. Tudi ko kdaj ob petkih pozno v noc bijeva nostalgicne glasbene bitke z  @edgeslo

Naj bodo v 2019 gume ravno prav tople, settingi pogruntani ter ovinki v nulo na apexu ..pa za nas prasinarje...cim manj malin ;)

Srecno!

  • Upvote 5
  • Like 1
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...