Skoči na vsebino

DiRT Rally 2.0


branebrane

Recommended Posts

Žal bom zaradi velikih premetavanj na Poljskem po posvetu z zdravnikom, moral tale rally preskočit (v resnici sem bil na operaciji, odstranjevali aterom na lopatici). Za zdaj še ni znano, kdaj se bom lahko vrnil, upam pa, da čimprej.

Pa srečno vsem v Monte Carlu, bom navijal za vas ;)

Link to post
  • Odgovori 405
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes se mi je ratal pa dvakrat pofockat na Daily eventu...woohoo   Fulvia pa Fordek s katerim sem glidal pa NZ sem tole lovljenje ritke se posnel  

Glede na to, da ne bo dolgo trajalo... Ker mi je dokaj všeč avto in proga, sem si danes popoldne vzel čas, da malo natreniram. Naj uživam dokler traja :D.

Žal bom zaradi velikih premetavanj na Poljskem po posvetu z zdravnikom, moral tale rally preskočit (v resnici sem bil na operaciji, odstranjevali aterom na lopatici). Za zdaj še ni znano, kdaj se bom

Posted Images

Vem da ni petek, samo moram res pohvalit tele nove prasinarje. Dobri cajti, krasen pristop k spilu in navdusenje kot ga berem te ko starega prdca  spet zatrupi. Vse pohvale pa seveda vsem ki sodelujemo, pa tistim ki stvari sploh organizirajo. Pocas bo ze cas za kaksno live ob petkih,,,8 slotov pa pride kar pride.

Link to post

Nič konkretnega se še ni debatiralo glede prvenstva v DR2...sem pa sam malo razmišljal in delim moj predlog oz. idejo😀

Prvenstvo bi lahko bilo sestavljeno po vseh trenutnih progah se pravi 10 dirk s tem da bi bile klase malo v stilu zgodovine ter po moči od najbolj švoh do najmočnejše...vsaka dirka bi bila z drugo klaso...začeli bi z H1-FWD, potem H2-FWD...itd do recimo za finiš kraljevska group B. Termin dirk bi bil po moje primeren na 10-14 dni, glih toliko da ima vsak čas malo potrenirat, izbrat vozilo in se ga navadit...na 1 teden je za moj občutek prepogosto.

Upam, da bo kdo kmalu kaj urihtal, Nivek?😀

✌️

Uredil - bubina
Link to post

Jaz bi bil skoraj bolj za to da se izbere ena klasa pa se odpelje cela sezona, pa se potem za naslednjo sezono vzame drugo klaso.
Sam kakšnega FWD glih ne bi, ker so kar mal dolgočasni proti vsemu ostalemu contentu ;)

 

Link to post
Pred 20 urami , edgeslo je napisal:

Jaz bi bil skoraj bolj za to da se izbere ena klasa pa se odpelje cela sezona, pa se potem za naslednjo sezono vzame drugo klaso.
Sam kakšnega FWD glih ne bi, ker so kar mal dolgočasni proti vsemu ostalemu contentu ;)

Veš kako jaz razmišljam...RWD in GroupB so za marsikoga prehude, sploh za kakega začetnika ki bi mu bila bolj muka to vozit (za primer poglej zadnjo dirko Monte Carlo, polovica jih ni prišla do cilja, pa niso začetniki) tko da so po moje primerne klase ki bi vsem ustrezale 4WD: N4, 2000, A, R5.

Meni se zdi da bi menjava klas med dirkami popestrila vse skupaj...če pa mora biti tko kot v pravem reliju da je treba celo prvenstvo z istim avtom vozit potem pa tu itak ni debate in moja ideja itak mimo ;)

Podpiram karkoli že bo ✌️

 

Link to post

Razumem kaj hočeš povedati, samo iz istega razloga je potem nesmiselna menjava avtov vsako dirko. Ko se navadiš enega avta si z njim najbrž hitrejši in bolj konstanten , kot pa če ves čas menjaš avte :)

U bistvu šefe za to prvenstvo je @n1vekk in kolikor sva bežno govorila je ideja , da se poberejo predlogi, potem pa gremo na glasovanje z njimi.. (Večina zmaga "beda in slava demokracije" ) :D

 

 

Link to post

@dejkoo zarad servisu pa nastavitev? Mene zlo zanima, kaj vi delate z nastavitvami, kaj sploh ma smisel menjevat, da bi biu hitrejši?

@prvenstvo js pa mislim da edin RWD je validna zadeva ... FWD je itak smeh, jst ne vem al ne znam furat, al pa se FWD tak ne obnaša ... 4WD so pa vredu, ampak kot pravim RWD je real deal pa enjoyment, ko ti začne ratvat. Moraš pa sam pri sebi vedet, da pri tehleh eventih pač nesmeš it na polno, če hočeš pridit do konca varno :) In ja js tut posledično nebi menjeval avta, js mam največje probleme s tem, da ko se navadim gre, pol pa avto zamenjam, je pa k bi mi nekdo roke zvezu ....

Link to post
Pred 4 urami , edgeslo je napisal:

Kar se menjave avtov tiče sem tudi jaz na istem kot ti, tako da se tako ne pelje ali pa midva ne znava furat :D

Jaz sem tudi na začetku imel probleme pri menjavah avtov, zdej pa zmeraj manj...kilometrina očitno naredi svoje. Edino malo več časa rabim za se ugret pri vseh RWD in group B, ki so res nepredvidljivi dokler ne izostriš čutov...ostalo pa ni problem.

Drugače pa se strinjam z dejkotom...R5 ali 2000 so tudi najbolj primerni za večino...hitri in hkrati precej obvladljivi, tko da so primerni za vse 😀

 

 

Link to post

CM je koncno naredil tudi online WEB pregled eventov, skoda ker ni opcije primerjave voznje kot je bilo v DR1, ker si lahko lepo videl kje zgubljas sekunde. Pohvalno.

https://dirtrally2.com/community-events

Za ljubitelje RX so poskrbeli z dvema novima dirkalnikoma S4 in 6R4 za rallyijase pa z dodanim Walesom v Club evente.

Opazil sem tudi, da so poleg XB1, PS4 in Steam, dodali se novo platformo Oculus, kar nakazuje da pride VR tudi v DR2.0. To bo zadovoljilo tudi se tisto pescico neucakanih NO_VR_NO_BUY ljudi...upam :D

8.8 pa pride tudi patch 1.7 , ki bo odpravil par bugov, dodal native podporo novemu Fanatec formula obrocu (ceprav si ne znam predstavljat vozit rally s formula rim-om)  ter kar nekaj preoblekic za dirkalnike.

Jaz sem z dostavljenim za svojo ceno zelo zadovoljen. Obilo moznosti za spuscanje adrenalina, pogresam res samo multiplayer mode, kjer smo na cesti istocasno in so ostali na progi ghosti. Ta nacin predstavlja najvec fun faktorja in bi pritegnil se kakega novega voznika, ki vozi MP s tem nacinom sedaj v DR3...jaz poznam vsaj dva :)

http://blog.codemasters.com/community/08/the-dirt-roadbook-august-2-2019/

 

Uredil - AliBuggy
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...