Skoči na vsebino

DiRT Rally 2.0


branebrane

Recommended Posts

Včerajšnji daily NZ Te awanga forward.

Kateri alien je to na 3.mestu, Alibuggy ali je kdo drug? Kapo dol 😀 Pa še en naš Dirt player je bil na 20 mestu, nivek? 😀

Sam sem odpeljal za moje sposobnosti ok, zadovoljen s 66 mestom (zaostanek za prvim sicer ogromnih 31 sekund)...RWD so za mene še vedno ena velika uganka...tega Porša mi še nekako uspe krotiti (sicer še nimam načipiranega), kakšen ford MK2, 5 turbo pa nikakor tako kot bi želel...zato sem se malo pobrskal za informacijami glede tehnike vožnje avtov z zadnjim pogonom...neke smernice sem dobil, me zanima če mi bo uspelo to uporabiti v igri. Kako vam to uspe? 😀

DiRT Rally 2_0_20190501142618.jpg

DiRT Rally 2_0_20190501142538.jpg

Uredil - bubina
Link to post
  • Odgovori 405
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes se mi je ratal pa dvakrat pofockat na Daily eventu...woohoo   Fulvia pa Fordek s katerim sem glidal pa NZ sem tole lovljenje ritke se posnel  

Glede na to, da ne bo dolgo trajalo... Ker mi je dokaj všeč avto in proga, sem si danes popoldne vzel čas, da malo natreniram. Naj uživam dokler traja :D.

Žal bom zaradi velikih premetavanj na Poljskem po posvetu z zdravnikom, moral tale rally preskočit (v resnici sem bil na operaciji, odstranjevali aterom na lopatici). Za zdaj še ni znano, kdaj se bom

Posted Images

@bubina  Take ekstravagance, da bi se z Astonom po prasini preganjal se pa jaz ne grem :D

Tole na tretjem mestu je bil kar lepo nas @v4n4d4j?, ki ga vcasih zge, da sam gledam. Za njim sem bil pa res jaz, @n1vekk tokrat ni vozil.

201905021025591.jpg

Kaj pa vem. RWD men kar sedejo je pa dost bolj vazen throttle control, sploh pri ta mocnih avtih, pa s tem mislim tudi usmerjanje v ovinkih z gasom ter poravnavanje z odvzemom le tega. Timing kdaj pohodis gas v ovinku ali ga samo drzis ali odvzemas sem pri sebi opazil da najbolj steje...ti pa zal ne znam povedat kako se lotit...po feelingu :)

 

@n1vekk

Bom sel sprobat tale MC challange,ki si ga postavil, samo dvomim da bo kaj prida, ker po suhem v MC se gre sneg pa navkljub vsej teoriji, prekriza moje nacrte. Kaksen poseben setup hint..gume, diff,...?

Link to post

nevem, jaz sem sell bol casual peljat, stock setup in zimske gume. sej sm samo z napakami pustil sigurnih 10s na stageu. sneg pa tudi meni dela probleme, ker vidim da vedno ko vozim monte na dailyju izgubljam cas na snegu.

btw, @v4n4d4j? je (usaj na polovici) monthliyja vodilni...in to z alpinko...pelje res dobro

Link to post
Pred eno uro, n1vekk je napisal:

btw, @v4n4d4j? je (usaj na polovici) monthliyja vodilni...in to z alpinko...pelje res dobro

Glih sm tel prašat kdo je ta naš mali zeleni na prvem mestu, čeprav se mi je zdelo kdo zna bit :)

Jst sm že kake 14 dni nazaj odpeljal...tudi na koncu je prvi in to z veliko prednostjo 😀 kapo dol

Link to post

@n1vekk svezo majico si mi dolzen :P

Sem zdele tvoj challenge eno uro na*rkaval, pa ce sem ze na suhem bil vstric s tabo, sem ta na nepredvidljivem snegu cist zgubu. pol mi je celo eno ratal, da sem bil do zavojev, kjer je sneg po celi cesti pred tabo, sem pa na sneznem delu naredu sodcek, pa snezne harpine tako za en drek ujel, da je se avto skor crknu :D

 

Bravo, kapo dol...ne grem se vec, pod tus je treba :D

 

Uredil - AliBuggy
Link to post

Če piše player na pcju, je en vozil ali x1 ali ps4, večina slo prvi na svetu je bolj kot ne Dejsko vozi na ps4....mislim med prvimi 3mi je kr velikokrat.

 

Za SW so pa lepo modeliral oprijem, fiziko, pošteno se pelje..

 

Link to post

zdej se bos pa se norca delal :P

...seveda da ne grem po snegu isto ker ne gre tud ce bi hotu :D  Zato pa pravim da je cista loterija, kako te bo sneg zagrabu oz. bolj, kam te bo zalucal ko prides iz suhe na snezno podlago v ovinku. Cisti sneg je sicer polj konsistenten kar se tega tice, sam je pa mejo gripa in hitrosti meni dost tezje dolocit.

Link to post

Hja včeraj je prišel dolgo pričakovani popravek za FFB (vsaj na PS4)...suspension slider v nastavitvah zdaj dela 😀

Na g29 imam default vse na 100% razen collision 50%...tako da sem na začetku pustil tudi suspension na 100%. Prvi vtis v NZ je bil podoben kot bi vozil DR1...precej dodatnih sunkov po neravnem terenu in volan je težje obračat in rožlja kot v enki...potem sem poskusil še z jakostjo 50% in 25% in je bilo boljše, čeprav sem potem dal na 0 in vozil brez tega, saj sem tako navajen trenutnega ffbja da so me dodatni sunki bolj kot kot kaj drugega le motili. Bom ob priliki še poskušal in stestiral na več podlagah, vendar imam občutek da bo ostalo kar tako.

Uredil - bubina
Link to post

Pravzaprav sam nisem sel v FFB settingse sploh pogledat. Kar so popravili in default nastimali oz. dodali je naredilo konkretno razliko v obcutku! Good job CM. Ko dobim cockipt se lotim fine tuninga...za zdej prst gor!

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...