Skoči na vsebino

DiRT Rally 2.0


branebrane

Recommended Posts

Pred 9 urami , bubina je napisal:

Pa še nekaj mi ne bo nikoli jasno...gledam recimo zgornji video, kjer je tip igral z notranjim pogledom...na oko bi rekel da je 3/4 celotne površine ekrana zaseda armatura (govorim o delu kjer je posnetek DR2, ostalo kar je iz DR1 je ok), samo ostala četrtina je uporabna za akcijo. Imam TV z diagonalo 100cm, vendar se ob uporabi takega pogleda počutim kot bi bil v bunkerju in gledal skozi lino v svet :) Sem opazil da eni striktno zagovarjajo to kot neki kao realizem, vendar je v pogledu nad pokrovom motorja občutek hitrosti in filing da si res tam neprimerno boljši...kaj pa ostali mislite glede tega?

 

Ja sej si lahko IG sedež nastaviš, tako da je potem FOV nekako pravilen. Jaz osebno drugače uporabljam dash cam.

Link to post
  • 2 weeks later...
  • Odgovori 405
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes se mi je ratal pa dvakrat pofockat na Daily eventu...woohoo   Fulvia pa Fordek s katerim sem glidal pa NZ sem tole lovljenje ritke se posnel  

Glede na to, da ne bo dolgo trajalo... Ker mi je dokaj všeč avto in proga, sem si danes popoldne vzel čas, da malo natreniram. Naj uživam dokler traja :D.

Žal bom zaradi velikih premetavanj na Poljskem po posvetu z zdravnikom, moral tale rally preskočit (v resnici sem bil na operaciji, odstranjevali aterom na lopatici). Za zdaj še ni znano, kdaj se bom

Posted Images

Pred 18 urami , bubina je napisal:

http://blog.codemasters.com/community/02/seasonone-dr2/

Podatki o DLC season 1&2.

Očitno bojo vse proge iz DR1 polepšane in prenesene v DR2. Meni je to super kul 😀

V bistvu boš še enkrat kupil DR1, ki ga znaš že na pamet. Nevem kako se bo tale EA strategija odnesla, ampak zaenkrat je odziv precej mešan.

Link to post

Sam sem opazil zelo negativen odziv ljudi na netu...meni osebno se zdi kul da bom lahko še vedno naprej vozil iste proge ki bojo polepšane in spremenljive (degradacija)...pa gotovo se bojo tudi malo drugače vozile glede na prevetreno fiziko. Sam nimam občutka da bi kupoval isto stvar.

Z ozirom na to da mi je bil DR1 všeč kot še nobena dirkačina doslej, bom z veseljem kupil deluxe verzijo in podprl avtorje 😀

Link to post
Pred 2 urama , AliBuggy je napisal:

Tole kar berem zdej reviewe o DR2 ni glih za moje srce in potrpljenje. Namrec same pozitivne ocene in pohvale v smilsu HC sim racea....AAAAAA 

Dej kak link kje to pišejo...sam sem pogledal še par videov, ki jih objavljajo tisti ki so špil igrali in komaj čakam nov material da probam 😃

Link to post
Pred 16 urami , AliBuggy je napisal:

Tole kar berem zdej reviewe o DR2 ni glih za moje srce in potrpljenje. Namrec same pozitivne ocene in pohvale v smilsu HC sim racea....AAAAAA

Tudi za Dirt 4 je bilo isto. Počakaj par tednov za kakšen resen review.

Uredil - Dirkač
Link to post
8 hours ago, Dirkač said:

Tudi za Dirt 4 je bilo isto. Počakaj par tednov za kakšen resen review.

Pri D4 ocenah so se neposteno naslanjali na neosnovan hype, da bo to nekaksen DR naslednik. D4 je bil v dolocenih ozirih zelo soliden naslednik D3 (bolj arkadni nacin voznje in fun) ne pa DR s cimer so ga postavljali ob bok. Glede na D3 je naredil konkreten odmik od arkade sploh, ce si izklopil vse assiste in sel Simulation mode. Ce si se lotil se tunanja in vozil na zacetku nepoznane generirane proge je bil zelo dober spil glede na D3 ne pa na DR, kar se tice simulacije. To je bila napaka ocenjevalcev, prevelika in neosnovana pricakovanja. MP je zal v D4 mrtev oz. vedno prazen in zaradi tega tudi neprivlacen za nove igralce.

DR2 po drugi strani prinasa ravno to. Poboljsan DR v obliki, kjer so proge bolj tezavne. Mesanje odsekov z nicno vidljivostjo, kjer je prehod iz sonca v gozd, do druge skrajnosti ko je skoraj nevozna zaradi dirketnega blescanja sonca ali odseva blatne proge. Ce pristejemo se degradacijo proge in potenciano napacno izbiro gum je moznosti za katastrofo veliko v kolikor ne bos zbran ali se bos precenjeval. Bere se tudi, da se avto na volanu zelo dobro cuti in da so bolidi med seboj razlicni kot dan in noc in niso zgolj samo drugacen skin z zvokom. To je vse kar meni steje v plus. Ko pa zacnejo govoriti o tem, da je skoraj nevozno, ko izklopis vse assiste, se toliko bolj zastrizen z usesi. Ko omejijo stevilo ponovitev in ko dajejo povdarek na fine tuning se namuznem in recem OUW YEAH. Skratka povsod je prebrati, da gre za hard core rally sim in nekateri si ga drznejo postaviti celo ob bok RBR-ju, kar se fizike in realizma tice...in to je zelo drzno.

Ce bo zgornjega polovico res bom sam zelo zadovoljen. Ne vem zakaj bi dvomil v to kar preberem in kar vidim, razen da ne bom razocaran na prvo zogo a sem preprican, da ko se bo volan ustrezno nastavil, ko dobim prve buske od rolanja po strehi, poberem vse trne od malin in najdem svoj "sweet spot", bo sigurno par 100 ur dobre zabave. Ce uredijo pa se dober MP, pa mislim da imajo zmagovalca!

 

Se pa vsekakor strinjam, da se nikoli ne hvali dneva pred vecerom, zato probam vzhicenost malo drzati nazaj....SAM NE MOREM !!! :P

Upanje umira zadnje!

 

https://gamingbolt.com/dirt-rally-2-0-review-dont-cut

"DiRT Rally 2.0 is a game that is unabashedly hardcore in terms of simulation mechanics, one that seeks to represent the rallying aficionados and recreate the rallying experience to as close to perfection as it can get."

 

 

http://www.cubed3.com/review/5365/1/dirt-rally-20--pc.html

" This will please the sim-enthusiasts no end, because they really do deserve an epic modern rally simulation, even though it is incredible to see the Richard Burns Rally mod community still thriving. Those with reservations about the handling model in the original will certainly find DiRT Rally 2.0 an infinitely more gratifying and realistically-anchored rally experience. Drivers don't come unstuck by losing the battle with the back-end in quite the endless fashion of Richard Burns Rally, but the physics and handling feel drastically more alive, nuanced and authentically-geared this time round. "

 

 

Link to post

tale Shaun jih mal poka..se vid da nam gre starim prdcem pocas na slabs :D

Sploh ta je bistra, bom poizkusil povzeti "...ce bi bil DR2 tak priblizek simulacije kot Iracing jaz nebi prisel do konca proge"

Ok kot prvo...vozil je itaq kot kreten. Kot drugo do konca proge jaz pridem tudi na zelenem peklu s kobro v AC, vprasanje je pa s kaksnim casom. Isto kot on. Vozil kot moji otroc, ce jim dam volan, pa se to je imel izbran najbolj easy dirkalnik. Ko se je vsedel v mal bolj chalanging camaro in mokro progo je vsak drug ovink maline pobiral. Kako lahko potem govori, da je na easy vozit rally in da ni sim WTF!?

Pistarji ocenjujejo rally...not good :)  Poleg tega kdaj in kako je Shaun RBR vozil in kaksne rally akreditacije ima, da lahko sedaj primerja....sam vprasam ker ne vem. Slisal in gledat ga je bilo zame zlo neprepricljivo.

Jimmy je ravno lani delal ponovni review RBR-ja in za 15 let star spil rekel da se vedno nima priblizka...dokler ni prisel DR2, kjer dejansko namiguje na naslednika in isce vzporednice.

 

https://www.gtplanet.net/can-dirt-rally-2-0-finally-dethrone-richard-burns-rally/

Quote

For me, one key element has been missing in rally games since RBR – fear. With how alive the cars feel, more severe damage model and the unique challenge of the different drivetrains, that fear is well and truly back. That counts even more when you get in a Group B car. They were stupidly fast in the original, but with 2.0‘s handling model, they are utterly terrifying.

mal me je razjezu....sry. Grem v lukno se skrit zdej :D

 

Link to post

DR nikoli ne more biti naslednjik RBR. RBR živi, ker omogoča predelave in se še tudi po vseh teh letih izboljšuje (npr. kmalu pride nova verzija NGP. Pri DR2 ne boš mogel ma niti barve svojega avta zbrat (samo predpripravljene liveryje). To je sezonski špil narjen, da se igra zdej potem pa naj se pozabi, saj morajo prodati nov del.

Nevem kaj so se zdej spravil s temi primerjavami z RBR. Večina kupcev DR pomoje niti ne pozna oziroma še nikoli ni niti igrala RBR.

Uredil - Dirkač
Link to post

Hehe @AliBuggy prijatelj, kaj si se pa tako razjezil ? :D

Pač vsi ti review-i so totalno subjektivni in v večini primerov so dobre tiste stvari, ki jim jih plačajo. Vsi ti stream-erji so isti šmoren, škoda pa da se folk sploh s tem ukvarja.

Že kar nekaj časa nazaj sem pogruntal da je čisto vseeno kaj drugi govorijo, važno je kaj si ti misliš o stvari. Pa naj bo to sim, avto, bajta..... lahko vstaviš katerikoli predmet. Če je men cool potem je to, to, če mi ni, pač ni, ne glede na mnenje okolice.
 

RBR je bil nabjrž one off in najbrž kaj takega ne bo nikoli več, če že bo,bo del rF2 ali pa iR. Pač populacija hardcore simracerjev je premajhna in preveč zahtevna, razen če se zgodi nenadna popularnost hardcore sim racinga.

Postavi se v vlogo financerja špila... rukneš 1 mio v razvoj , špil ne zgleda baš nešto, dobro simulira vožnjo.. no če hočeš preživet je treba sesipat zgoraj dva omenjena.... težka se ti piše....
No zdaj isti miljon rukneš v razvoj sam špil, dober zgleda, tud simulira nekaj, ciljna pa je takoj 10000x večja...

No, kaj bi izbral ?

Vse se vedno začne in konča pri cash-u... žal .

 

Link to post

Sej ni pene...sem ze skuliran, sam za trenutek me je pogrel malce ta povrsen pristop Shauna in potem se tiste njegove bedne primerjave. Mas cisto prav glede ocen, bi pa vseen dal vec teze na to kar pove Jimmy, ki je tudi kar se podajanja ocene glede handling v rallyju in pristnosti, dosti bolj kredibilien saj podaja tudi minuse in pluse dosti argumentirano.

Da ne bo pomote in zablode. Noben spil nikoli ne bo prava preslikava RL, ce ne drugega smo doma na varnem in ne v toni in pol, ki te lahko ob napaki odpelje v vecna lovisca. To, da se pa nov spil lahko pribliza ali celo postavi ob bok, kar se handlinga tice, staremu spilu, ki je se vedno rally benchmark, pa sem preprican da je mozno in dosegljivo. In DR2 kot kaze se mu je tokrat mocno priblizal...a pocakajmo na spil, pa kot si povedal, sami poskusimo kako bo z obcutki.

Kar se tice konfekcije in stancanja spilov, pa mislim da tudi originalni DR ni bil zamisljen kot tak. Zdej, ce je DR2 narejen z mislijo, da bodo privlekli trume novih rally navdusencev ali pokradili delez iz drugih disciplin, pa mislim da so se usteli. Rally je vseeno dost nisna zadeva in zato je bolje, da zadovoljijo tiste, ki jim je ta smer blizja (brez vecjih kompromisov), kot pa da delajo nekaj za mnozice. Vseeno ni to GTA ;)

Ok...dost bullshitiranja z moje strani, ze tako sem se prevec razprical, sploh ker ni se petek :D Sem pa se vedno brez kljuca, tako da sem mogoce tecen zarad tega....kot mali otroc, ko niso se dobili popoldanske malce :P

Sry za moj rant. Over&out. Vas Ali.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...