Skoči na vsebino

DiRT Rally 2.0


branebrane

Recommended Posts

4 hours ago, edgeslo said:

Tole sploh ne zgleda tako slabo...😲

tole mislim da je odpeljal Jon Armstrong....in lahko samo sanjamo da bomo to RWD mrcino tako kontrolirano drseli tudi mi cez ovinke :D

 

BTW: tnx vsem za tolazbo...torej se vseeno lahko nadejam, da bo kljuc na RD prisel.

 

se nekaj zanimih...skoki bodo se zmeraj :D

 

 

Uredil - AliBuggy
Link to post
  • Odgovori 405
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes se mi je ratal pa dvakrat pofockat na Daily eventu...woohoo   Fulvia pa Fordek s katerim sem glidal pa NZ sem tole lovljenje ritke se posnel  

Glede na to, da ne bo dolgo trajalo... Ker mi je dokaj všeč avto in proga, sem si danes popoldne vzel čas, da malo natreniram. Naj uživam dokler traja :D.

Žal bom zaradi velikih premetavanj na Poljskem po posvetu z zdravnikom, moral tale rally preskočit (v resnici sem bil na operaciji, odstranjevali aterom na lopatici). Za zdaj še ni znano, kdaj se bom

Posted Images

Po moje v nobenem primeru ne boste vozili pred datumom izida, kvečjemu se prednaloži na disk kak dan prej, da potem ni treba čakati. Druga izkušnja pa pravi, da včasih pride do preobremenitve naročil (sploh tam kjer nimajo avtomatizirane prodaje kod) in se vse skupaj dobi s kakim dnevom zamude. Jaz sem doživel že oboje :D 

Link to post

To, da bi vozili pred RD mislim, da nihce ne misli, ker je  Steam game pac lockan. Preload bi bil sicer ok. Mene bolj skrbi, da ni se kljuca, ker sem imel ze neke slabe izkusnje s temi na pol legit site-i.

 

Link to post

Zadnji videi izgledajo super, čeprav ne vem kako lahko nekdo igra z pogledom za avtomobilom 🙄 Ma pa zelo zanima kako bo izpadel ta spremenljiv teren...na slikah je videti super, sploh ta blatna proga USA. Upam da bo vse kar so naredili še izboljšalo izkušnjo napram prvencu, ker ni nujno da je več in bolj zakompliciranih stvari naredi stvar boljšo...konec koncev je to le igra :) Upam seveda na najboljše.

Se še komu zdijo posnetki novega kopilota slišati preveč studijski, zdolgočaseni in nedoživeti..kot bi poslušal vremensko napoved :) Sej verjetno se s časom navadiš in bo ok, pa vseeno.

 

Link to post

Zanimiv video...vsega nisem 100% razumel, vendar možic ne hvali preveč in ima nekatera zelo podobna razmišljanja kot jaz. Glede prvega Dirt rallya...nekateri avti se čudno vozijo in na splošno se asfalt vozi čudno. (asfalt je bil obupen v začetku serije Dirt 1, pa tudi v 2 in 3  ni bilo tapravo-moja laična razlaga je da je očitno težko oz. nemogoče uskladiti fiziko za vse terene).

Minuse ki jih omenja...da ni snega, VR suport, "samo 6 rallyev"...me ne moti...vse lahko naknadno dodajo.

Možic pravi da tega spremenljivega terena in obnašanje različnih gum tudi ni mogel dobro preiskusiti, saj bi moral igrati cel reli da bi se teren spreminjal in gume obrabile.

Jst upam, da bojo te dodane stvari k igri prinesle dodaten draž in naredilo izkušnjo še boljšo, proge pa da bojo vsaj probližno enako uživantske kot do sedaj. Mislim da je že prvenec postavil mejnik, ki ga bo zelo težko preseči.

 

 

 

 

 

Link to post

Na zgornjem posnetku so barve cisto prevec zive in obupne. Predvidevam, da je to moment slikanja monitorja z nekim bedni camom, ker slika je grozliva in take se nisem videl :S

Oculusa imam in sem ga na DR probal parkrat...ni to se to in ne stekam od kje tak hype no-VR-noBUY. MIlenijci?

Ce bo spil prinesel dinamicno progo (nepredviljovost) dober MP nacin, kjer ne bo zgolj steam leaderboard, zanimive evente, kjer ne bo resetov in preprecil razne hacke, bo zame cist OK.

Pa vsekakor locit tiste, ki peljejo z assisti in tistimi, ki smo na raw!

Uredil - AliBuggy
Link to post

Realno bi lahko samo DLCje izdajal za DR ali pa D4 z novo vsebino. Game engine je tako ali tako enak, mogoče malo nove preobleke in neki parametrov so spremenil. Ta degradacija proge je zguba časa (tako, kot Live Track pri PC2, ki v realnosti sploh ne pride do izraza).

Te pogosti releasi iger iste klase samo razdelijo igralno bazo. Ko bo hype prenehal čez kakšen mesec bomo igralci razdeljeni zdej že med tri igre in spet bo nemogoče najt dost ljudi za kakšen resen online event.

Link to post

Pa še nekaj mi ne bo nikoli jasno...gledam recimo zgornji video, kjer je tip igral z notranjim pogledom...na oko bi rekel da je 3/4 celotne površine ekrana zaseda armatura (govorim o delu kjer je posnetek DR2, ostalo kar je iz DR1 je ok), samo ostala četrtina je uporabna za akcijo. Imam TV z diagonalo 100cm, vendar se ob uporabi takega pogleda počutim kot bi bil v bunkerju in gledal skozi lino v svet :) Sem opazil da eni striktno zagovarjajo to kot neki kao realizem, vendar je v pogledu nad pokrovom motorja občutek hitrosti in filing da si res tam neprimerno boljši...kaj pa ostali mislite glede tega?

 

Uredil - bubina
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...