Skoči na vsebino

DiRT Rally 2.0


branebrane

Recommended Posts

  • Odgovori 405
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes se mi je ratal pa dvakrat pofockat na Daily eventu...woohoo   Fulvia pa Fordek s katerim sem glidal pa NZ sem tole lovljenje ritke se posnel  

Glede na to, da ne bo dolgo trajalo... Ker mi je dokaj všeč avto in proga, sem si danes popoldne vzel čas, da malo natreniram. Naj uživam dokler traja :D.

Žal bom zaradi velikih premetavanj na Poljskem po posvetu z zdravnikom, moral tale rally preskočit (v resnici sem bil na operaciji, odstranjevali aterom na lopatici). Za zdaj še ni znano, kdaj se bom

Posted Images

  • 1 month later...

Stvar je kot kaze dokaj resno zapeljana. Testerji porocajo, da je spil iz builda v build vedno bolj podoben simu in da se zaenkrat ne dela prevec na kompromisu, kjer bi DR2 ugajal vsem...tudi tistim bolj arkadno usmerjenim.

Kot kaze bo dodana tudi izbira gum, kar pomeni da bo pravi setup se toliko bolj pomemben za pravi oprijem, ki ti ga dirkalnik lahko ponudi ob ustreznem nacinu voznje. Govora je tudi o dinamicni progi, kjer naj bi se podlaga deformirala glede na stevilo predhodno odpeljanih dirkalnikov.

Kot je ze navada pri razvoju DR, so vkluceni tudi pravi rally vozniki, ki s svojimi opazanji poizkusajo igro priblizati cim blizje pravim obcutkom na pisti.

Upajmo, da fokus ne bo postavljen pretezno na RX in da se bo delalo na unikatnih rally progah. Zaenkrat kaze da bo kar se tega tice po obsebu nekako isti kot originalni DR, se pa pustimo presenetiti.  Cim manj hypa in cim vecje presenecenje...nekako v okvirih originala, ki je prisel na Steam od nikoder in naredil fenomen, ki se je po uzivanciji lahko kosal z RBR.

 

ZA Escorta prevrtite malo cez  7.30 minut...na 22.30 pa zgleda ena taka proga kjer bom rabil sam dobrega kleparja ;)

 

 

Link to post
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...