Skoči na vsebino

Nova opcija v menu-ju


edgeslo

Recommended Posts

Hey, zadnje čase največji spammer foruma se zopet oglaša.

Tokratna novica je, da se vam je vsem v zgornjem menu-ju pojavila nova opcija in sicer Klubi. Že na začetku vas prosim, da ne odpirate klubov ker bodo vsi do nadaljnega zavrnjeni oziroma pobrisani. Modul je trenutno v testni fazi in zato ga bodo lahko uporabljali samo določeni uporabniki.

image.png

Kaj pravzaprav so klubi?  Lahko si jih predstavljate kot neke vrste podforume. Ti podforumi so lahko javni ali zasebni. Klubu lahko nastavite kdo ga vidi, in kdo lahko odpira teme,itd.... Vse to lahko naredi lastnik kluba. Lastnik kluba je dejansko uporabnik, ki je klub ustvaril , le tega pa odobrijo administratorji portala. Uporabnik je lahko včlanjen v več različnih klubov in ima lahko v vsakem klubu različne pravice.

V kolikor ste član v kakšnem klubu se vam ob kliku na Klubi odpre seznam vseh klubov.

image.png

 

S klikom na klub  vam odpre osnovno okno kluba . V začetku vas postavi na domačo stran kluba, ki je neke vrste časovni trak vseh dogodkov.
Naslednji zavihek so Člani kjer lahko preverite kdo vse je član tega kluba. 

image.png

Kot lahko vidite na zgornji sliki je odprto področje (ne najdem boljšega imena) Silverstone PreQ2. Z klikom na to temo se vam odprejo vse podteme, kar pa je u bistvu nekaj kar že poznate iz osnovnega foruma.

image.png

To bi bilo na hitro vse kar se tiče klubov.Najbrž se vam poraja še kakšno vprašanje in lahko vprašate, ne garantiram pa vam, da imamo že vse odgovore :)


Trenutno bo opcijo Kluba uporabljala ekipa, ki se bori za vstop v NEO Endurance series, da vidimo kako se zadeva obnese in da prevedemo vse tekste, obvestila in najave v slovenski jezik. Ko se prične prvenstvo Mazda mx-5 cup sloracing in v kolikor boste formirali moštva lahko dobite svoje klube v katerih si boste izmenjevali informacije, setup-e, itd...

That's all folks... for now :D

 

  • Upvote 5
  • Like 1
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...