Skoči na vsebino

Assetto Corsa Competizione


Recommended Posts

  • Odgovori 67
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se tudi med top 100 pridt Sam sem prepričan, da do konca tekmovanja tole ne bo dovolj dober cajt za top100

No pa sem jo nabavil in odpeljal kar lepo število krogov, online in ofline dirk. Meh občutki so prisotni po odvoženih nekaj dirkah. Ob najboljši možni meri sem iskal nekaj več, kar je do sedaj po

No še kako mojo slikico za pogledat :)

Posted Images

  • 4 months later...

No pa sem jo nabavil in odpeljal kar lepo število krogov, online in ofline dirk.

Meh občutki so prisotni po odvoženih nekaj dirkah. Ob najboljši možni meri sem iskal nekaj več, kar je do sedaj ponudila AC, pa nikakor ni tiste dodane vrednosti.

Večino dobrih stvari so pobrali od AC in jih vpeljali v špil (helicorsa, online dirkanje v "misijah" je brezšivno), ob tem pa tudi kup šlamparij. Še vedno je kariera sama sebi namen, online iskanje serverjev je nočna mora, kjer moraš v stilu Gran turisma delati neke misije, da si odklepaš oziroma nabildaš določene statistike in te ima potem špil za vrednega, da sodeluješ na določenih serverjih. Ok, kopirajo I racing, samo tako slabo, da ti na začetku ostane en do dva serverja, kjer se dogaja kar se pač dogaja. Vnaprej je določeno vse, potem je pa samo odvisno od sreče ali padeš na 2 urni Hungaroring, ali pa na razmočeni Brands Hatch, kjer dirka traja 10 minut. Do tega, da se ti odpre več serverjev vodi en kup brezveznega grindanja ene in iste proge,  z neznanimi nasprotniki preko mreže ali preko single player nalog. Glede nato da je avtomobilski nabor omejen zgolj na GT3 avte, prog je pa takisto za eno pest in pol prstov, se zadeve kaj hitro naveličaš.

Grafika in zvok sta ok, nič več kot to, s tem da mrežna koda občasno grdo zatrokira in so pingi napsrotnikov ob serverju na katerega te vrže velikokrat krepko preko 200. Potem pa vozi natančno :D  

In sam vozni model? 

Za moje pojme nazadovanje tistemu, kar je ponudila AC in GT3 avtomobili v njej. Volan sem imel nastavljen enako kot v AC, pa je bil občutek gumijast, s premalo informacij kaj se z avtom dogaja, veliko krat pa so te prišle v navalu in prepozno. Pogrešal sem kirurško natančnost, ki jo nudi AC na volanu in kljub spremenjenim nastavitvam, še vedno nisem zadovoljen in mi je vožnja na zgornji meji prej nekaj kar se ti posreči, kot pa plod lastnih rok in nog. 

 

Sicer se niti nisem poglabljal, samo ni mi jasno, kako so si proge lahko tako različne, če so bile v AC lasersko skenirane, tu pa so nekateri zavoji spet malo svoji in drugačni. Predvsem višinske razlike so na nekaterih progah čisto drugačne. 

All in all, če še niste nabavili zadeve, niste natripani za GT3 serijo maksimalno, potem lahko ACC z lahkoto pustite vnemar. Italijani pa naj se naučijo kako se vsaj kakšno stvar naredi do konca in tako kot se zagre. 

Uredil - Rokovnjac
Link to post
Deli na drugih straneh

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...