Skoči na vsebino

Dirt 4 - Fun eventi


n1vekk

Recommended Posts

@AliBuggy tnx! Sem nastavil po navodilih iz linka, ki si ga dal zadnjič in je velik boljš. Edino z nastavitvami avta (predvsem 4WD) imam še težave.  Sem pa tiste čase na daily in weekly eventih naredu čisto takoj po instalu še čist brez občutka...zdej gre še mal boljš. [ok]

Link to post
  • 2 weeks later...
  • Odgovori 43
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uff @n1vekk tolk ga pa spet nebi bilo potrebno zgat! Nisem imel za burek tokrat. Lancio sem oddel sicer v rumeno-srecne barve ter upal na uzivanje v prasini ter power sliding, pa z lubico nekak n

Group A - Wales Po krajšem premoru se fun eventi vračajo z rally-jem v Walesu. Na premočenih gozdnih cestah bomo tekmovali z dirkalniki skupine A. V prvih letih te kategorije je kraljevala Lancia

F2 Kit Car - Spain   Po španskem podeželju bomo februarja dirkali z avti kategorije F2. Z dvolitrskim atmosferskim motorjem in prednjim pogonom bolj spominjajo na turne dirkalnike kot pa na

Jaz sem kar ze danes odpeljal...seveda brez ene prazne gume ni slo, tiste kovinske ograje so od hudica :D Ugotavljam pa da bi bil rally boljsi ce bi imel malo daljse HP...pri teh pod 5km se niti ne ogrejes. 

Link to post

Uff @n1vekk tolk ga pa spet nebi bilo potrebno zgat! Nisem imel za burek tokrat.

Lancio sem oddel sicer v rumeno-srecne barve ter upal na uzivanje v prasini ter power sliding, pa z lubico nekak nisva nasla ritma. Cez ovinke je ritala kot divji konj, ki ga domorodci zelijo ujahat...zanjo sem bil pac tujek, pa ceprav sem bil nezen na gasu kot se je za progo in njeno starost spodobilo.

Verjamem, da je vecji delez krivde na meni, saj sem jo pustil default, malo zaradi tega, ker se se vedno nisem lotil studirati setupa in bi stvar samo posabsal malo pa zato, ker sem bil prepotenten in mislil da bom defaultnega lahko krotil tudi na pesku. Pa saj je slo po vecini, samo so bila presenecenja nenapovedana, pa kot sem rekel nisva se cisto povezala ze v startu :DD

Malin nabarnih kar nekaj, dal sem vse od sebe, ce pa bo kdo vozil Stratosko pa toplo priporocam da final gear malo zmanjsate, pa preverite na hakedownu ce vam ustreza, ker dafault je res kot cigumi pocasen, 5-te pa skoraj nikoli ne vidis. Sem sele v zadnejm servisnem intervalu opazil, da bi pa vseeno vsaj to lahko naredil.

Res respekt @n1vekksploh z R5 Turbo, ker kot se spomnim je ta se bolj zivcen in moras pedal za gas dobesedno lizat ko gres iz ovinka ;)

Se posnetek zadnjega stage-a iz moje strani da ne bo dolgcas :)

 

 

Link to post

Svaka cast za take case s Stratosko. Sm jo par dni nazaj testiral in vem da je default setup obupn, jst bi lahko samo sanjal o takih casih. Ze z videota je razvidno da je nervozna in da si meu precej dela z njo :D 

R5 turbo pa ni tko napacna, je malo snappy ampak niti priblizno ne tko kot lancia, bolj je problem understeer...ampak premalo, da bi se lotil setupa, je delfault sprejemljivo...to je tudi edn iz med razlogov, da sm jo vozil :D

Link to post

Svaka cast tebi, da se trudis drzat rally sceno up! Stvar je res zabavna...sploh tukaj v D4 ker smo vsi na istem, nikoli ne ves kaj te caka in kaksen bo izplen na naslednjem ovinku. Ne rabis nobenga treninga, skristaliziran fun pomesan z adrenallinom!

Link to post

Ja, tle je res ena stopnja nepredvidljivosti k je ni v nobeni drugi igrci, tudi ce poznas vse kombinacije ovinkou se cesta tolko spreminja da mores se zmeraj pazit. 

Kar se pa tice organizacije...mi je vsec organizirat, vozit in cas imam tko da dokler bo interes v rally, rally bo :)

Link to post
  • 2 weeks later...

Sebastien-Loeb-Peugeot-306-Maxi.jpg

F2 Kit Car - Spain

 

Po španskem podeželju bomo februarja dirkali z avti kategorije F2. Z dvolitrskim atmosferskim motorjem in prednjim pogonom bolj spominjajo na turne dirkalnike kot pa na rally avtomobile a nič zato saj španske ceste bolj spominjajo na dirkališče kot pa na brzinec. Rally obsega osem hitrostnih preizkušenj s štirimi obiski v servisno cono kjer boste dirkalnik lahko popravili ter nastavili po vašem okusu. Začetek bo 9.2.2018 ob 12:00, zaključek pa 19.2.2018 ob 12:00

Uredil - n1vekk
Link to post
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Lancer_EVO_6_Great_Britain_1999.jpg

Group A - Wales

Po krajšem premoru se fun eventi vračajo z rally-jem v Walesu. Na premočenih gozdnih cestah bomo tekmovali z dirkalniki skupine A. V prvih letih te kategorije je kraljevala Lancia z izjemno Delto Integrale, kasneje pa so primat prevzeli japonski proizvajalci. Najprej Toyota s Celico 4WD, v sredini devetdesetih Subaru s športno verzijo Impreze nato pa še razne evolucije Mitsubishi Lancerja. Mi bomo s temi bolidi v obleki cestnih avtomobilov odpeljali 6 daljših hitrostnih preizkušenj. Nastavljali in popravljali bomo lahko pred prvim ter četrtim HP, restarti pa so kot ponavadi onemogočeni. Štart bo v petek 6.4.2018 ob klasični 12:00 in zaključek ravno tako ob 12:00 v ponedeljek 16.4.2018.

 

Uredil - n1vekk
Link to post
  • 2 weeks later...

Rally je odpeljan...logicno brez mongih izletov s ceste ni slo, sm se pa na sreco izognih praznejnju gum. Zadn stage sem dal malo prezahteven. Dodatne luci in heavy rain ne funkcionirajo najboljse, se vozi prakticno na slepo. 

Link to post

Ali je do prvega servisa optimisticno zastavil ze v petek po tretjem pircku, kar se je izkazalo za dost velko napako. Rezultat je bil viden ze takoj s celim baletnim repertoarjem. Od lastovke, sodcka, piruet in podrsavanja levo desno z ritko, do cisto navadnega pojemka sile v drevesu. Za grand finale je pa se guma sla rakom zvizgat...in sem bil servisa na tretji etapi takrat resnicno zelo vesel iz dveh razlogov. Agonija se je za tisti dan koncala, pa se po mrzlega sem spet lahko sel, ker sem bil jezen nase ;)

No pa jaz zastavim naslednjo polovico dirke v soboto. Zdej pa da nadoknadim kar je bilo izgubljenega! Pisi propalo miki....kazen je vzgojna. Tudi naslednji trije stage-i, avto, proga in jaz nismo bili posinkani kot se zagre, ceprav sem dal vse od sebe, sem samo se zgubljal po casu napram @n1vekk (naknadna analiza casov, ker se vmes nisem zelel se s tem obremenjevat).

Zadnji stage je bil res totalni nightmare...ampak posteno povedano meni zelo vsec, ravno zaradi tega, ker je bilo vse tako nepredvidljivo in mi je adrenalin konkretno pumpalo, ko sem se spopadal z dirkalnikom, dezjem ter enim metrom vidnega polja pred sabo, vmes pa lovil informacije sovoznika.

Respect @n1vekk, pa sry (ce sploh kaj velja) za prelahko vzet prvi del. Karma je zajebana ;)

 

 

 

Link to post
  • 1 month later...

alen_foto_mcklein1.jpg

Group B - Michigan

Formula 1 za makadam. V sredini junija bomo z legendarnimi dirkalniki skupine b tekmovali po hitrih makadamskih cestah Michigana. Hitrostne preizkušnje sestavljene iz dolgih ravnin, hitrih ovinkov ter tu pa tam kakšnega križišča bodo dirkačem ponudile veliko priložnosti, da izkoristijo vso ponujeno moč teh zverin. Itinerar sestavlja 8 HP s tremi postanki v servisni coni, kjer vam bodo inženirji in mehaniki pomagali popraviti ter optimalno nastaviti vaš avtomobil. Štart bo v petek 15.6. ob 12:00, zaključek pa v ponedeljek  25.6. ravno to ob 12:00. Vreme izgleda, da se nas bo tokrat usmililo, saj vremenoslovci napovedujejo popolnoma suh rally.

Uredil - n1vekk
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...