Skoči na vsebino

Srečanje članov 2017


Srečanje 2017  

15 glasov

  1. 1. V primeru, da se organizira srečanje, se ga lahko udeležim na naslednjih lokacijah (pred glasovanjem preberi temo)

    • Green Garden, Pula
      5
    • Raceland, Krško
      10
    • Drugo
      6


Recommended Posts

Počasi se približuje zaključek prvenstev za letošnjo sezono. Trenutno potekajo diskusije o organizaciji srečanja članov pa smo v manjši dilemi, zato bi se rad obrnil še na vas za mnenje. Pred glasovanjem preberite temo. Nato pa glasujte na katero lokacijo bi prišli (lahko jih izberete tudi več). Če boste glasovali "Drugo", vam noben izmed predlogov ne ustreza. Prosim ne glasujte, če se srečanja v nobenem primeru ne nameravate udeležiti.

V okviru dogovora o sponzorstvu GT3 prvenstva, dobi 20 najboljših voznikov v prvenstvu (ki imajo zadostno število dokončanih dirk) brezplačno vožnjo z dirkalnim gokartom ekipe Hitri Dirkač. Komur to ime ni poznano in ni jasen princip delovanja ekipe, naj pojasnim, da gre za ekipo, ki navadno za cel vikend najame dirkaško stezo in pripelje svoje dirkaške gokarte. To pomeni, da se skoraj vsak vikend lokacija menja. Dirke za prvenstvo Hitri Dirkač GP so znane vnaprej za celo leto, ostali prosti treningi in drugi dokodki pa so načeloma znani za 2 meseca vnaprej. Trenutni urnik si lahko pogledate tukaj.

Green Garden, Pula

Moj predlog za srečanje je 14.5.2017, lokacija pa je Green Garden, Pula. Steza je super, zraven je tudi bar in picerija, vzdušje bo morsko. Če se dogovorimo, lahko s sabo vzamemo tudi roštilj in tam kaj spečemo, najbolj pogumni se grejo lahko tudi malo namočit.

Problem: precejšnja oddaljenost ter morebitno čakanje na meji zaradi poostritve nadzora pri prestopu.

Raceland, Krško

Za Raceland trenutno še ni nobenega datuma razpisanega (razen naslednja dva vikenda, ki pa sta žal prezgodaj). Predvidevam, da bo naslednji termin v Krškem konec maja ali enkrat julija. Tudi tukaj je zraven restavracija, kjer se lahko malo podružimo, kaj pojemo in spijemo kakšnega hladnega. Verjetno pa ne bo tako domače vzdušje, saj tam sigurno ne bomo sami oz. bo verjetno še veliko drugih ljudi.

Problem: Še ni datuma, ko pa bo, bo verjetno v sezoni dopustov. Srečanje ne bo tako domače oz. privatno

Slovenja vas, Ptuj

Datum je 4.6.2017. Ravno pred začetkom glavnih dopustov. O tej lokaciji ne vem praktično nič. Moram še preveriti pri Hitrem Dirkaču kako tam zgleda, saj nimajo nobene uradne spletne strani.

 

Prva dva tedna v juliju sem jaz na dopustu, tako da Vransko zaradi tega odpade. Po vsej verjetnosti tudi Raceland, če pade na ta datum.

Link to post
  • Odgovori 34
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

To, da nimaš socialnih skilov razvitih, si v prvi fazi kriv sam. Vedno lahko pristopiš do skupine in rečeš, kdo si ti, kdo si ti, ne poznam vas, ker se skrivate za avatarji od avtomobilčkov in namišlj

@ingange Ko sem bil jaz na prvih srečanjih daljnega leta 2008 in 2009, sem tudi bolj debelo gledal, ker nikogar nisem poznal.  Te skupine jih še zdaj polovico ne poznam. Potem se pa parkrat

Kile me motijo samo kot izgovor na pospeških gokarta Je pa Selčan zdaj nesporni težkokategornik Jaz sem glasoval za vse lokacije, važno je da se vidimo, tudi če bom zato prevozil 800km. Poleg

Če bo organizirano predaleč iz centralne slo. bo udeležba precej skromna . Že lansko "druženje" je bilo bolj formalnost kot zabava . Za tiste ki ste kolegi v privat življenju je bilo ok ostali in tanovi pa smo capljali malo na okoli in se postavljali od ene skupine neznancev do druge brez da bi vedeli kdo je kdo . Čisto odkrito povedano sem iz lanskega srečanja odšel z mešanimi občutki dokaj razočaran . 

Link to post

To, da nimaš socialnih skilov razvitih, si v prvi fazi kriv sam. Vedno lahko pristopiš do skupine in rečeš, kdo si ti, kdo si ti, ne poznam vas, ker se skrivate za avatarji od avtomobilčkov in namišljenih sponzorjev. Zadeva je precej enostavna. Precej lahko tudi identificiraš glavne jabije. Najbol debeli, js letos prekašam Eržena in Kodermana, naprimer, mogoče tudi Terzič s svojo Dacio. Pol tista dva, ki mal škilita, Murn in Glavač. Ločil ju boš po tem, kdo nima denarnice v žepu in drži pir v rokah, slednji je Glavač. Tisti, ki bo najbol podoben opici je Fabijan. Potem maš tu še Kurenta, ki ima malo popedran glas, ampak no homo. Dopuđe ne moreš zgrešit. Vse ostalo pa niti js ne poznam. Križnik al ka je še bil un lani, z bejbo pa prstani. Mogoče letos naredimo portofolio, če sem prav napisu, s svojimi slikami zraven in interesi poleg simracinga, čeprav se po navadi itak pogovarja o tem, kdo je prehitro speljal na dirki in kako so gokarti zanič. Meni je vseeno kje je, sam pravim pa, da lokacija ne bo kriva za to, da se tebi to zdi formalni dogodek, drugim pa zabava. 

Link to post

Prekašaš ti mene malo morgen :DD ps: men se fučka za gokarde. Bi pa šel kak Lemans vikend or something. Pa šteka kerga že pa žar...

Uredil - mancSLO
Link to post
  • B_U_R_I unfeatured this tema

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...