Skoči na vsebino

2. Melbourne 26.3.2017


PEK

Recommended Posts

  • Odgovori 73
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tkole nekako so potekale moje dirke  Brez dotikov v tale ovinek 3 wide... Sam za to se mi je splačal odpeljat

Pridem v papučah v Albert Park, pa me tam pohopsa Glavač in reče, pejt z mano, boš vidu čudež.... Ok, sicer sem imel namen it surfat na obalo, samo da vidim tole čudo in greva. Prideva v bokse in lej

Mojstrsko smo odpeljal tole, ja. Še bolj mojstrsko se je pa v tale ovinek po notranji strani uštulil Grebenc ...  Gledam, da te bom zaprl in ko vidm, da ne boš pretirano napadel, zapeljem malo bolj na

Posted Images

Na več kot 95% gripa se je avto zelo slabo peljal, dve napaki sam v R1, potem me zrine Selčan sredi ravnine, v zadnjem krogu me v steno pošlje še Pavšek in sem pristal na P8 in pole position za R2. Po pričakovanjih je bil hitro na riti Rožič, ki tokrat na žalost ni potreboval dolgo da je prišel mimo :) Spet po moji napaki, se je mimo odpeljal še Glavač, Pavšek je pa tokrat v cilju ostal za mano. 

Meh, pričakoval več.

Link to post

Tkole nekako so potekale moje dirke :) Brez dotikov v tale ovinek 3 wide... Sam za to se mi je splačal odpeljat :D

3wide.jpg

  • Upvote 7
Link to post

Huhu švic prvenstvo, bi se temule lahko reklo ;) Super borbe. Alen me je stiskal v R1, a sem zdržal :) v R2 me Božo zamenja za hrenovko in me hoče stlačit v hot-dog s Kranerjem. Komaj sem se izmuznil z rahlim dotikom zavore, tako, da je (zopet) kratko potegnil Eržen, ki je vozil za nami. Kasneje me je ujel in po nekaj lepih borbah in mojih napakah tudi prehitel.

Se vidmo v virdžiniji [it]

  • Upvote 3
Link to post

Pridem v papučah v Albert Park, pa me tam pohopsa Glavač in reče, pejt z mano, boš vidu čudež.... Ok, sicer sem imel namen it surfat na obalo, samo da vidim tole čudo in greva. Prideva v bokse in lej ga zlomka, kdo se tam valja pod Poršem. Sam Selčan osebno. Evo ti čudo, pa je rekel, da gre v glasbene vode... Očitno mu dirkaški živec še malo utripa :D 

No, da ne bo sam, se še sam vsedem v svojo verzijo Hrošča z bosanko zadaj in grem en krog. Vmes srečam Alena, mi naredi šnel kurs učenja proge. Ok, pridem ja pod 2 minuti, kar fajn. In že so kvalifikacije. Čez nekaj časa opazim, da so prekleto kratke in da ni časa za nočne prigrizke. Hajd eno rundo naokoli, vse drsi, tele 59% oprijem ni bog ve kaj, tako da predlagam v bodoče kak promil več. In že smo na štartu.

R1: Štartam tko bolj u izi, ker sem bil skoraj zadnji, samo se pa mimo zažene Selčan, kot penzič pred Mercatorjem ob 8.00 zjutraj. Mama mia, kako je šlo to vse skozi prva dva zavoja nimam pojma. Potem imava kratke borbe, dobro da je PLP off, ker je košenje trave prav zabavno s to Wunder machine. Vmes prehitiva nekaj baletk in partizanov, ki se skrivajo po grmovjih in že sva za Fabijanom. Vidim, da se imata rada, zato čakam, da se skupaj odpeljeta s proge v sončni zahod, no očitno je prišlo do nekakšnega mrka v komunikaciji, saj gre s steze samo Fabijan. Slednji me kaj kmalu ujame, se malo boriva, sem spredaj, sem ob boku, sem zadaj, ni kaj lep avto. Potem pa zadnji krog, tri ovinke pred ciljem odpeljem z eno roko, ko Mansell, ko je mislil da je že zmagal in evo Fabijana, ki porine nos ob bok, zavijem v desno, vendar prepozno in ga zadanem. V RL ne bi bilo nič, fantastična italijanska fizika pa poskrbi, da sam končam mesto pred Mihom.

R2: Ajde, gremo, dober štart, kar na enkrat sva spredaj samo Fabijan in jaz? Kako to, kje je pa ostalih 34? Gledam razpored in dojamem, da se je nekdo pošalil in dal nas ta "hude" spredaj. V tem času se že priučim proge in sledim Fabijanu, nočem iti blizu, ker ima tak grob pogled na obrazu. Zadaj prileti ena vesoljska ladja, se raje umaknem, da me ne odnese v morje. Potem uživam v dvoboju pred sabo, ko je za mano že drugi space man. Ok, ta ne bo šel brez karte mimo :D  Dva ovinka kasneje, me prepriča, da je tudi ponarejena ok in odpleše naprej. Ko gledaš linijo Rožiča in Glavača, se ti zdi, da bosta vsak čas v zaščitnih gumah, pa jima kar nekako rata, medtem ko sem sam takoj šel kosit, ko se sprobal valček čez prva dva zavoja. No na koncu se odločam, če bi še enkrat zrinil Fabijana, pa se raje premislim, za dobro v GT3 prvenstvu :D   Men je blo fajn.

 

  • Upvote 5
Link to post

59% gripa je res malo :D Bo pa kak procent več v Virginiji (P 96% ali 97%), za katero se mi zdi da bo ena težjih v koledarju. Server (na katerem vaš nekatere čakajo babnce ali gajbe pira v avtih) bo na voljo za trening že danes ali jutri.  

Uredil - PEK
  • Upvote 1
Link to post

Odvozim qualy, samo zato, da ga pač. :D Prej sem odpeljal deset krogov, točke zaviranja sem spoznal šele na qualy za pol ovinkov, drugo polovico pa na koncu prve dirke. Tako, da bi časi pod 58 prišli šele na 3. dirki...aja ups. Ni je. Prva dirka, štart od zadaj, super zabava prehitevat vse te nube, ki jih razmetava. Pavšek mi ves čas diha za ritko, oba delama napake in se občasno prehitima. Nakar dohitiva od starega nuba sina, da tako je, Fabijanovega poba, ki počiva ob stezi. Vrjetno je sprobal isti trik kot s cliotom na hillclimbu davnega leta. Ker imava oba s Pavškom bolj vikend tempo vožnje, naju Fabio Mihaeli kar hitro ulovi in začne se borba za visoka mesta. Kaj kmalu me prehiti z 2 sekunde hitrejšimi krogi. Ampak po še eni amaterski napaki švignem mimo, nakar pride malo kasneje do kontakta. Fabijan zaradi manjše kilaže odfrči na drugo stran ceste, vendar nadaljuje z vožnjo. Nato se borita s Pavškom, jaz pa počasi odkrivam čare te proge. Končam soliden peti. Zelo zadovoljen glede na to, da sem pričakoval praktično nič. Druga dirka, dobim malo filinga za avto in progo, si rečem, zdej pa bodo bitke. ku*** palac. Zaradi blebetanja pozabim pritisnat start in me vrže v bokse. Tako je možnost za še eno dobro borbo izgubljena. Zaradi napak in malo počasne vožnje ostalih končam deveti ali nekaj takega. Skratka super borbe. Naslednjič malo več treninga, da lahko še malo Glavaču povoham ritko. ;)

  • Upvote 3
Link to post
Pred 21 urami , PEK je napisal:

Tkole nekako so potekale moje dirke :) Brez dotikov v tale ovinek 3 wide... Sam za to se mi je splačal odpeljat :D

3wide.jpg

Mojstrsko smo odpeljal tole, ja. Še bolj mojstrsko se je pa v tale ovinek po notranji strani uštulil Grebenc ... :D Gledam, da te bom zaprl in ko vidm, da ne boš pretirano napadel, zapeljem malo bolj na idealno linijo in v isti sekundi Grebenc vštric na apexu, nč jasn ... Očitno že izpolnjuje, kar je napovedal ;)

Drugače pa nekako nisem našel skupnega imenovalca s tem avtom in progo. V R1 sem itak spet zaj. štart, potem bi borbam med Fabijanom, Pavškom in Selčanom dodal še sebe, oz. bolj samo mojo senco, ki se je kdaj pa kdaj pokazala vmes :roll: Načeloma kar fun dirka.

R2: celo nisem zaj. štarta, sem pa zato toliko bolj T1, izgubim veliko. Bolj svetla točka je bil tale 3 wide v 1. krogu, ostalo pa tako tako, bolj meeeh. :|
@57X sorry, m8, se mi je pač zaluštal en vroči-Gašper ;) Tole bi jaz res lahko lepše izpeljal, ja ... 

Uredil - bofu
  • Upvote 4
Link to post
  • PEK unfeatured this tema
  • PEK locked this tema
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...