Skoči na vsebino

Thrustmaster TS-PC Racer


B_U_R_I

Recommended Posts

mIGnIf4.jpg

 

Thrustmaster je včeraj napovedal nov volan najvišjega ranga TS-PC Racer. Nov izdelek ameriškega proizvajalca bo poganjal nov, 40-watni brezkrtačni motor, ki bo uporabniku prenašal kar najboljši občutek v vseh pogojih, tako ob dolgih enakomernih zavojih (STALL mode) kot pri hitrem menjavanju smeri (DYNAMIC mode). Za čimboljše delovanje novega motorja so razvili tudi nov sistem hlajenja MCE (Motor Cooling Embedded). MCE zagotavlja, da se pogon ne bo pregreval, ob tem pa naj bi bil tudi primerno tih. Ob vsem tem zagotavlja 50% več dinamičnega odziva ter kar 4x večjo silo ob enakomerni obremenitvi (STALL) napram ostalim volanom Thrustmaster.

TS-PC Racer bo imel obliko volana, kot jih poznamo iz "open-wheel" serij, na njem pa bo 6 klasičnih gumbov ter en vrtljiv s tremi pozicijami. Držalni del bo za dober oprijem oblečen v semiš, osrednji del bo tako kot pri T500RS kovinski, prestavne ročice pa bodo iz brušenega aluminija. Kot zasuka volana bo nastavljiv med 270° in 1080°. TS-PC Racer je popolnoma kompatibilen z ostalimi Thrustmaster dodatki (različni volanski obroči, pedala ter menjalniki), prav tako pa tudi z "neoriginalnimi" USB pedali.

Na voljo bo od 5. decembra, po priporočeni ceni £399,99.

Thrustmaster TS-PC Racer

Link to post
  • Odgovori 63
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tesla  se je sm en x rodil, enako Bonča...

Uff, sori Miha. Sem prebral. Moram v bistvu nekje sprobat, če ti volani na jermena (ta naj bi bil celo hybrid z DD verjetno, ali kako) res "izboljšajo uporabniško izkušnjo" vredno vložka. Itak me T500

Uff, sori Miha. Sem prebral. Moram v bistvu nekje sprobat, če ti volani na jermena (ta naj bi bil celo hybrid z DD verjetno, ali kako) res "izboljšajo uporabniško izkušnjo" vredno vložka. Itak me T500 matra, ampak je tudi sedaj "že" 3 leta star model. Po drugi strani pa nebi čakal DD varijant z dodatnimi škatlami, softwearom ipd. 

Tale TS-PC je nekako prehodna varijanta, če prav razumem. Upam, da bo s časoma ponujen tudi z kakim drugim obročem.

Link to post

Proizvajalci podajajo le nominalno moč. Nihče ne podja moč po 1 uri uporabe, ko se navitje motorja segreje in posledično moč upade. Nihče niti ne podja podatek o linearnosti in o "dead zone". Da o frekvenčni odzivnosti ali reakcijskem času niti ne govorim, kar je mogoče še eden izmed najbolj važnih podatkov.

Jaz bom vsekakor počakal na malo več uporabniških izkušenj. Predvsem me zanimjo rezultati iz WheelCheck utility iz IR.

Link to post

Obroče lahko menjaš. Mogoče je edino problem, da tega že v osnovi dobiš zraven in moraš potem dokupit drugega. Mogoče ti pa tega rata naprej prodat nekomu, ki mu je bolj všeč F1 volan in uporablja Thrustmaster ekosistem.

Kaj to pomeni, da naj bi bil hibrid? Tega nisem nikjer zasledil. Kot vem naj bi šlo za brushless motorček, iz katerega je prenos preko jermenov na glavno os volana.

Link to post

Mislim, da ja ... Iz amazon.de dobiš ponavadi v manj kot enem tednu pošiljko na dom. Cena pa 600€: https://www.amazon.de/Thrustmaster-2960785-Racing-Wheel-schwarz/dp/B01N1IPCXZ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481804108&sr=8-1&keywords=ts-pc

Jaz bi malo počakal še na kakšen review. GamerMuscle nekako ne zaupam najbolj...

Link to post
1 hour ago, mancSLO said:

Moram v bistvu nekje sprobat, če ti volani na jermena (ta naj bi bil celo hybrid z DD verjetno, ali kako)

DD je DD volan, direkt na na volan. Hibrid je prej kakšen Thrustmaster (vsaj T300) med Logitechom in Fanatecom, ker ima med motorjem in volanom kup jermenov in zobnikov. Logitech ima pa samo zobnike, zato je tudi glasen kot kakšna ropotulca.

Link to post
pred 47 minutami, Matjaž Murn je napisal:

Mogoče je edino problem, da tega že v osnovi dobiš zraven in moraš potem dokupit drugega. 

Kaj to pomeni, da naj bi bil hibrid? 

Citat1: Bingo. Kupil bom nekaj, kar bo že v originalu ustrezalo mojim zahtevam. Nebi rad nekaj novo kupil in drugi dan že barantal.

Citat2: Ne vem, kje sem to ujel:(.

Marko, jeleni pri nas letos ne bodo bremzali. To bo spet en moj projekt, ko me bodo vsi trgovci ipd. imeli že poln kufer, predno bom kaj kupil. Itak je G27 šele 2 leti star in skoraj nevožen. Par 100 ur mogoče samo.:D

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...