Skoči na vsebino

Test drive server


markop

Recommended Posts

IR z novim releasom vpeljuje "test drive" mode. Zadeva deluje offline in vedno, četudi IR opravlja vzdrževalna dela na njihovih serverjih. En sladkorček je pa ta, da lahko vozite vse avte !!! Avto morete prej prenesti na svoj PC.

http://testdrive.iracing.com/app

 

EDIT: Lotus 79 je obvezno za probat. Noro noro noro. Kakšen FFB. Očitno je to zelo odvisno od avta. Vse skupaj se zlije v celoto res. Must try fantje !!

 

Uredil - MarkoP
Link to post

Prej sem peljal HPD-ARX-01C (http://members.iracing.com/membersite/member/CarDetail.do?carid=39) na Watkins Glen-u in moram reči,da je to dirkalnik po mojem okusu. 

Probal sem tudi F1 dirkalnik McLaren  MP4-30 to pa je že druga pesem :D 

Škoda,da ne moreš sprobati tudi ostalih dirkališč :D 

Link to post
Pred 17 urami , MarkoP je napisal:

@silicijeva dolina: jaz sem pa v letu 78' z Lotusom 79. Kakšen zvok in handling. Kar si gor napisal morem še probat. V8 so me razočarali. Understeer kingi.

Lotusi so super. V8 pa je za moje pojme top vozilo. Treba se ga je samo naučit vozit in pol uživaš maksimalno. Vsak avto je specifičen, vendar V8 izstopa. :)

Link to post

Bom še 1x danes probal. Roko na srce sem V8 probal takoj po Lotosu 79, ki ima downforca za prodajat. Pol pa greš v to mrcino od V8 in se ti zdi, da sploh noče zavit. Kateri ti je najbolj všeč od V8, @Danjel T. ?

EDIT: Tale lotus je nor. Ne morem se načudit. Še TAHP dodatek sem vklopil z zelo blagimi nastavitvami. Neverjetno kako se tresljaji na progi zlijejo z FFB in tresenjem cockpita in slike na sploh. Na Sebringu se dobesedno čuti, ko greš po starem asfaltu in pol greš na novejšega, ki je bolj gladek. Res so v nulo naredili to. Pa avto je brez vse elektronske navlake in brutalen v odzivih. Ne vem koliko sme hiter, najbrž ne. Immersion je pa totalen. Z Riftom more bit to noro.

Uredil - MarkoP
Link to post

Tako je. Zadev so dali ven, da jo uporabniki pomagajo stestirat in je v neki beta+ verziji. Od jutri naprej pa naj bi bila uradna. Točneje od naslednjega torka naprej bi moral vedno delovat. W13 je namreč en velik test novega builda. Upajmo, da bo šlo karseda tekoče skozi. Bo itak pestro z uvedbo DX11 :)

EDIT: lol, ti skušam pomagat kako dol cuknit avte ti pa minus talaš. Vzamem si cajt, naredim screen shot, napišem kako in kaj ti pa -1. lol

Uredil - MarkoP
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...