Skoči na vsebino

Sebring 12h - call for drivers


markop

Recommended Posts

Študiram, če bi se udeležili dirke. Jasno, potrebujemo ~6 driverjev in dogovor kako/kdaj se vozi stinte.

                                                                                                                                                                                                                                                         

The iRacing 12 Hours of Sebring will be held on March 12 and 13. Now with four time slots to choose from:

Saturday 2:00 GMT (Friday 9 PM est)
Saturday 13:00 GMT (Saturday 8 AM est)
Saturday 17:00 GMT (Saturday noon est)
Sunday 14:00 GMT (Sunday 9 AM est)

Featuring the Corvette DP and the following GT3 cars (Ford, BMW, Ruf and McLaren) this 12 hour classic will test your focus and skill as you race at historic Sebring International Raceway.

                                                                                                                                                                                                                                                         

Dejmo malo potipat kaj "pravi" slo-racing portal, recimo BMW GT3. Da bo epsko ni potrebno posebej pisat :)

 

Link to post
  • Odgovori 127
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tole je super uspelo za prvič.  Zmagala 6. split s skoraj 2 krogoma prednosti pred drugouvrščeno ekipo. Ni šlo vse popolnoma gladko. Prvi stint

Kaj sploh povedat... od nekdaj sem raje vozil daljše dirke, a zadnja leta kaj več kot 2h v AC nisem nikoli peljal, tako da je bil to tapravi izziv (sploh v dvoje). Do d

No,jaz sem sedaj našel enega sotekmovalca z BMW-jem in če je kdo,ki bi se pridružil naj sedaj napiše,drugače bova pač sama odpeljala. 

Posted Images

Menjava izgleda takole, da tisti ki ne vozi nastavi, kaj se bo ob pitstopu naredilo. Torej koliko goriva, menjava gum, sprememba kaksnega krilca ali pritiska v gumah in če naj mehaniki počistijo šipo ali ne. V prejšnji dirki sem dirkal skozi v gužvi in sem imel na koncu precej zapacano šipo recimo. Konkretno, pripelješ v bokse, stistnes ESC in tisti ki vozi klinke "drive" in ga sistem posede v cockipt. Tisti ki ne vozijo vseskozi upravljajo, TS dela, lahko tudi replay za nazaj gledas sebe in druge avte, opazuješ kje so ostali,...

Ob menjavi se zgubi nekaj več kot 20s. Vendar, bom takoj povedal, da je zmagovalec top splita v nedeljo zmagal s tremi menjavami. Meni eno uro in nekaj ni bil hud problem. Nekako hitro je minilo, vendar 2 uri ne bi zdržal. Glih prav mi je bilo. Odvozil sem celo z 0x. Je pa Sebring bolj utrujajoč verjetno, ker je polno lukenj in skozi trese. Spoh skozi celotni zadnji magičen ovinek in celotno ravnico. Tudi zidovi so precej blizu roba steze :)

Bistvo je da voziš s celim avtom in se izogibaš 1:1 dirkanju. 12h ni za borbe na nož. Tu je taktika in preudarnost. Prehitevanje zaostalih in management gužve.

 

Link to post

V splošni temi iR sem navedel nekaj Sprint Cup Series podatkov. V RL vozijo dirke okoli 3-4 ure v tem prvenstvu. Bomo pa mi že zdržali tudi 2-3 ure, ko je lepo na toplem pa večini nič ne trese :x ipd...

Link to post

Jaz Sebringa še nisem nikoli vozil,vem pa,da pravijo RL vozniki,da je noro zajeban. Za 1x ga ne mislim nabaviti,ker mi konfiguracija dirkališča sploh ne ustreza,ker raje vozim po razgibanem terenu. Mislim,da ni tako enostavno sedeti 2-3 ure za volanom in biti zbran,ko ti venomer nekdo diha za ovratnik. 

Torej za to dirko ne računati na mene,žal. Naslednja daljša,ki jo želim odpeljati je Glen 6h,ki je mislim,da junija. Do takrat pa bom vozil krajše in se pripravljal za Watkins Glen.

Link to post

Sebring ni tako pusta proga kot zgleda na prvi pogled. Jaz sem jo tudi nabavil z zadržkom in jo pol vzljubil. Zadnji ovinek je nekaj posebnega res. Svašta se dogaja tam. Greš pa v polnem ovinku iz 6. v 3. in so zadki vedno nervozni.

Link to post
Pred 10 urami , MarkoP je napisal:

@Danjel T.: Hehe, lepo si se skušal izmuzniti. A ne bi raje odpeljal en stint ? :) Pa še novi GPU pride danes, kajne ?

Šele 10.03. dobim paket. Namreč, prva pošiljka se je poškodovala in so jo poslali nazaj k pošiljatelju. :( A stari procesor sem že zdilal,...tako da sem off, do 10.03.najmanj

Link to post
pred 45 minutami, MarkoP je napisal:

Sebring ni tako pusta proga kot zgleda na prvi pogled. Jaz sem jo tudi nabavil z zadržkom in jo pol vzljubil. Zadnji ovinek je nekaj posebnega res. Svašta se dogaja tam. Greš pa v polnem ovinku iz 6. v 3. in so zadki vedno nervozni.

Zgleda,kod,da bi se po BTC-ju fural :D Saj ne,hecam se ;) Saj jo bom nabavil in morda se do takrat utegnem naučiti linije ;) 

Link to post

Proga je meni specifična. In sicer prvi del proge, ki je bolj zavit. Neki čudni ovinki, pozno postanejo ostri. Da o kvaliteti podlage ne govorim :D

Drugače pa as flat as it can get.

Uredil - Paps
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...