Skoči na vsebino

Kaj poslušate?


B_U_R_I

Recommended Posts

  • Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

2021 se je zacelo dobro...v sluzbi delamo kot debili..sicer od doma a vseeno se toliko vec, ker smo ko bajagi vedno "na voljo" a vsaj delamo! Svet se spreminja, Na nas je pa zdej, kako bomo vse t

Posted Images

to meji na narcisoidnost in se strinjam, da ce ze ni oholost je pa osabnost.

Meni recimo so cigani najboljsi pop melosu in nauku. Ce bi ga imel pa za soseda bi pa podvomil kot vsi. Tako kot se krivico dela marginalcem laho projeciramo na cel folk...ljudje so dobri ali slabi, kam spadas sam je odvisno zgolj od tebe.

 

 

 

Link to post

fotr prepovedal vsakersen motor...z zepnino kupil star t12 aka trojka brzine na belanci...potweekal, da slo kot picka matrna...znizal komresijov na glavi, pilil bate na sesalnem in izpusnem kanalu, menjal sprednjein zadnje zoobcenike. Dize na frgazarju so se menjale in delali "intaki" Ni ratal prvic...glavo zbrusil, da je zaribal bat, je pa par minut letelo k prasica...referenca je bil BT80. Nisem obupal, ponavlaj, vztrajal in stara jajca so na koncu vse APN6  za velik dnar s stermaket peto brzino (birme) sezula...vsec mi je bila opcija, ker to takrat kao to ni bilo mozno, pa ni bilo interneta, samo sporobavat in experimentrat je bilo treba..zdej so pa vsi tako dull :S

,,danes se vse to lahko na easy kupi, vcasih se je blo treba pa trudit

Uredil - AliBuggy
Link to post

sem pa koncno nasel najbolj hudega underdoga ever. Volvo V40 T2 2.0 turbo 120KM so moral dat iz mocnejsega brata zaradi normativovov it fulll 220 KM, kot je bil motor dizajniran in ga je kasneje zaradi ekologoje nadomesil 1,6 motor z isto konjazo.

Motor sposoben 220KM zgolj zaradi davkov zadusen. Tuning 400€ avto v SLO 23K nov....resno razmisljam, ce gre tole se na plin je zmaga. Moram se research naredit...malo mase in velik konjev....wooohoo! agilnost po ovinkih rox..top speed je pa za lejmerje brez luci ko je megla ali dez ;)

 

Uredil - AliBuggy
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...