Skoči na vsebino

Video - iRacing


Mitja Bonča

Recommended Posts

  • Odgovori 553
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo, jaz in streamer Showdown1983 na twitchu, ena najinih najboljših dirk (redno dirkama skupaj). Če kdo nima časa pogledat cele dirke, naj si da na 10. krog, takrat sma se peljala eden ob drugem od n

Sej do neke mere razumem kaj hočeš povedat, samo verjemi da iz IT stališča ne govorimo o neki simple stvari kjer napišeš dva if stavka in si rešil svet. Nobenega smisla nima delati nov sistem če

Malo sem se bal torzije šasije zardi tistih luken tik ob zidu, a se je izšlo za 0.07s  12 krogov sem ga lovil profija, a se nisem dal.  

Posted Images

Bomo videl v Torek, zgleda dober, kaj naj bi se vse dogajalo med tranzicijo je tud cool za slišat. Zdaj pa sam, da bo še v praksi tako delal.Pa upam, da ne bo prevelik frame rate killer :)

 

Link to post
Pred 4 urami , 57X je napisal:

Zanimiv video material :D

A je kje kak posnetek v trdi temi? Zanima me, kako delujejo luči?

Bomo jutri vse iz prve roke videl, ponoči edino kar se ve je, da zvezd še ne bo.... pa tud če jih ni kar se mene tiče...

Sicer pa bo najbrž jutri na youtube in twitch zelo velik live stream-ov , ki bodo kazali nov build.. Vsaj ponavadi je tako :)

 

Link to post

Naj bo nekdo faca in posname krog v trdi temi na Nordschleife oz na eni izmed prog, ki ni osvetljena z umetno svetlobo - reflektorji. Zanima me jakost luči oz njihova efektivnost v trdi temi. Na posnetku iz lemansa se težko oceni, ker je vseeno nekaj luči na vsake kvatre.

Link to post

thx. Takole čez palec bi si upal trdit, da uporabljajo podobno rešitev, kot Reiza v Automobilisti. Okolica je nerealno osvetljena (kjer ni reflektorjev), sicer bi bila efektivnost luči zelo slaba. Pri AMS je vzrok limitacija grafičnega pogona. Verjetno gre pri iR tudi (in predvsem) za kompromis zaradi performance dropa, ki ga zahteva pravilna simulacija "darknessa" v navezi z osvetljevanjem prednjih luči. Zanimivo bi bilo videti, kakšna je vidljivost, če bi ugasnil luči med vožnjo. Misliš, da bi bila čista tema?

Link to post

Objekte bodo popravil v prvem patch-u (baje še ta teden), kjer naj bi objekti ob stezi in tribune zgubile na svetlosti,zdaj se jih res mal od predaleč vidi..

Odgovor iR staff-a na iR forumu

image.png

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...