Skoči na vsebino

Moja kletna luknja - session room - Alibuggy


AliBuggy

Recommended Posts

stara nacela stare vrednoite...Fotr me je ucil, zlagati se nekomu je tako kot bi sam sebi postavil korito gnoja, cez katerega moras iti pes in tusa ne bos videl se dva tedna.

Pa ko sem bil star 16 let je rekel, samo jaz nikoli nisem na tesce kadil, vsaj bonbon sem pojedel, ves za zelodec je OK ;)

 

 

 

 

 

Link to post
  • Odgovori 266
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kolo dobil v sredo. Svaka cast postarjem in tudi trgovini. Kdor pravi, da v teh casih stvari ne funkcionirajo naj se se enkrat vprasa, kaj vse imamo okoli nas pa se sele sedaj zavedamo, da obstaja. Ni

Nerad delam reklamo za karkoli. Najprej zardi tega, ker imamo vsi svoje prioritete v teh letih ze poslihtane in se nam ze vsem kozla po komercializaciji. Ravno zato sem bil danes odkrito presenec

Vceraj prisel iz prelepga Ptuja, kamor smo ze 6-leto odsli s kolesi na strehi avta penzjonisticno namakat riti v nihove toplice in kolesarit po okolici. Se en teden prej smo obdelali Soco z okolico in

Posted Images

Moj volan ima na trenutke kolcanja, ko se odlepi izolir trak in spet zicke dobijo stik. Zdej bo treba stvar rsit permanentno in imam nekaj zadrzkov. Prosil bi za idejo, kako se najbolj elegantno resiti tega prozornega lima, ki je zalit cez konektor, ki ga moram razdvojit da bom zamenjal glavni kabel.

Nekateri predlagajo da ga naj pocasi rezem z olfa nozkom, pa se bojim, da bom poskodoval konektor ali pa celo PCB. Potem berem da nekateri predlagajo nek Isopropyl Alkohol (kje to sploh dobiti - lekarne?) vendar pravijo da zna topiti plastiko, pri meni je pa ravno plastika na udaru (konektor, ki mora ostati seveda cel)

 

Tista Prozorna stvar na konektorju zgleda nekako takole (upam da se vidi iz slike)

2016-01-11-201225.jpg

 

Nadomestni kabel, ki sem ga dobil od Fanateca, je tokrat drugacen (ni flat ribbon) in ima ze na obeh koncih ustrezne konektorje ter plasticno zascito:

 

2016-01-11-201303.jpg

 

malce pa me skrbi tudi dolzina, saj je nadomestni krajsi in tanjsi. Predvidevam, da bom po menjavi moral spet nazaj zalit z lepilom, da se ne bo odklopil ko se volan vrti in z njim tudi kabel (se navija in odvija)

2016-01-11-201328.jpg

 

Ce ima kdo kaksno idejo in nasvet preden kaj zjebckam bi bil zelo vesel :)

 

 

 

Link to post

Jaz sem to plastično oblogo zagrel z spajkalnikom in lepo odstranil žičko. Če pa imaš morda el.pištolo za lepilo pa odstraniš kartušo in pištolo vklopiš,da se konica pištole,kjer prihaja ven lepilo segreje in lepo nasloniš na ta lim,ki pa se bo zaradi vročine zmehčal in lahko boš odstranil žico ali kaj pač že moraš odstraniti.

Uredil - silicijeva dolina
Link to post

A pa ne bom s to pistolo deformiral zarad vrocine cel konektor? Mal cvikam s kaksnim brenarjom tam sarit al pa lotkolmom :(

Konektor mora seveda ostati cel (razdvoji se na dva dela to kar je zalito) in ne vem, ce z vrocino ne bom poskodoval konektor da potem nov ne bo sel notri..ta varianta z vrocino me je v bistvu se najbolj odbila, zato jo sploh nocem kot opcijo upostevat, ker sem dost neroden okol teh prckarij in bom garant kej unicil.

 

A drugac te pistole in lim imajo cvelicarne, ko delajo aranzmaje...je to ista stvar?

Link to post

Ja, verjetno je to ista pištola, kot si napisal...Mislim, da če boš zelo pazljiv lahko to stopiš, kot je napisal silicijeva dolina  Po moje je brener slabši, ker ne moreš segret samo majhnega dela...

Če pa rabiš izopropilni alkohol, ti ga pa jaz lahko zrihtam...Ga imam na šihtu, pa ga par deci ne bo noben pogrešal. Če pa to sploh deluje, pa ne vem.

Link to post

Ja,to je ta pištola

 

Nimaš se kaj bati. Ko se pištola segreje na delovno temperaturo,greš lepo z konico,kjer pride ven lepilo po površini,ki jo želiš segreti in bi moralo delovati. Seveda pa ne smeš imeti  v pištoli lepila ;) Jaz vedno tako počnem in se ni še nikoli nič poškodovalo,ker je temperatura tako majhna,da se samo lepilo topi,vse ostalo pa ne.

Link to post

nikoli ampak res nikol se ne pustit ukalupt v okvire, ki so danes pavasalno sprejemljivi in bojo jutri tako brezpredmetni. Ugriznil tisto kislo jabloko, cez cas oksidira in ni vec tako enkrateno rjav ogriz kot si mislil da bo, tudi priokus ne przanasa vec....sploh ce si teh pizdarij enkrat  navajen.

 

Za moje dva sinova...naj bosta dost bolj pametna kot fotr :D

 

 

 

 

 

Link to post
  • 1 month later...

dve nove prodobitvi v sessnu zadnje case. Ker sem slusalke, res da stare ze celo vecnost in se sprasujem kako so sploh prezivele vsa moja vstajanja iz stola z rezultatom, da so me potegnile nazaj v sedlo, ker sem pozabil na njih, zamenjal zaradi ne vec stereo zvoka ampak samo brbotanja na enem usesu z Kingston HyperX Cloud gaming headstom.

Razlike sicer ne cutim nobene, razen da zdej celo slisim avto na obeh usesih, kar zna bit kul...sem pa nabavil se kot strastni kadilec ob petkih se elektronsko cigareto aka. vejp machine, kar rezultira manj pepela na tipkovnici, smrada v sobi in nekaj vec ucinka na denarnici. Feelig? Presenetjivo zadovojlivo tole z uparjanjem nikotinske tekocine...se picek pase zraven arasidove arome :D

 

 

Link to post

Ulala. Velik preskok tale elektronska ?. 

Hit vezavo na banko po 80 ojrov mesečno, pa se bo hitr nabral za kej kupit. Jest sm to naredu pred caa. 8 leti, pa je kar ?.  No, zarad tiste vezave pa vseen ne morem kar tko kake sim stvari kupit, ker pravijo doma, da nej dam za kaj bl pametnega...

Link to post

vezave na banki so smeh dandanes 0,9% sem dobil za en let...se zmer se po glavi tolcem zakaj nisem lani depozita pretocil v bitcoine ko so bili 250€...zdej so ze lep cas 410...vidl se je pa peak se tudi 500€

 

Jah jajca moras met...ce bi bil to dnar zame bi se naredu, sam kaj ko ga sparmo za tamale!

Link to post

Jest sm kot mulo doma očital, za kaj niso puf takrat uzel, pa na koncu za gajbo pira vračal. Par let kasnej so me spomnl, da bi jaz na šihtu lahko delnice pretopil za krat 20. Pa bot pameten.

No, vsaj kadit sem nehal.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...