Skoči na vsebino

Moja kletna luknja - session room - Alibuggy


AliBuggy

Recommended Posts

Ne vem kaj točno se zdaj dogaja z vsemi tožbami in T-2, glede same linije nimam nobenih pripomb. Imel sem njihov vdsl (10/4) in optiko (100/10). Linija zelo stabilna na obeh povezavah, tako da podpore sploh ne morem komentirat :)

Sicer sem pa imel srečo, ker so ca. 20 let nazaj pri nas polagali cevi za catv in je noben ni hotel imet. 2 leti nazaj so se glih zato odločili potegnit optiko, ker je pač bilo najceneje :)

Link to post
  • Odgovori 266
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kolo dobil v sredo. Svaka cast postarjem in tudi trgovini. Kdor pravi, da v teh casih stvari ne funkcionirajo naj se se enkrat vprasa, kaj vse imamo okoli nas pa se sele sedaj zavedamo, da obstaja. Ni

Nerad delam reklamo za karkoli. Najprej zardi tega, ker imamo vsi svoje prioritete v teh letih ze poslihtane in se nam ze vsem kozla po komercializaciji. Ravno zato sem bil danes odkrito presenec

Vceraj prisel iz prelepga Ptuja, kamor smo ze 6-leto odsli s kolesi na strehi avta penzjonisticno namakat riti v nihove toplice in kolesarit po okolici. Se en teden prej smo obdelali Soco z okolico in

Posted Images

Trenutno so T2 zavrnili oz.razveljavili sklep o uvedbi stečajnega postopka. Vse skupaj traja že kar nekaj let in ni videti konca. Za vse skupaj pa je največji krivec ravno Telekom, ker je želel monopolno nastopiti na trgu,kar mu je skoraj uspelo. Finta pa je v tem,da trenutno ne more noben kupiti T2 ravno zaradi razveljavitve stečajnega postopka. Nekdo namerno zavlačuje in z tem okorišča samega sebe in ta nekdo je v mojem stavku že poimenovan. Je pa T2 tudi sam malce kriv za nastalo situacijo. Uporabniki so ga rešili pred propadom v zahvalo pa so dobili višje položnice za storitev. Kaj se dogaja v ozadju pa vedo samo vodilni. 

 

Link to post

Vceraj prejel od Fanatec-a main kabel cena pa je bila vse skupaj 8€. Stvar zgleda cisto drugacna kot je ta ki je sedaj notri pa tudi malce krajsi se mi zdi. Mislim da je kable od V2 verzije (kar verjetno ne predstavlja problem) saj je prisel ze z pini od quick releasa in pa kabelom, ki je v plasticni cevi. Zdej pa samo pocakat da izolir trak pade dol da se bom lotil razsraufavanja...pa tisto prozorno maso (lepilo), kjer je zdej konektor zaplombiran oz prelit, da se ne odklopi, bom mogu nekak dol dobit, brez da kaj okrog poskodujem.

 

@Ramok: kje si zdej ti...si sel spet nazaj :)

Link to post
  • 2 weeks later...

@Ramok Kaj si ti cist zapustil svoj F1 obroc al kaj zdej? Imam ze jaz slabo vest! Pircke, ki sem ti jih nastimal moram pa zdej sam pit, da se ne pokvarjo. Res da sem bil bolan, sam kuzen pa spet nisem ;)

Oglasi se, ce ne bom spet mogu Vectrco zalaufat pa se do tebe odpelat, sam pol bolj da mas kej za prespat, ker ga bova zapluzla...lahk pa se tud zmenva za kompenzacijo, ce se ti je obroc tolk zameru :)

 

se mi ze srce trga...nekak tako kot takrat v puberteti, ko sem v neskoncnost vrtek vinilko "The Wall" , jo studiral in mi je bilo vse se manj jasno, kot zdej

 

 

 

 

 

 

Link to post
  • 3 weeks later...

@Ramok se je koncno oglasil...ne sam, je svojo dirkasko rit z druzino pripeljal, se moram zahvalit njegovi lepi zeni v pricakovanju in prikupni hcerki. Privlekel mi je piksno Finskega pira v enormni kolicini. Kje taki ljudje rastejo? Ne samo da mi je pomagal diagnosticirati problem na volanu, se liter piksno (1L) mi je prinesel in zarad tega delavske suhne fuknu stran, da je slo po kilazi lahko na letalo.

 

Kje ces dobit tako dober membership kot tukaj?

 

Jure, ce bom kdaj lahko vrnil Fanatec uslugo ves kje iskat.

pa se en klasicen OUW yeah:

 

https://www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg

 

 

 

Link to post

2016-01-02-021829.jpg

Za predstavo kako Finskih noramal 1L pivo Karhu piksna zgleda v primerjavi z mojo regular 0.5l, ki mi jo je @Ramok prinesel. Se zaprta, caka na otvoritev Dirt Rally sezone v 2016, da s teammatom posrkava vso znanje, ki ga le ta vsebuje ;)

Sveti gral :D

 

pa se malo pomenjskega backgrounda  v komadicu.

 

 

 

Uredil - AliBuggy
Link to post

Danes je 1L piksna KARHU piwa padla po postenih in zadovoljivih kvalifikacijah PuniM Teama v Dirt Rally. Hvala Jure. Z LojZZom sva ti hvalezna za tole kupico krasnega piwa. Naj bo sreca na strani hrabrih brez Alt F4 :D

Uredil - AliBuggy
Link to post

hoces rect stari prdci :)

 

ce nick stevilka nakazuje tvioje rojstno leto pol je res 13 let meni v minus, sam se kar tako pa spet ne damo mi stare prde, vsec nam je pa ko imamo mlado konkurenco ;)

 

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...