Skoči na vsebino

Moj igralni plac - ingange


ingange

Recommended Posts

Eko . Da se malo predstavim  :-)

Sim racing je pomemben del mojega življenja že dobra 4 leta . Začel sem z Simraceway in se zaljubo ! Še vedno me drži čeprav tam žal grejo skozi težke čase .

Začel sem z logi MOMO. Nato sem nekaj časa vozo z S1 ki sem ga privozil na eventu . Ko sem tega znucal do konca sem nabavo G27 , katerega sem nadgradil z GTEYE brake modom . 

V simracingu neizmerno uživam in ga jemljem prcej resno . Najbolj pri srcu so mi bili mesečni championshipi na katere si se moral uvrstiti v hudi konkurenci .

Glede moje hitrosti sem dosegel limit svojega talenta :-) , sem povprečno hiter "na GP stezi 2 sec za alieni " ampak znam biti konstanten kar mi je velikokrat pomagalo k uspehu .

Comp : Intel Xeon E3-1231 v3 , 8 GB ram , Radeon R9 270 2GB , SSD San disk 250 GB + 2TB HDD, G27 , Samsung LED 27" , SENNHEISER HD 598  , Cherry MX tipkovnica "na sliki je še stara ", DXRacer stol .

mPRHQCa.thumb.jpg.f8f5008969498d9b5dfbea

 

 

Link to post

Silicijeva dolina , seveda si vablen da prideš na probo :-) 

mancSLO , ja shifter je res malo na desno ampak zato ker ko prestavim volan je to računalniška miza . Ni mi pa za šraufat shifter vedno sem pa tja se pa kr hitro navadiš na tako oddaljenost . Ko bo bajta bo pa tudi posebej rig samo za simracing v bloku je pač treba najti kakšen kompromis . 

Je pa še en razlog da je shifter tak desno in to zato ker je v nastajanju sekvenčni menjalnik in ročna bremza ki bosta montirana levo od tega shifterja .

Bo predstavljeno v ustrezni rubriki . 

No pa da še omenim da je monitor dvignjen na leseno škatlo in to iz 2 razlogov . 1 ker je višje lepše za gledat haha 2 ker si ga lahko tako približam direktno do volana .

Link to post

Matjaž :  Nekaj je premikanja stola sploh na vrtljivi osi v kakem hudem ovinku ko se nagneš , ampak zaenkrat je še kr trden in ne moti med vožnjo .  Bi pa seveda bilo bolje če bi bil fiksen

Manc .: žal ne . Sem pretuhtal obe varijanti in pregledal vse opise na YT . Pa sem se odločo za GTeye . Ker v bistvu rabiš samo zavorno vzmet , in ker se tisti gumjasti del z časom  obrabi pri NIXIM . Tak pravijo  .

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...