Skoči na vsebino

Splošna debata


Recommended Posts

  • Odgovori 254
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fantje. A ne razumete? Ni debate. Sprijaznite se. Ni to demokracija. Komur paše vozit, naj vozi. Kdor ne pa pač ne.    S svojim odnosom lepo izražate stanje slovenske (sim)racing skupnosti, kjer nikom

Še ena pomembna informacija  Ekipi RRT se je tik pred zdajci pridružil tretji član, Gašper Zupan, večina ga pozna pod nadimkom "Zupan Skačeš"  Seveda bo letos vse drugače, saj je svoji internetni pove

Eluir Racing je imel danes zasebna testiranja na Zandvoortu.

Malo offtopic: tole za FPSje bi lahko nadili eno ločeno temo, kjer bi vsak napisal sestav računalnika in kolko FPSjev dobi z njo na MAX. nastavitvah (in vse skupaj pol v prvi post). Pomoje bi blo dobro za nove igralce da vidijo kot referenco kako bi pri njih delala igra, da jim ne laga, nekako v smislu Can I run it.

Link to post

Zakaj tako misliš? Na Silverstonu tudi ni bilo posebej predkvalifikacij prav na dirkališču Silverstone. Za prvo dirko prvenstva je bil predkvalifikacijski krog v Zandvoortu. Tam z rezultati ni bilo nič spornega. Ker je dirka v Silverstonu neveljavna, bo kot prva dirka v prvenstvu štela dirka na Grobniku.

Če bo vse po sreči in če nam uspe stestirat, boste lahko vozili vsi. Samo prijavite se na testne dirke v čimvečjem številu. Grobnik ima namreč 28 pitboxov.

Link to post

Tuhtam,  pa mi ne da miru.  Zakaj so rezultati prve dirke neregularni in ne štejejo za prvenstvo? Ni mi vseeno,  saj smo kot ekipa oškodovani za veliko točk,  kljub povsem ok odpeljani dirki,  v kateri ni bilo nobenih težav s serverjem in bi se morala upoštevati za prvenstvo. Meni je online dirkanje hobi in kljub pomanjkanju časa si poizkušam izboriti čas za vaše prvenstvo,  ki je bilo lani super organizirano in ne vem zakaj so letos takšne težave.  Vsi udeleženi smo donirali zato,  da bi tole delovalo boljše kot v preteklosti,  pa vseeno ni bilo nobene dirke organizirane v pripravljalnem obdobju.  Sedaj se krpajo zadeve,  ki bi se morale rešiti pred začetkom prvenstva.  Da ne bo pomote,  zato da uživam v dirkanju z vami sem pripravljen plačati tudi več,  samo da zadeva deluje brez težav,  kar je prva dirka tudi bila.  

Zakaj ni bilo testira ja pred prvenstvom ne vem,  verjetno bi bila tudi udeležba slaba,  samo vseeno to ni resno s strani organizatorja,  da se potem po prvi "uradni" dirki delajo takšne Salomonske odločitve.  

Potem pa po dirki pridem na forum in vidim kako se en od organizatorjev zapenja z Bončo,  kar se za moje pojme nebi smelo zgoditi,  še posebej s strani organizatorja,  ki je sam skuhal,  kar se je zgodilo.  Namesto opravičila z njihove strani berem,  kako je nekdo pameten in kaj se oglaša.  Skrajno neprimerno. 

Da skrajšam tole moje izlitje slabe volje.  Vem da je odločitev dokončna,  samo očitno sem edini,  ki mi je odločitev sporna in ni v duhu fer odnosa do nas uporabnikov.  Z veseljem se družim na stezi z vami in vam želim,  da se težava odpravi,  samo kot sem napisal,  z odločitvijo se ne strinjam in sem jo tudi utemeljil.  

 

Now,  let the shit storm begins. 

Link to post

Disclaimer: Mnenje osebja včasih ne izraža mnenja portala oz. lastnika portala slo-racing.com. Tisti s statusom Organizator oz. s statusom Moderator niso vsi organizatorji določenega prvenstva, ampak imajo navadno kakšno pomožno ali svetovalno vlogo in na tak način pomagajo organizatorju. Nekateri pomagajo več, nekateri pa pač manj. 

Pred 9 urami , Rokovnjac je napisal:

Potem pa po dirki pridem na forum in vidim kako se en od organizatorjev zapenja z Bončo,  kar se za moje pojme nebi smelo zgoditi,  še posebej s strani organizatorja,  ki je sam skuhal,  kar se je zgodilo.  Namesto opravičila z njihove strani berem,  kako je nekdo pameten in kaj se oglaša.  Skrajno neprimerno

Dotična oseba v tem primeru ni zakuhala težav, ki so se pripetile. V tej situaciji je bil zgolj voznik v prvenstvu, tako kot vsi ostali.

 

Za nastale težave in povzročeno slabo voljo sem se opravičil že na TeamSpeaku in potem tudi na forumu

On 9. 11. 2015, Matjaž Murn je napisal:

Še enkrat bi se opravičil vsem, ki so imeli zaradi včerajšnjih težav pokvarjen večer. Prišlo je do nepredvidene situacije, ki je v tako hitrem času ni bilo mogoče odpraviti, da bi lahko z dirko nadaljevali.

Za preklic prve dirke smo se odločili zaradi nekaj večjih sprememb v pravilniku, ki na vseh naslednjih dirkah ne bodo veljale in jih ne bi bilo smotrno forsirati za eno in edino dirko, ki je bila roko na srce en velik fail. 

Vsi, ki ste se udeležili lanskega prvenstva, najbrž veste, da takšnih težav s serverjem, kot so se pojavile tokrat, v preteklosti nismo imeli. Večkrat je bila težava z zamujanjem, večkrat so bile težave s skini ali napačno konfiguracijo. Da bi te težave odpravil, smo imeli postavljen strežnik za testiranje skinov. Konfiguracije strežnika sem si tokrat vnaprej pripravil in poskrbel, da je strežnik postavljen pravi čas, tudi če mene ni blizu računalnika. Nekako sem mi zdi, da smo se izognili večini težav, ki so nas pestile v prejšnjem prvenstvu. Na žalost pa nisem testiral stvari, za katere sem bil skoraj popolnoma prepričan, da nam ne morejo zagrenit večera, saj s tem do sedaj težav ni bilo. Tega sedaj več ne morem popraviti, si pa močno želim, da bi pred začetkom prvenstva potestirali tudi to. 

Odločitev za preklic dirke sem sprejel po posvetu z nekaterimi "Organizatorji", ki jim najbolj zaupam. Niso se sicer vsi strinjali, vendar je bila večina za to, da se dirko v celoti prekliče in ponovi. Tudi sam sem se najbolj nagibal k tej odločitvi.

Smatrajte to dirko kot narobe poimenovano testno dirko. Če bi bila že vnaprej označena kot testna dirka, bi nas bilo tako ali tako na serverju samo 15, probleme pa bi potem vseeno imeli na prvi uradni dirki.

Link to post
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...