Skoči na vsebino

g27 problem


123

Recommended Posts

Fiuff. Comp mi danes ob zagonu G27 prepozna kot nek driving force. Moja se iz kuhinje me sekira da naj grem jutri takoj po novega, vendar mi je uspelo ugotovit, da USB3 G27 prepozna narobe. Kako pa je do tega kar naenkrat prišlo, pa nimam pojma. Očitno so sina začeli računalniki zanimat.

Link to post
  • Odgovori 55
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

MarkoP, tole bo sicer malo zlobna izjava, ampak: pa sej večina dirkalnikov ne uporablja 900° 

Ko prodajaš rabljenega naslednjemu kupcu in ti ga prinese nazaj, ker dela samo 860°, namesto oglaševaih 900°.

Se strinjam, vendar bo 20° razlike (v vsako smer po 20°, skupno torej 40°) vidno le na koncu, to je po 1.5 obratih volana. Med voznjo obrnes volan za najvec 90°, torej bo razlika 6.7° med volanom na e

Posted Images

Predvidevam,da imaš Win10,ki ti je namestil preko updejta nov kao popravek za Logitech profiler. Prvo si nastavi,naj ti Win updejta samo Win in ne ostalo. Nato pojdi v nadzorno ploščo in izberi zavihek odstranitev programa. Odstrani vse od Logitech-a. Nič bati,nastavitve bi morale ostati,lahko pa jih shraneš,če želiš imeti enake.  Ko ti bo odstranilo pojdi na Logitech stran: http://support.logitech.com/en_us/product/g27-racing-wheel#download izberi kateri OS imaš in dol potegni program,ga inštaliraj in moralo bi spet delovati. Se je stranki enako zgodilo in je pomagala ta rešitev.

Link to post

Saj si videl,kaj so skupaj spacali. To je nasvet,kaj pa boš ti naredil pa je druga pesem. Še za Win niso sposobni narediti ustrezen popravek,kaj še le za kaj drugega. Na ta problem je opozoril tudi Logitech.

Uredil - silicijeva dolina
Link to post
  • 1 month later...

V G27 si naredim profil za Assetto Corso npr., pa za iracing. Profiler se mi naloži ob zagonu računalnika. AC zaganjam iz Steama, iracing pa iz brovserja. Ali se naloži tudi profil za določeno igro ob zagonu, ali pa bi moral igre zaganjat iz profilerja?

Link to post

Včasih je bilo tako ja. Nisem več siguren in raje ne bi špekuliral. Mogoče samo nasvet in sicer, da si ustvariš dva profila, pr ičemer je tisti od IR (začasno) napačno nastavljen z neko ostremno vrednostjo (recimo ga daš na 100° namesto 900°). Tako boš videl, če se pozna, ko zaženeš IR. Če se pozna pomeni ,da deluje, sicer IR jemlje default.

Link to post
  • 6 months later...

Malo nerodno sem postavil vprašanje. V profilerju imam 3 igre in za vsako bi rad (je priporočeno) drugačen Global Device Settings. Ampak ko spreminjam igre, so nastavitve vsakič iste. 

Našel: use spec. device steeings. Malo, predno bom prodal G27 bom že skoraj vse vedel :blink:...

 

Uredil - mancSLO
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...