Skoči na vsebino

Prenova portala


Recommended Posts

Prenova portala še vedno poteka.

Jezik

Trenutno je nekaj malega že prevedenega v Slovenščino, ostalo pa še sproti prevajam. Trenutno je prevedeno cca. 5% celotnega language packa. Pričakujte, da bo to trajalo še kar nekaj časa, preden bo celoten (ali pa vsaj večina) foruma zopet v Slovenščini.

Novice

Modul za novice trenutno ne deluje, zato se na prvi strani novice še ne prikazujejo. Zadeva se ureja.

Uporabniška imena

Pri prenovi je prišlo do ukinitve prikaznih imen. Sedaj so vsa uporabniška imena hkrati tudi prikazna imena. To pomeni, da se vam na forumu prikaže vaše uporabniško ime. Če ga spremenite, se morate tudi prijavljati z novim uporabniškim imenom. 

Osebje

S prenovo želimo portal dvigniti nivo višje, zato iščemo tudi prostovoljce, ki imajo željo organizirati prvenstva, dirke, dogodke (Organizator) ali pa se želijo preizkusiti v pisanju (Novinar). Več o novih statusih uporabnikov si lahko preberete tukaj, zadolžitve in pričakovanja, ki jih imamo do osebja pa najdete tukaj.

Vsi, ki želite spremembo statusa, mi napišite ZS - napišite kateri status želite (trenutno samo za Novinarje in Organizatorje). Na kratko opišite tudi zakaj želite spremembo, kakšna so vaša pričakovanja, vaše pretekle izkušnje,...

Link to post
  • Odgovori 180
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Portal je bil zopet malo osvežen Na vrhu se bohoti tudi nov logotip. Vsem verjetno ne bo všeč - upam, da bo vsaj večini

Forum je šel iz ocene 20% na 90+    

Matjaž, ali je možno kam fliknit koledar, kjer bi bilo razvidno, katera dirka v kateri igri je na sporedu.

Posted Images

Dobro izgleda, sploh na desktopu . 

Za mobile je bilo pa prej z uporabniškega stališča bolje.  Eno je, da je bilo bolj enostavno, kar je zaželeno za male ekrane, druga stvar ki jo zdajle opazim (tudi za mobile) pa je, da so minimalne barvne razlike med prebranimi mi in neprebnanimi temami, sporočili... težko se vidi. 

Drugače pa pohvale. 

Link to post

@igi - Med prebranimi in neprebranimi temami/sporočili niso minimalne razlike, ampak kar precejšnje... Poleg tega lahko klikneš na te modre ikone in te vrže na prvo neprebrano sporočilo...

2015-07-28_08.44.07.thumb.png.9d3a4915fa 2015-07-28_08.46.07.thumb.png.e3ec93d4d9

Izgled foruma trenutno ni prioriteta, se bom pa tudi s tem ukvarjal, ko zaključim z ostalimi pomembnejšimi stvarmi. Trenutno je prevedeno 9%, uredit moram še modul z novicami, itd.

@Paps - Vsak post je sicer v svojem okvirju, ki ima malo temnejše ozadje - vendar je tako minimalna razlika, da se skoraj ne opazi.

 

 

Uredil - Matjaž Murn
Link to post

In kaj je boljšega na tem novem forumu?

Meni osebno se zdi slabši. Itak, bolj moderen, vse nekako večje, da je treba še bolj skrolati, to me res moti. Pa ni tako pregleden kot prejčnji (pa ne da sem bil prejšnjega bolj navajen). A to je nadgradnja prejšnjega, tako da je moralo biti samo vprašanje časa, kdaj bi ga posodobili? Oprostite, ampak (vsi) ti "super" modereni forumu so res za en k, zgrešili so bistvo, za kar forum je!

Pa tista desna kolona z Topics in Najbolje ocenjeni avtorji je čisto brez pomena. Še čhat ste prej ukinili, nevem zakaj je sedaj spet tam. 

Samo nekaj mojih hitrih videnj, upam, da se to ne razume kot nekaj slabega, ampak samo moje mnenje v primerjavi z staro različico foruma, ki je bila roko na srce bolj forum, kot pa to "grafično nevem kaj".

Uredil - Mitja Bonča
Link to post

Mitja - forum je še v prenovi ... Malo potrpi. Glede novosti si pa lahko obiščeš njihovo stran pa pogledaš kaj je vse novega v zadnjih dveh letih: https://www.invisionpower.com/

 

Chat je pa veliko uporabnikov želelo imeti... Če tebi ni všeč, še ne pomeni, da je neuporabno.

Uredil - Matjaž Murn
Link to post

En bug se mi na mobil verziji pojavlja in sicer ko kliknem okno za reply mi okence prikaže samo opcijo attachmentsov, pisat pa nemorm. Je treba nazaj eno stran pa še enkrat probat. Ni vsakič je pa ene 30%.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...