Skoči na vsebino

Logitech G29/G920


Recommended Posts

  • Odgovori 127
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdej pa bo!

Pravkkar domov prinesel G920, mimovrste 199€, yeah. Jutri bo pa bollj kilav dan v službi, ker bom imel podočnjake do kolen.

Sem imel na testu G29, medtem ko je moj Fanatec počival. Omojbog, ni šans da se ga še kdaj dotaknem. Ropotarnca od Logitecha. Prva stvar, ko ga dam iz škatle, je WOW, saj kar lepo izgleda. Namest

Posted Images

Po izgledu sodeč zgleda obroč večji vsaj za 1centi, če pogledaš spodnji krak volana sega veliko dlje čez plastiko kot pa pri g27, izgleda pa oprijema malo debelejša. Zelo zanimiv volan za kakšno dirkanje, da imaš končno malo več gumbov.

Link to post

Moje mnenje: "šparajo" na inovativnosti,to je dejstvo in zgleda kot nek prototip in mešanica DFGT  in G27. Vzeli so večina tipk iz DFGT-ja, naredili nekaj novih,premajhni prestavni uhlji,skratka na prvi pogled ne bi dejal,da bo ta volan G27,ampak kvečjemu naslednik DFGT-ja. Če bi se jaz spravil delati nov volan bi se poskusil približati izgledu TH T500,kajti že G27 je dokaj resen volan in si ga lasti zelo velika populacija sim dirkačev in si zasluži malce bolj resen dirkaški izgled,ne pa tole,ki je kar nekaj gor nametano. Zanima me kakšno ima kaj notranjost oz mehanizem. Ti zobniki za FFB so tudi malce nadležni in morda bi bilo fino,da bi kaj postorili glede tega in morda montirali kakšne jermene kot je to že stalna praksa pri konkurenci.

Link to post

Nekako dvomim, da bo G29 uporabljal jermen namesto zobnikov, ker pade tak volan cenovno eno kategorijo nižje od volanov z jermenom. Tako ciljajo na uporabnike, ki nočejo dati ravno mesečne plače za volan, pa vendar hočejo neko kvaliteto. G29 bo najbrž samo "evolucija" G27, nekako kot je bil G27 evolucija G25.

Link to post

Hmm hudič bo tukaj, če pade T300 cena za 50 do 80e, a bo relana cena T300 cca 250 do 280e, me prav zanima kdo bo kupil G29, ker sigurno bo prvotna cena G29 od 230 do 300e, me prou hudo zanima kakšne bodo stoplake, menjalnik, in če bo volan na jermen, če ne bo, kaj bo sploh novega, dobesedno nič..

 

Še bolj me preseneča kombinacija anveze za SONY PS4, ker sedaj je uradno da je TH za PS4, in tudi sem skor 90%, da se dela nov TH, naslednjik 500 volana za PS4 , ko pride GT7, recimo za eno leto ali malo več, ali celo manj...(ker raste cena th 500, tujina skor že 450e, pol leta nazaj, najnižeja cena 310e, imam občutek da je na lagerju le še stara zaloga th 500 volana, dela se nekaj novega...)

 

Moti me to, zakaj nima že danes Logitech podpore na PS4ki, je nima, in se ne govori,da bo imel, minilo je mal manj kot dve leti, tko da tale politika mi je malo čudna, je pa vse mogoče!

Link to post

Če ne bo vsaj tako dober kot T500, potem brezveze.

 

Kot veš je v vsaki novi seriji nekaj boljšega in tudi nekaj slabšega. Pogrešam recimo gumb za preklop na sekvenco,ki jo je imel G25 na menjalni ročici,so pa na G27 dodali več gumbov,kar je tudi dobrodošlo.

Link to post

T500/300 so precej po servisih, tako da nebi dal roko v mlačno voso za ta izdelek.

 

 

No no, prodal sme jih prek 60+kosov, mogoče 2,3 garancije, tko da???

 

T300 pa še niti ene garancije, od cca 15+ kosov.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...