Skoči na vsebino

DiRT Rally - Splošna debata


B_U_R_I

Recommended Posts

  • Odgovori 647
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

...a ves un feeling, ko ga picis in vse klapa, potem pa sredi velikega skoka na Finskem ugotovis, da te prevec ven nese...ti pa nimas vec kej narest Po skoku direk v maline, ki so ze olesenele .

Vztrajam :) Po 3 odfuranih prvenstvih v carrer mode mi gre vedno boljše, zdej že skoraj zares dirkam...:) Sem že poskusil tud ene par daily eventov (sprva precej neuspešno, saj sem šel brez

Nekaj sm brskal po netu glede Dirt rallya in našel info, da so vse proge tudi resnične Glede na današnjo tehnologijo in dostopnost podatkov (lidar posnetki terena) je to sicer logično in neprimer

Posted Images

  • 2 months later...

Danes za hec sel nares od duska mesecni event...en mesec dirk skupaj v dveh urah, zakaj pa ne si mislim ...rabim dnar ;)

 

dve polne ure skupaj drkanja...avto nakoncu jedva, da je se delal, presvican kot pujs, koncentracija v petek nikakva. Me je imel ze na polovici da bi nehal. Vsa cast tistim ki lahko zdrzite  toliko casa na tem in se znate kontrolirat. Kaj je sele v RL!!!

 

 

Uredil - AliBuggy
Link to post
  • 1 year later...

Še kdo špila to stvar? :)

Jst sm se ta tedn pomoderniziral s PS4 samo zaradi dirt rallya in sem že odvozu 2 sezoni v career mode...fantastična zadeva, težavnost pa neverjetna sploh z RWD...

Moti me edino sovoznik, ki ga (kljub zvišanju glasnosti njega in nižanju ostalih zvokov) včasih sploh ne razumem...sploh pri finski žlobudra da glava boli :)

Link to post

Ja res je. Jaz sem zdej kaksne dva meseca spet sel malce ingame cash grindat na dailyje predvsem zato, ker me je spet pritegnilo, da sem po dolgi pavzi pozabil ze proge in obnasanje bolidov. Zal SR Lig ni vec, ker ni bilo veliko interesa, tako da bolj kot ne gres malo paro spuscat na progo, kjer usklajujes svoje znanje z ambicijami, potrplenjem in koncentracijo ter molis k rally bogovom, da je po skoku, ovinek v tisto smer, kamor si dirkalnik pred skokom zastavil...malo ruske rulete :D 

 

RWD avti pa so resnicno uzivancija, ko enkrat zacnes suvereno zavijat z gasom in ne toliko volanom (throttle control)...kot pri letalu flapsi...so pa na zacetku res tezavni.

 

https://steamcommunity.com/app/310560/discussions/0/405694115205809435/

 

Kar vztrajaj...bos nagrajen!

Sicer je pa tukaj kar nekaj dosti boljsih voznikov kot sem jaz...imas nivek, podgursky, pawks, lojzze, @mare87 itd...verjetno so se polenili tako kot jaz ali pa cakajo DR2 :)

 

 

Uredil - AliBuggy
Link to post

Vztrajam :)

Po 3 odfuranih prvenstvih v carrer mode mi gre vedno boljše, zdej že skoraj zares dirkam...:)

Sem že poskusil tud ene par daily eventov (sprva precej neuspešno, saj sem šel brez treninga kar direktno odpeljat, s tem da niti prog in avtov ne poznam še dovolj in se zanašam več ali manj le na sovoznika...sem pa včeraj ubral drugačno taktiko...daily event Monte Carlo z 306ko sem prej ene parkrat odvozil, tako da sem jo za silo že imel naštudirano in šele potem sem sem prijavil...peljal sem 10 sekund za prvim mestom, s tem da bi z malo več treninga komot pridobil še par sekund. Končnega mesta sicer še ne vem vendar sem bil nekje med 30 od cca 1000 prijavljenih :) Se mi zdi da kar dobro za začetnika :)

Link to post

Alibuggy:

Malo gledam tvoje čase zadnje dni...hehe...mi še kar manjka 😁

Mam pa namen peljat tudi mesečni event, kjer pa se vozi z grupo B(RWD)...Lancio 037 sem včeraj probal, da sploh vidim kako se odziva...katastrofa, to je praktično nevozno, potem sem sicer zaklenil zadnji diferencial in je malo boljše vendar še vedno adijo😵

Bom probal danes še Manto, če je kaj bolj vozna. Maš kak nasvet, mogoče je pametno nastavitve spremenit, ker se zaenkrat še ne ubadam s tem?

Uredil - bubina
Link to post

Za setupe pac nisem taprav naslov, ker sem prezabit ali pa prelen. Vedno vozim default. Enkrat je ene setupe razlagal in talal v SR ligi @Simmoniti in so bili casi res dosti boljsi, tako da ce imas voljo in cas ....priporocam raziskat tudi to podrocje.

 

Link to post

Po pravici povedano se mi zaenkrat ne da ubadat s setupi...ko bom proge in obnašanje avtom imel ene tolk naštudirane bi se mogoče lotil s tem...samo verjetno bo prej dvojka prišla in bom tam nadaljeval s tem.

Konkretno me je presenetila Lancia 037, ki je zame vsaj za prvi poskus bila totalno nevozna...bom malo poiskal po netu za pomoč pa bomo vidli :)

Link to post

Zanima me, če še kdo uporablja G29 in PS4 za Dirt rally in kako imate rešeno glede ročne zavore?

Gumbov kup na volanu, vendar na zelo neuporabnih mestih sploh za uporabo ročne zavore...nikakor se ne morem navadit in ne zadanem gumba ko bi bilo potrebno, tako da jo praktično ne uporabljam...je pa nujna na nekaterih ovinkih v Walesu in Grčiji, saj mi brez nje ne uspe odpeljati najostrejših zavojev.

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...