Skoči na vsebino

download (rip) RTV4D Flash Video


PEK

Recommended Posts

Zivjo, slučajno kdo kaj probal zlodat video iz RTV 4D.. če ma kdo kak program za to oz. add on za browser (ki preverjeno dela) bi se priporočal. 

 

lp. 

Link to post
  • 2 weeks later...

Da ne ustvarjam nove teme, bom kar tu vprašal:

 

Kaj je vektorska oblika slike? Če poskeniram sliko, le to mi vrže v .pdf format, potem sem pa v acrobat readerju poslikal, prilimal v slikarja in shranil v .bmp - je to to?

 

Če ne, kako zrihtat iz .pdf v vektorsko obliko?

 

Hvala vnaprej!

Link to post

Vektorska slika je tista, ki jo lahko razteguješ v nedogled, pa bo ohranila kvaliteto in obliko. .bmp mislim da ni vektor. Jaz bi raje pustil v pdf. Ampak skenirano verjetno ni vektor :) Več ti pa žal ne znam povedat.

Link to post

Vektorska slika je tista, ki jo lahko povečuješ kolikor hočeš, pa sa ne izgubi ostrina objektov na sliki. Skenirane slike ne moreš dobiti v vektorsko obliko edino, če obljekte na novo zrišeš. EPS ali AI formati datotek so vektorski...lahko tudi PDF (ne skeniran) odpreš v npr. Adobe Illustratorju pa je slika še vedno vektorska samo je bila verjetno predhodno tut narisana v tem programu. Aja...pa enako velja za Corel Draw pa verjetno še za kakšen drug grafični program

Link to post

To so dobil v šoli navodila, da morajo narisane slike "na roko" na papir, poslat po mailu v vektorski obliki. Če prav razumem, se take slike sploh ne da dat v vektorsko obliko? Lahko samo na compu narisane slike shraniš na tak način, da se ostrina ne izgublja s povečavo? Torej tisti, ki je pisal navodila ne ve kaj in kako verjetno?

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...