Skoči na vsebino

Spa Francorchamps - 5.4.2015


Recommended Posts

Dokaj solidno sem se pripravil na zadnjo dirko prvenstva. (okoli 100 krogov na 92% podlagi čez teden. Nekateri ste bili na treningih prisotni)

P in Q pri vrhu.

R: Soliden štart in upanje, da bo prvi ovinek brez incidenta. Burek. Nekdo me nabaše in vsi treningi gredo v k.....

Padem na zadnje mesto. OK, si rečem. Če je to edini davek na tej dirki, pa naj bo. Pridrajsam do P9 in v 17 krogu v bokse po gorivo. (ni mi jasno, kako ste nekateri odpeljali celo dirko, ko pa je meni kazalo 30,2 kroga s polnim rezervoarjem) 

Sicer dober postanek in po tem borba za kakšno točko.

Matjaž. Po dirki sem razmišljal, če sem naredil bedarijo, da sem se sploh fajtal s tabo tistih nekaj krogov. Zdelo se mi je, da ti je dirka že pred tem šla v franže, za to sem šel v borbo in nisem pomislil na kakšno umikanje. Za Les Combes del krivde pripisujem tudi sebi, čeprav si že krog prej videl, da je tam moja šibka točka.

V LaSuorcu sem naletel na voznika, ki je imel pred mano nesrečo in se opravičujem. Bilo je tako na hitro, da nisem mogel ne odviti ne zabremzati.

Na koncu je kazalo, da bo nesrečni P11, vendar sem zaradi napak nasprotnikov pristal na P10. Okoli 15 krogov sta se 8-9 sec.pred mano smukala P9 in P8, vendar nisem imel šans z poškodovanim Mclarnom...

 

Hvala organizatorjem za trud, tekmovalcem pa opravičilo za občasne "izgrede" z  raznimi predlogi z moje strani, ki so bili včasih upoštevani, še večkrat pa do fula skritizirani.

 

Moja prva sezona je tako končana. Nekaj točk v tej hudi (dobesedno)  konkurenci  sem le nabral in se mi kr mal fajn zdi.

 

Upam, da Diesel racing team ne bo šel v stečaj. Moja sotekmovalca iz različnih razlogov nista nastopala, sta mi pa ogromno pomagala pri uvajanju v sim-racing sceno, za kar se  Simonu in Blažu zahvaljujem.

 

Ps.: očitno moraš po dirki takoj ven, ker če te flikne v bokse, izgubiš replay.

Link to post
Deli na drugih straneh
  • Odgovori 81
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na dirko na žalost prišel popolnoma nepripravljen. Tri tedne sem bil odsoten in se v petek zvečer vrnil v SLO. Po 38 urah letov sem bil čisto izmučen in zjetlaggan. V soboto sem bil potem cel dan pri

Še zadnja testiranja pred velikim finalom. Napestost ze zvišuje , dirkalniki so ogreti, odpravljajo se tehnične težave ki so nas pestile v preteklih dirkah. Vsem želim čim boljše borbe brez nesreč in

V kvalifikacijah se niti nisem kaj dosti trudil, bolj sem se ukvarjal s taktito za dirko - tankat in menjat gume ali natočit polno in upat da bo dovolj. 
Štart kar soliden, previdno v prvi zavoj, vendar je Marjan šel zelo na široko, potem pa po liniji nazaj in sem ga zadel v zadek - meni se je že tako zdelo da skoraj stojim, ti si bil pa še počasnejši  [iz] Se ti opravičujem za dotik in prevzemam krivdo. Potem napadanje iz ozadja, prebil se do 9. ali 8. mesta, potem pa napaka ali dve, padel nazaj, šel v bokse in bil povsem zadnji. Nekaj krogov še tiščal, pa sem videl da nima smisla in da točk ne bo :)

 

Pohvale organizatorjem za odlično izpeljano prvenstvo! Upam, da bo tudi v naslednjem tako huda konkurenca in velika udeležba [ok]

Link to post
Deli na drugih straneh

Vrhunski replay, sam prekratek:-)

Drugače sem pa nabral eno goro izkušenj tole sezono in mi je kar žal, da jo je konec. Toliko informacij sem nabral, da komaj čakam naslednje tekmovanje:-)

Link to post
Deli na drugih straneh

Tudi meni je bila to učna sezona, zato mi ni za nič žal in nikoli nisem nobenega prijavil, čeprav sem nekaj krat imel razloge. Naslednjega prvenstva sem bom udeležil 100% in ni vrag, da takrat ne bom imel malce več sreče z nesrečami. Čestitke prvim trem in organizatorjem za veliko delo, ki so ga opravili brezhibno.

Link to post
Deli na drugih straneh

Čestitke zmagovalni ekipi in pohvale vsem udeležencem na odpeljanem prvenstvu. Kljub porodnim krčem ACja, prvenstvo je uspelo. Veseli me da interes ni upadel in da so dirke bile zapolnjene. Sam sicer sem zaradi raznih obveznosti bil slabo aktiven, upam da bom tokrat prisoten na vsaki dirki novega prvenstva.

[ok]

Link to post
Deli na drugih straneh

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...