Skoči na vsebino

Katere komponente izbrati za novi PC?


Adri

Recommended Posts

  • Odgovori 129
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Glej,uporabnik je prosil za pomoč. In ti nisi v pomoč. pa tudi uporabnik zamex ne! Pri nakupu strojne opreme se vedno vname debata kaj,zakaj,koliko,...Vidva pa sta se samo osmešila z svojima izjavama

Za ceno ene FFP licence, dobiš 5 OEM licenc, tako da tukaj ni računice Razlika med SLI in CF je zelo velika. Nvidia ima to veliko bolj poštimano. Sem šel iz CF direktno na SLI in nimam nobenih

Če misliš navijati procesor, potem ti neka zelo pocen plata ne pride v upoštev. Pa če kdaj misliš dodajati kake NVMe diske, m.2 ipd boš isto imel probleme. Res je da včasih ni veliko denarja, zato mis

Posted Images

Imaš prav. Moje naročnike tudi zelo zanima, da imam manj naročil in za stran prevoda postavim višjo ceno - ker pač glede na izračun moram toliko kasirati, če hočem preživeti. Ti zdaj takoj povem, da gre takoj vsak drugam, kjer je ceneje.

Zelo rad bi podprl tvojo idealistično teorijo, žal pa je kapitalizem ne prebavlja :)

Link to post

Ne čakej zdej. A ti je jasno da ne more naš trgovec dobit takšne cene kot nemški trgovec? A ne bi tud ti nekomu dal stvar ceneje če vzame 100x toliko kot nekdo drug?

 

No naj ti povem, da jaz ne grem. Svojo opremo sem kupil v Sloveniji, pri slovenskem trgovcu, čeprav bi jo v tujini dobil kakšen € ceneje.

Link to post

Ker bom imel delov dovolj za dva računalnika bom nabavil še en monitor. Rabim enga povsem osnovnega, ker ta slabši komp bodo uporabljali itak manj zahtevni uporabniki.. Če ve kdo za kakšen rabljen, poceni monitor naj sporoči. Razmišljam sicer, da bi ga vzel kar na bolhi. Tam do 50€ je budget, torej res nekaj osnovnega cca 19 inčov velikega... :)

Link to post

Na bolhi poglej za monitor,so takšni 19 inčni zelo poceni. Kar pa se tiče kupovanja v tujini in v Slo je tako,da naj raje kupujem v Slo. rad podprem slovenskega prodajalca,saj nekako morajo preživeti,kajne?! Ja,cene so zares prehude,sploh te elektronike in igre so presneto drage. Fifa 15 za PS3 stane cca 60€ (če ne več),na Madžarskem je kolega kupil za 40€. Če pa kupuje periferijo pa vedno "handlam" oz. barantam,kakor vam je ljubše. Stenska konzola za monitor ali TV pride 80€+ jaz pa sem rekel,da naj mi da razstavni eksponat in napiše račun. Tip je malo čudno pogledal,demontiral nosilec in napisal račun(10€) Harvey Norman ;) Nov nosilec z garancijo za đabe :D Enako storim za vsak izdelek,ki ga kupujem v Slo trgovinah,če pa kje ne gre,pa rečem hvala in grem h konkurenci ;)

Link to post
  • 1 year later...

Oculus je precej požrešen. Z 980ti mi ga poganja na 90 fps (iracing). Sodobne "igre" so vedno bolj požrešne, tako da dobra grafična, procesor in ostale komponente so ključnega pomena. Tudi trije monitorji ti bodo pobrali veliko FPS-jev.

Link to post

Z temi komponentami ti bo vse delalo na polno. Za monitorje ali pa VR pa se sam odloči. Trije gaming monitorji 144Hz te bodo prišli cca 900€ + in nekje enako boš dal za VR. 

Ps: Še nasvet,če boš 99,99% dirkal ti priporočam VR ;)  Samo prej poskusi,da boš videl,če ti glava in trebuh dovolita igranje z VR setom ;) 

kosarica.jpg

Uredil - silicijeva dolina
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...