Skoči na vsebino

Simrig by B_U_R_I


B_U_R_I

Recommended Posts

  • Odgovori 82
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na levi je render - tako nekako sm načrtoval v SketchUpu. Na desni so pa real life slikce. Tuki mate pa še nekaj ostalih fotk...

Pa, če pridem probat me itak pir zaston čaka aveš, to je vse gorenjska taktika

Ok, zadeva je zopet malce napredovala. Kupil sem 12mmx80mm pante v Bauhausu in po prvem testu ugotovil, da so prešvoh. Zato sem dal delat nove enemu lokalnemu drejarju. Malce je šalabajzer, ker mi jih

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Evo, sem našel čas, da sem zamenjal potenciometre. Dost simpl opravilo, vendar sem žal pozabil poslikat. Danes sem se spravil zamenjat še ventilator.

 

Thrustmaster support ima super navodila, ki ti jih pošlje, tako da ni nobenega problema. Najprej odstraniš volanski obroč, odviješ cel kup vijakov in nato razdreš volan, da prideš do ventilatorja. 

 

Če koga zanima kako zgleda volan od znotraj... Spodnja stran:

2015-02-21-193806.jpg

2015-02-21-193816.jpg

2015-02-21-193831.jpg

 

Zgornja stran:

2015-02-21-192059.jpg

 

Tako je bil prej nameščen ventilator:

2015-02-21-192425.jpg

 

Tukaj pa je sedaj nameščen nov ventilator, na novi poziciji. Dejansko ga prilepiš z obojestranskim lepilnim trakom, ki je na ventilatorju že nameščen. Simpl.

2015-02-21-193246.jpg

 

Mislim, da mi je super uspelo. Mislim, da lahko ta poseg označim kot uspešnega, saj sem na koncu ugotovil, da so mi ostali samo štirje vijaki.

2015-02-21-200718.jpg

 

Seveda so od starega ventilatorja :)

 

 

Takole. Pedala delajo super, ventilator grem pa zdj sprobat :) Moram malo zmatrat motorček, da bo začel pihat.

Link to post

Jz sm si naredu zlo podobno. Samo da je narejeno iz lesa in je blo zato praktično zastonj, ker sem mal poiskal okol hiše in našel ves material. Bom poslikal, samo da še useskupaj pobrusim in pobarvam na črno :)

Kovinsko more bit pa še bolš, sam dejansko je tud iz lesa zlo kompaktno.

Link to post
  • 7 months later...

Ful dobra konzola za monitor. Prvič vidim kaj takšnega. Seveda pa imaš 100% izkoriščen kotiček(pisarna+ gaming plac) [ok]

P.S: Nekaj me zanima glede konzole za monitor. Ali se da to ročico še povleči navzven,da se podaljša oz še bolj približa. Ker če se da bi prosil za link,kje se da to konzolo naročit.

Uredil - silicijeva dolina
Link to post
  • 6 months later...

Po dolgem času je prišel spet en update :) Tokrat sem obupal nad Philips SHG8000 slušalkami. Po dveh letih so začeli naušniki razpadat, pri spreminjanju glasnosti je hreščalo v slušalkah ter na levi strani občasno ni delal zvok - si moral ravno pravo glasnost nastavit, da je delalo. 

Sedaj jih bodo nadomestile Kingston HyperX Cloud II

2016-04-17-193835.jpg

Prvi občutki so super. Veliko bolje zadušijo zvok iz okolice (pri starih sem slišal popolnoma vse). Na 100% glasnosti ne morem ničesar poslušati, ker so preveč glasne. Super je tudi možnost spreminjanja glasnosti, ki v bistvu zniža sistemsko glasnost v OS. Zaenkrat sem super zadovoljen.

Drugi update pa se mi je takole prikradel pod noge

2016-04-18-153149.jpg

@Axlslo mi je v zameno za nekaj eurov odstopil svoja pedala Fanatec CSP V3. Veliko še nisem testiral, sem pa že prišel do nekaj ugotovitev:

  • plastični nastavki so super, če voziš obut. Zato sem jih že zamenjal nazaj za kovinske.
  • V igrah moraš Brake Gama obvezno nastaviti na 1. Dokler nisem tega nastavil, sem že mislil, da bo treba v fitnes pa zamenjat sedež. Za zaviranje na polno sem moral namreč toliko pritiskati, da se mi je kar sedež začel zvijat... 
  • Če voziš obut je lažje zavirat. Tale 90kg loadcell je res čist druga pesem kot tista zavora na T3PA PRO.
  • S sklopko je malo težje speljevat - to se bom verjetno še navadil, najbrž bo pa potrebno še malo kalibrirat nastavitve sklopke. Zaradi načina gibanja sklopke, je skoraj nemogoče lepo in gladko popuščati in se držati na točno določeni poziciji - sploh, če je nekje v bližini tistega "byte pointa", kjer ti pedal potem kar pade noter...

Zaenkrat sem s pedali zadovoljen. Verjetno bom moral še kaj ukrenit glede sedeža, da se mi ne bo zvijal. Ali pa spremenit kalibracijo zavore, da ne bo potrebna tako velika sila. Pre-load fedra imam že sedaj nastavljen na minimum. Problem je v tem, da ti pri taki sili na zavoro začne tudi malo noga drset s pedala, če si v nogavicah. Tako da malo razmišljam tudi v tej smeri, da bo treba začet vozit obut - kar mi pa ne diši najbolj.

2016-04-19-064148.jpg

 

Slikal sem vse zelo na hitro z mobitelom v bolj slabi svetlobi, tako da se opravičujem za slabo kvaliteto slik.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...