Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]


Recommended Posts

  • Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Q mi je kar dobro uspel in P2.

R1 dober štart ampak sem vedel da se ne morem kosati z BMWji, na zalost mi ni ostalo drugega kot ostati na zunanji strani v T1 in izgubil sem še tisto, kar sem pridobil z dobrim štartom. Potem sem res upal, da bomo imeli super borbe za 1. mesto a v 2. krogu je šlo vse narobe... Na poti v 2 ovinek sem se moral umakniti desno Vedranu, in zapeljal sem na travo, odneslo mi je zadnji del avta. Ker je bilo to skoraj pri bremz coni, sem se poskušal umakniti vedranu da ga ne zadanem, a priletel ravno pred Slaparja. Od tam naprej sva bila s Slaparjem le še sopotnika v avtu. Na žalost me je odneslo direktno v Vedrana, tako da je še on izgubil 10 mest... Očitno sem jo odnesel najboljše med udeleženci in sem si na koncu priboril še celo stopničke (3. mesto) Res sori obema, ker se vama je dirka obrnila na glavo, kriviti kogarkoli v tej nesreči pa se mi ne zdi smiselno. Upam da sta enakega mnenja.

R2 dokaj uredu a na koncu prišel za Marka, ki ga je bilo težko prehiteti normalno, to pa sta izkoristila Bašelj in šošter (ki se mu gume še zmer ne nucajo :P) in prišla mimo, tako da ne kaj preveč zadovoljen s 4. mestom.

Čestitke Erženu in šoštru za zmago.

Link to post

To je bila prva dirka v življenju ko sem vozil dva različna setupa. Enega za Q in enega za dirko. Za kvalifikacije sem uporabil letošnjega, za dirki pa je bil namenjen lanski, ker je bil do gum bolj prizanesljiv - NOT.

Q: Spet si rečem; ne delat pizdarij po nepotrebnem, odpelji počasi (sigurno) en čist krog. Zopet se je ponovila "štorija" iz Lagune, da kadar se ne zaganjam ko svinja v koruzo, odpeljem zelo hitro. Uvrstim se na P10 in Pp1.

R1: štartam zelo slabo in že v startu izgubim dve mesti. Mimo gre en BMW in Daks. V prvem levem pade mimo še Jerman ... Do konca dirke se tudim da bi ju ulovil, a se izkaže da Volva preveč letita v klanec. Če sem jih za 0.3 dohajal pred klancem, sem na ciljni bil za 0.4 počasnej. Pol sem v zaganjanju in lovu naredil par napak, tako da sem se raj sprijaznil z Pp3. Vmes pridem na Pp2, ker je Jerman naredil eno napako, ma so gume preveč u kurcu da bi se lahko sploh upiral. Ugotovil da je stari setup bolj en pogreb, ker so se gume oglasile še prej kot pri novem :) Za R2 sem uporabil novejšega, ki sem ga vozil na kvalifikacijah.

R2: Do prvega levega super, potem pa fašem od zadaj, ob šaltanju navzdol do 1 se nekako izvlečem brez peska... Sledi pohod na Pp3, dokaj hitro. Volvoti pa so bili predaleč. Najbrž bi bili zelo skupaj brez "izleta" v prvem krogu.

All in all: Dokaj uredu vikend, kljub P1 na kvalifikacijah se na dirki ni dalo več iztržit. No, lahko da bi ob drugačnem razpletu v T2 v R2 kaj več naredil. Volvoti so bli prehitri - ČESTITKE.

Link to post

Očitno eni vozijo s tipkovnico :D, je sam 100%desno in 100% levo. LOL.

Moja dirka je bla pa takole:

Q: Nisem odpeljal svojega najboljšega kroga, desetinko slabše kot na practice, ampak zadovoljen, ker sem bil mega obtežen, malo razočaran nad končno pozicijo p11.

R1: Dobro sem štartal, odločil na zunanjo stran t1, dobra določitev, pred mano so veliko leteli ven, zato nekaj časa celo p6, potem pa sem se ustalil na p7 in zadovoljen končal. Iskrene čestitke Tomažu za prvo zmago!

R2: Super štart, vodil sem 3. kroge, vedel da ne bo trajalo, v griče sem šel kot tanker in kmalu so me vsi prehiteli, nisem se niti pretirano upiral. Bil p8, obrabljene gume, Mirko mi vrže dol 5sec v zadnjih dveh krogih s tipkovnico :) (tako je zgledala njegova vožnja) in pride mimo v zadnjih izdihljajih finalnega kroga. Vseeno glede na 90kg zadovoljen s p9.

Server je deloval brez težav, vsaj zame nobenega zatikanja.

Obžalujem svojo dolgo goflo, ker bi sicer s 40kilogrami bil pri vrhu, sam kazen more bit, ker zdaj nisem govoril :D. Skratka zadovoljen s tem kar sem pokazal na tej hitri progi.

Lp

Link to post

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk...

Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prestavil, ali pa je čas potekel, ne vem... uglavnem, na koncu je zadostovalo za P8, in gume pri 110stopinjah po 2krogih. WTF?

R1: dober štart, uspelo mi je zadaj zadržati dva Bmwja in kasneje prehiteti Mirka Novak. Kmalu na začetku drugega kroga se ja zakadilo in odleteli so Glavač, Kralj, Slapar in mislim da sem uspel priti na P3, kasneje prehitel Bašlja za P2, za ovratnik pa mi je dihal že šošter. Vedel sem, da bo imel moj klepar kar nekaj dela, in predvsem sem jih nekajkrat dobil od zadaj. Jani, super hiter si, res, sam isto kot Mirko maš trenutke, ko da bi preklopu, k rineš ko da bi mel buldožerja! no, kasneje me je prehitel še šošter, tokrat zelo clean (ker sem malo prepozno zaviral), se mu zalepil za odbijač in mu sledil nekaj ovinkov. med 6 in 7 sem se mu skoraj postavil vštric, me je zapru, zapeljal sem na travo in se zavrtev v pesek,. Glavač je to izkoristil in šel mimo. Nisem mu zmogel slediti, ker se mi zdi da so gume bile kar kritične. nakar se pripelje Mirko, ko da nas ni tam, bum bum, sm tja, rine še bol kot šošter, gume je pa ravnokar menjal al ka? končal za Novakom na P5. solidno za 0 treninga, sem si rekel... bo že...

R2: dober štart, še boljši kot prvič, dobro zapiranje, nekaj bojev z Kurentom in kmalu sem bil P3 za Troštom in mislim da Bašljem. Zaradi njunih borb sem se jima približal, in juh dodobra ugnal, zadaj pa je bil blizu že Glavač in za njim tudi šoster. Nekaj časa sem še branil P1, ko pa je Glavač imel boje z šoštrom sem se uspel malo oddaljiti, a vseeno ne dovolj, da bi na koncu zadostovalo za P1. Namreč, zopet, šošter je švignil mimo, kot da bi imel sveže gume, in prevzel vodstvo.

Čestitke zmagovalcem,

dirka sicer je bila solidna, mala napakica me je stala podijuma v R1 ampak, glede na to, da sem se zapeljal le ene 8krogov pred samo dirko oz qualy sem več kot zadovoljen.

[ok]

[opa] [opa] [opa]

[Jaoo] [Jaoo] [Jaoo]

PS:

gledal sem replay, glavač je še pokazal študijo...

obtožujem šoštra in Novaka goljufanja. ne vem kako, nevem s čim, ne mislim dokazovat, ampak,

ne bosta mi v tej sezoni trdila, da se s takim načinom vožnje peljeta 1sec in več hitreje kot ostali.

s takim zavijanjem, kot ga vidimo na študiji glavača bi gume zdržale kvečjemu manj kot pri vseh ostalih,

ne pa, da se mirko pripelje mimo v L10 kot da ima nove gume. ne rečem nekaj desetink, sam tako gnil pa tud nisem...

šošter, sledil si mi več krogov, zavijal in menjal linijo večkrat na ravnino, vjugal in zaviral bol kot jaz, pa ti je uspelo vseneo priti mimo...

sorry, but you aint thaaat good!

zaletavanje, bunkanje, rinjenje...

šošter in Novak, brez zamere, ampak, ko bo men počilo, se bom raztreščil v vajin avto in me malo briga za posledice, če mislita tako nadaljevati vajina prehitevanja in prerivanja v nadaljevanju sezone!

ne mislim več prenašat tega. bršite, opozarjite, karkoli pač, dost mam!

[buzara] [buzara] [buzara]

  • Upvote 8
  • Downvote 1
Link to post

Q: Moj PB (sicer sem včeraj prvič pelal po tej progi)

R1: Nič pretresljivega pričakovano dirkanje med zadnjimi

R2: Dokaj solidno (za mene) dirkanje potem pa sem naredil napako ko sem hotel prehitet Selčana sem prepozno zaviral in me je odneslo iz steze in mi je razneslo sprednjo gumo in konec dirke

Enkrat bo že bolje :D

Čestitke prvim trem.

Link to post

Tudi meni je padlo v oči ta ne-obraba gum na practicih. Jaz bi predlagal, da ko bo XD plugin spet delal, vsak naredi po dva print screena med dirko, da če se kaj posumi, ta pošlje screene komisiji.

Ne obtožujem nobenega, si pa želim poštenega dirkanja vseh, konec koncev se gre za čimbolj zanimivo dirkanje... Sam sem skozi dirko imel razliko 2,5s med 1. in zadnjim krogom... Tudi po tem bi se dalo ocenit obrabo gum posameznikov.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to post

Jaz sem imel prvo dirko zelo čisto in sem lahko primerjal čase. Na začetku je šlo pod 2:10, potem par krogov nizkih 2:10, na koncu pa nad 2:11. In to je s samo 30kg in še bmwju je baje ta proga pisana na kožo. Pa tudi gume sem se trudil šparat, ker sem imel možnost nadzirati potek dirke.

V R2 ni bilo možnosti, saj sem moral napadati in braniti in sem kar v 7. krogu že moral paziti kaj delam, saj je avto ful hotel plesat. Pa še stolčen sem bil, tako da so časi bili - razen na začetku - 2:11 in več.

BadBoyz sta se pa kar naenkrat preimenovala v SilentBoyz [krniki]

Link to post
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...