Skoči na vsebino

Rseat produkti


play

Recommended Posts

http://rseat.si/

Še malo bolj uradno, predstavitvena stran, seveda za vse SLOR člane boljša cena, za cene me lahko osebno kontaktirate.

Kaj lahko naročim nudim : sedeže celotne sisteme, F1 sedeže, stojala za LCD ekrane, stojalo za volane itd.

Vse info na:

031-434-225 Damjan

07-30-83-424

Trgovinaplaygame@gmail.com

www.playgame.biz

www.Rseat.si

slide_evo.jpg

Link to post
  • 6 years later...

Sry za rezurektanje starega posta, bi pa verjetno se koga zanimalo kaj je s tem zdej pri tebi.

Damjan, danes sem te dvakrat klical pa se ne javis :D  Mi lahko prosim kar tukaj javis, ce lahko pri tebi lahko dobim RSEAT S1?

http://www.rseat.net/rseat-s1/rseat-s1-black-silver/

RS1 vidim da imas na ceniku, se pa zanimam za S1 (srebrno ohisje/crn sedez), ki pa ga ni...pa se cena in dobava me zanimajo. TNX

@play

Uredil - AliBuggy
Link to post

A tale kokpit Trak Racer RS6 kdo kej pozna...deluje isto kot vstopni Rseat RS1 s tem da je cca 200€ cenej. Mach 2 (prenovljen) je dosti izboljsan od prve izdaje (mach!). Predvsem me matra pri sasiji, da se ne bo nic majalo ali skripalo. Kaksne izkjusnje?

https://prosim.no/shop/en/rs6-mk2/333-trak-racer-rs6-mk2-black.html

https://www.trakracer.com.au/trak-racer-rs6-mach-2-black-premium-gaming-racing~4195

 

Srednja varianta kokpita pri Rseat S1 pride s postnino in davkom vred 1080€, srebrno ohisje crn stol pa bo na zalogi sele od 30.3 je pa 400€ vec od Trak Racer RS6 pa se za shifter nima stojala ki ga RS6 ima. Je tole vredno take razlike v denarju?

 

kaj mi je storiti..poleg tega bi mi samo z desne nosilec za volan prisel bolj prav zaradi mize na levi...kaksna pomoc, pa ne tista v smislu sam ga nared, ker ne znam in tud volje nimam :D

 

Skratka iscem eno solidno sasijo s sedezem, ki je nastavljiva na pedalih, sedezu in volanu pa da nima na sredi med nogam nicesar...pa da je cimbolj fiksna.

 

ideje tudi za druge kokpite dobrodosle...pa pod jurjem mora biti cena.

Uredil - AliBuggy
Link to post

mislis ALU 80/20 profile. Sem, pa je cena s sedezem visja, pa tudi ce sem cisto posten, mi ne zgleda tolk kul ker je vse na oster rob narejen :P

Je pa baje trdno kot kamen, pa modularen za res taprave proje, kar jaz nisem.

 

Tale RS6 je cisti klon Rseat RS1 kot zgleda s tem, da so ga v Mach 2 verziji celo poboljsal do te mere da zna biti boljsi kot original. Mal cudno nakljucje je da bi si bila dva kokpita tako hudicevo podobna.

 

opa misko. Zdej sem naredil registracijo in je vse se -25% off za tujce, zato sem se stojalo za tipkovnico zraven dal im skupaj s postnino pride 670€ WTF..tole pa skor ne smem izpustit.

trakracer.png

 

...kaksen zadnji zadrzek preden stisnem buy?

 

edit: prevec neucakan...kupljeno! Bom pa zgleda mal cakal, ker je out of stock :S

 

Uredil - AliBuggy
Link to post
37 minutes ago, mancSLO said:

Kapo dol [dance].

Ps.: a misliš, da kanta od 110 kg suhca paše v te zice?

ti bom povedu kako bo sla 100-ka not. 10 gor al dol ne steje :D

Me pa zdej firbec matra. Online stacuna odstejeje 25% Norveskega davka. S Paypalom sem po konverziji kron placal 680€ in to je z dostavo na dom v SLO. Na carinski me bojo pol opalili za slovenskih 22% davka, verjetno nimamo kaksnih trgovskih dogovorov v njimi ali pac...tisti EU warehouse me mal bega :D

 

Uredil - AliBuggy
Link to post

@AliBuggy Jaz imam tale motedis rig in nisem nikakršen profi pa še neroden sem ko sto hudičev. Resda sem malo popraskal parket in mogoče uspel narediti razo v zadnjo stran mobitela... In žepa v katerem je bil mobitel. Ampak! Dobiš zraven pokrivala in se res nimaš kam zatakniti. Ti profili so razen tam kjer so razrezani čisto gladki.

S poštnino pride rig brez sedeža 300€, jaz sem dal za sedež iz espaca 20€ in za ta denar je top. V bistvu se ne bi čudil če bi bilo top tudi v primerjavi z 2x dražjimi rigi.

Link to post

@B_U_R_I Norvezani imajo z EU sklenjene neke trgovske sporazume (EEA in EFTA) in zdej res ne vem kaj je s tem davkom.

What is the nature of Norway’s relationship with the EU?

Norway is along with Lichtenstein and Iceland a member of the European Economic Area (EEA) and the European Free Trade Association (EFTA) which gives it full access to the EU single market, guaranteeing very limited restrictions to trade with the EU. (Switzerland is also a member of EFTA but it is not a member of the EEA.) In return, Norway makes substantial contributions to the EU budget and has to follow many EU rules and laws, but it has no say in how those rules are formed.

 

@Ledenko se vsekakor strinjam. Za ta denar zgleda super...sam ne me zdej tepst, ampak meni ta ALU design nekak res ne potegne...sej sem ze reku, da sem na stara leta kicast ratu :D

kako pa je kaj z nastavitvami (naklon,razdalja), pedalk, sedeza in volana? Zgleda vse bolj kot ne fiksno in zato je tudi znacilno za te sisteme, da so mocni kot sto mater, kar je meni zelo vsec in cesar se najbolj bojim pri mojem kokpitu kaj bo.

 

POZOR: da ne bo kdo narocal na https://prosim.no/shop/ , ker tipa zapira stacuno. Sem ga zdej na chat vprasal kaj je z mojim orderjem in mi pove da zapira in da bo mogu preklicat narocilo :S

Ce je prelepo da bi bilo res...ponavadi ni :D

 

Uredil - AliBuggy
Link to post

Čisto razumem, je funkcionalna zadeva ampak kar se izgleda tiče se pa tam tudi ustavi, nobene lepote v njem razen mogoče za odtenek če daš profile pofarbat na črno :D

Je pa ravno zato tudi vse blazno nastavljivo. Za sedež so nosilke sicer fiksirane ampak imajo tako ali tako sedeži sanke in spreminjaš razdaljo kot v avtu. Pedala lahko nastaviš ker niso na vijak ampak ročke za zategnit (in njihov nosilec deluje kot sanke) in ni problema z naklonom in razdaljo. Edino volan imam postavljen vodoravno ampak bi se dalo vsaj v teoriji narediti tudi naklon, po višini je pa čisto nastavljivo.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...