Skoči na vsebino

RaceRoom Racing Experience


David91

Recommended Posts

SimBin je pred kratkim najavil novo simulacijo, ki naj bi izšla kmalu. Gre za simulacijo RaceRoom Racing Experience, ki bo v osnovi brezplačna (verjetno nekaj dirkališč ter dirkalnikov).

Na voljo pa bodo tudi plačljivi dodatki. Tako boste lahko kupili samo tiste dodatke, ki bodo najbolj ustrezali vašemu okusu (turni avtomobili, formule, prototipi,...).

Prav tako naj bi bil na voljo celoten multiplayer način, kar bi ob dobri fiziki ter solidnih cenah lahko "prineslo" kakšno novo prvenstvo.

Povezava!

raceroom-racing-experien.png

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Link to post
  • Odgovori 603
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Čestitke Vedranu in Čolaku. Res sta bla hitra, žal je malo zmanjkalo za Kronketa... no skupaj smo pa le pobrali 350€ RR voucherjev.

še mal unedited slikc iz današnje voznje po autodromo algarve

Fargo klapi malo vera peša in so se odločili, da ne gredo več na kriva pota. Tako imam nekaj časa za ostale sim. ki so v moji zbirki "zgrešenih" nakupov, oziroma se ne drajsajo toliko, kot kake druge.

Project X > RaceRoom The Game 3

Sem kar zadel :)

Povezava!

RaceRoom Racing Experience is a Free 2 Race concept where a high end racing game is provided for free. The concept offers the opportunity to purchase additional content, thus allowing every user to build the game of their dreams.

“On behalf of the entire development team, it is my pleasure to welcome everyone to the SimBin booth, to play for the first time ever a brand new racing game concept! With it, we aim to tighten the connection between real and virtual racing and create a new type of experience for anyone who loves to drive. We want to meet our fans and show the world what we have been working on!”

raceroom-racing-experien.png

Link to post

Se mi zdi da je nekaj počasnejšega na 1. sliki, še zadnje kluke ma, torej ni nek supercar. WTCC/BTCCjevski mi deluje... feltne so tut WTCC style ce se ne motim...

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...