Skoči na vsebino

Grafične kartice


Recommended Posts

  • Odgovori 264
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Up and running...

Kje je Trošt, da bi mal bannal?   Pejte se na slo-tech kregat... Ta forum ni namenjen prerekanjem in izlivanju političnih veroizpovedi in pripadnosti znamkam.

Pek raje pojdi pit en guiness Če primerjaš hlajenje twinfrozr (msi) in direct CUII (asus), sta kvečjemu tam tam. Gigabyte je pač dober, ampak niti s 3 venti ni v čisto istem rangu. Seveda je dobra k

Kaj je boljše ti bo vsak drugače govoril. Jaz sem bil dolgo pri zelenih, zdaj sem že zelo dolgo pri rdečih. Stvari se spreminjajo. Če boš gledal AMD/ATI, ti priporočam Sapphire oziroma če kje zaslediš VaporX (Sapphire z boljšim in tišjim hladilnikom). Radeon 6870 se verjetno dobi pri nas za ca. 150€ (jaz sem v akciji v nemčiji dal 130, zdaj pa ne spremljam cen). Kartica je dobra, ne bo pa gnala 3 monitorjev na full hd :)

Če pa hočeš mnenje o geforcih, bo pa moral kdo drug kaj napisat, moje zadnje tri grafikulje (torej vsaj 4 leta) so rdeče :)

Link to post

hteu ti je povejat...da je dobra grafična za 1 monitor priklopit...ni pa zdaj neka taka ko bi poganjala 3 monitorje full hd...em pa nekaj da dodam kaj se meni zdi...nvidia grafične so bolše za igranje iger :) drugač pa niti ena niti druga ni slaba :)

Link to post

hmm...pomoje boš mogo čez kako leto nabavit 2gb...tak da bolše 1gb pa gledaš da so ostale specifikacije dobre...malo je treba neke rewive pogledat...pa ziher so kake primerjave...tak da je treba dosti in dosti googlat :) naj še ti ostali kaj priporočajo...ne samo jaz in Tomaž :)

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...