Skoči na vsebino

Sezona 2 [2012]


Recommended Posts

  • Odgovori 773
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Posnetki prvih dveh dirk in kvalifikacij s komentarjem (slabim) lahko najdete tukaj: Kvalifikacije http://twitch.tv/kil...b33/b/319556099 1. dirka http://twitch.tv/kil...b33/b/319556284 2.

Smešni ste... Raje gledate uro in pol dolgočasne F1, kot pa sami dirkate To je lih tako kot, da bi mel hudo bejbo, ki te čaka v postli, ti pa raje porniče gledaš...

Ojoj :( Super sem vozu v drugi dirki. V predzadnjem krogu sem ujel Žiga ki je bil kar nekaj krogov zadi, pa ga iz ovinka zanese. Sm mislu da se je umaknu na levo, sem pršu že skor mem, pa ga zabije vame.

Sej zastopim da bi vsak rad oddirkal do konca. Žiga, si bil že tolk krogov za nami, da bi mogu mal več placa pustit, ko te prehitimo. Sam sem pa naredu tud napako ker sem čim prej hotu te prehtet, da nebi zgubu vodilnih dveh in sem pozabu da si še nautečen kar se iRacinga tiče.

V bodoče, mislim da bi nekateri rabili veliko več vaje. V eni urci se ne moreš kaj dosti naučit. Pa ne me narobe razumet. Pač nekateri ste v simulaciji novi, in pač treba se je prilagodit.

Link to post

Najprej bi pohvalil Matjaža, da uredi server, ker vem da mu ni lahko, mi le pridemo in vozmo, pa seveda za prenos dirke in komentatorje, res super! [ok] [ok]

Opažam, da treba iR malo več trenirat, prvič da sem sploh vozil dirko itd.

Za Q se matram kot žvina, a na koncu mi ne prizna mojega časa, res ne vem kaj bi narobe naredi (sem šel prehitro iz boksa, enkrat sem fasal zastavico, ker sem sekal, sicer sem zbremzal, res ne vem), pa sem bil čist razočaran.

R1 napeta dirka že prve 3-4 kroge je bilo noro na pisti, en kup vrtenja itd, neki časa probam dost fer zapirat, a vseeno ste bili eni res hitri, pol pa se s Tomažem rukneva, res kako to avto odleti neverjteno in prec je uničen, pa sem se počasi spravil v boks in gremo dalje, na kocu R1 kr zadovoljen (ne vem katero mesto-napišem).Sicer zaradi toliko odstopov, se splača peljat do konca, če le imaš voljo.

Kar omenja Paps je resnica, že najboljši če nardite malo napako je vse narobe, kaj šele mi, ko smo šele začeli, mamo kakšno uro iRacinga, počasi pa bo.

R2 presenečen, štartam iz 2-gega mesta, res vesel do 4 ovinka, tisti zaprti v levo, prekasno zaviram, kaj sem mislil, nimam pojma, padem na 14-15 mesto, nato počasi do 8-ali 9 mesta ne vem, enako dopišem.

Na koncu , za mojo prvo dirko zelo zadovoljen, le navajan nisem, če se malo dodatkneš, zna biti vse narobe, imaš takoj uničen avto, R2 sem imel od 11 minute dol avto čisto malo uničen, šel je malo levo in kako to moti, kar se tega tiče, mi je res špil totalno najboljši.

Se vidmo na naslednji!

Link to post

Paps se opravičujem, je bilo nenamerno :( sem se drugače umaknil, a zgleda malo preveč s ceste na travo in me je obrnil in nesrečno ravno tebe zadel. BIla je moja prva drika v iracingu, zato je bil cilj da dokonca odpeljem :)

čestitke pa zmagovalcu in organizatorjem :)

Link to post

Ni panike. Sej zastopim, da ste nekateri novi. Sezona je itak še dolga :)

Najboljši trening je da vozte official dirke z mazdo. Zej je 14 dni cajta. Tko da do takrat mislm da morte že bit utečeni :)

Link to post

Hvala organizatorju za super dirkanje. Se mam še kej za naučit, na žalost nekih bitk nisem uspel met na dirki , bolj osamljeno kroženje ampak sem predvsem za napake kriv sam, za naprej pa vem :) če se resetiraš čakaš ko rumeni v boksih hahahaha....

Link to post

Po ogledu obeh dirk s komentatorjema vred mislim da je blo zlo dobr za prvič tole izpeljan..

Q: Nisem pričakoval tako dobrih časov vendar kmalu ugotovil da zavetrje dela svoje..vendar mi žal ni uspelo vozit za nikomer tako da 6 mesto.

R1:Živčen na štartu in izgubil mesto ker nisem hotel tvegat...potem pa borba mislim da z Rebernakom ki sem jo jemal z rezervo, saj se mi je zdelo da je malo bolj napadalen kot jaz, zato sem ga izzval v napako in tako pridobil mesto. Vmes je blo par trenutkov ko samo moliš da nobenga ne zabije v tebe..no do konca odpeljal skoraj brez napak do 3 mesta :D

R2: Štart iz sredine, veliko gužve in zopet izgubim mesto. Bil sem previden in se ko se je kolona raztegnila na rep prisesal Paplerju ker sem vedel da fant hitro vozi in mi lahko pomaga do boljše uvrstitve :D Počasi sma pridobivala mesta zaradi napak drugih in najine hitre vožnje :twisted: . Potem pa Papler prehiti Kurenta jaz pa ostanem za njim, nakar sledi par epskih krogov kjer so se vodilni izločali jaz pa vedno bolj pritiskal na Kurenta vendar nisem upal preveč tvegat ker se mi je zdel da se ne bi dobro končalo za nobenega od naju..tako da končno 3 mesto.

Zelo zadovoljen z razpletom ta vikend, končno malo bolj realne borbe brez nekega butanja in stalnega prerivanja kot v drugih igrah. [dance]

Link to post

Pogledal še stream druge dirke! Res super komentiranje, se je že poznalo, da sta imela nekaj izkušenj iz prve. Moram res pohvalit! Tudi nekateri komentarji so zelo humorni in so me parkrat zelo nasmejali (bravo Mare!)

Link to post

V torek ali sredo pade še novička. Komentatorja pa kar nadaljujta v tem slogu, sploh pa je fajn, ker imam sedaj že tukaj naložena posnetka in se mi ni potrebno ubadati še s špilom. [ok]

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...