Skoči na vsebino

Fanatec produkti


B_U_R_I

Recommended Posts

Imam csr in nism sigurn če je vse ok. Ko premikam volan levo desno mi nekaj preskakuje, klika, zaustavlja rotacijo (rahlo).

Glede da vsi pišejo da je stvar smooth in tiha, mi je malo čudno. Probal vse firmware in drajvere pa je isto.

Link to post
  • Odgovori 560
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi). 

Trg simracing opreme ni več tako reven, kot je bil takrat, ko so oni s prvim CSW prišli ven. Tudi ostali proizvajalci so se malo zganili in malo dvomim, da bo njihov DD kaj zelo poseben. To so šli do

CSL Elite Racing Wheel - officially licensed for PS4™ EU   Date Added: 21/11/2018 Products: 1 Estimated shipping date: Actual shipping date: 22/11/2018 Total: 515.24€ Da se še jaz ma

Posted Images

Ma saj bo verjetno vse ok. Bral po forumih in zvedel da je to značilnost jermena in motorja,saj med vožnjo tega ni glih čutit in je tudi odvisno od ff nastavitev.

Vozim edino iracing in moram pohvalit občutek ki ga dobim z volanom. Zdaj je vožnja užitek napram prej, lažje je razumet kaj se dogaja in kaj naredit. Vredno dnara! (FW 706)

Link to post

Lol, s tem SKeijmel, sva včasih skupaj dirkala, chatala. Tip je Nizozemc...čisto not v simracingu, pa tudi večkrat se pelje po pravi Nordschleife s svojo spedenano Toyoto Celico. :D Ga povabim v ligo? :twisted:

Link to post

Ne vem točno, ampak kar kmalu (napisano je bilo "it is only a matter of days"). Mislim, da so volani že skoraj pripravljeni, ampak se čaka na novo uradno Fanatec stran, da se s prodajo novega izdelka začne tem, namesto da bi se potem migriralo na sredi prodaje.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...