Skoči na vsebino

RS EVO V3 + Thrustmaster T500 RS Modding


play

Recommended Posts

Ker bi bo počasi ostajalo nekaj časa v večernih urah, bom začel z predelavo sedeža in volana.

Oboje bom uporabljal na PS3 konzoli in PC računalniku.

Volan:

-ali bo preoblečen v alcataro ali menjan

-na volan bom dodal 6 do 10 novih tipk

-za volanom bo karbon ploščica

-pred volanom oz na njem bo T500 SLI Mounting system

Menjalnik

- Shift+ FREX ali Hshift TypeG Hybrid Frex

Ročna zavora:

-ARC Handbrake ali SimHANDB Frex

Merilniki:

-Race Series GI-MAX Gear Indicator Stand 'Complete'

-Race Series SPI-D Speedometer Stand 'Complete

Stopalke

-Želja je priklopiti Fanatec ClubSport stopalke

Trenutno, kar je šele pri hiši.

motorsport-011.jpg

Več kasneje....

Link to post
  • Odgovori 61
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ker bi bo počasi ostajalo nekaj časa v večernih urah, bom začel z predelavo sedeža in volana. Oboje bom uporabljal na PS3 konzoli in PC računalniku. Volan: -ali bo preoblečen v alcataro ali men

Ročna se že montira, ker rad igram drift igre oz. vse kar diši po paljenju gum, je bila le ena bojazen, da bo reč premajhna, ročka premalo visoka, da ne bo tako stabilna, natanča in nič od tega. Ko jo

Uff trije naporni dnevi, mislim da nekako kar sem preštel je vozilo vse skupaj prek 100 različnih voznikov, ja volan je še cel, tole je bil za njega en mučen test....preko 18 delovnih ur v treh dneh.

Hmm realno, čakam še na G.Prosna, da ga updajta, hitro rečeno pa CS F stopalke so mi nadmočne, volan F mi je vredu, počakam da ga res sprobam na Fm4 in na PC-ju iRacing, nato bi dal nek bolj pameten komentar, velika prednost F je da dela na vseh sistemih, ker pa zelo rad igram GT5 je sigurno v GT seriji Trust dosti boljši-pač narejen za njega, kot je Elite za Fm4.

Trust je tudi dost bolj prijazen do uporabnika, updajti itd,priklopiš na ps3 igraš, priklopiš na pc igraš.., Fanatec meni osebno ni, update je meni velka muka, ko berem pdf me zmrazi, resnično pa Elita nism vozil nič, mogoče si ga ti več kot jaz,(zato tudi tvoje slabo mnenje, ker pomoje je prvi updajt na njemu-polom).Sicer pa vem, da kdor malo zna nima z updajti niti mal težave, pač moje skromno znanje.

Čakam da vidim kaj bo naredil update in nato probam na Pc,Ps3,X360....nato pa delim kritike, kritika bo sigurno realna, čeprav ga prodajam, odločil sem se, da ne bom hvalil ama nič , ker pač imam težave, a vendar smo te težave 101% lepo rešili, tukaj grejo velke pohvale F firmi.

Vizualno pa mi je Trust lepši-meni osebno!Kar se tiče cene ,bom pa tiho, Trusta+stopalke sem dobil za 190eur ceneje kot Elita s tem da Elite nima stopalk, in na njega bi bil greh obesiti G25 ali navadne F stopalke za 55e ali 80eur, če dodam še stopalke ali Elite ali CS si pa lahko na koncu dam vsaj 340eur v žep, kar pa je zelo zelo veliko.

Tudi to ti lahko veliko pove, gledam na vse skupaj kvaliteto,uporabnost,ceno....

Link to post

Jaz imam slabo mnenje glede na tiste 3 minute, ko sem na salonu sedel za volanom, kar pa je absolutno premalo. Razočaralo me je vse - od volana, do pedalov - in to s pedali me najbolj muči. Nikjer še nisem zasledil, da bi kdo preferiral Logitech pedala. To bi mogu met doma vsaj kakšen teden, da pravilno skalibriraš vse in dodobra potestiraš. To me najbolj muči, ker vem, da ima volan potencial - le sprobat nism mel prave prilike :)

Link to post

Jaz imam slabo mnenje glede na tiste 3 minute, ko sem na salonu sedel za volanom, kar pa je absolutno premalo. Razočaralo me je vse - od volana, do pedalov - in to s pedali me najbolj muči. Nikjer še nisem zasledil, da bi kdo preferiral Logitech pedala. To bi mogu met doma vsaj kakšen teden, da pravilno skalibriraš vse in dodobra potestiraš. To me najbolj muči, ker vem, da ima volan potencial - le sprobat nism mel prave prilike :)

Tukaj je vsa težava, pedala delujejo fenomenalno na xbox 360 in pc-ju sem jih sam dodobra preveril, nočem pluvati čez G25.

Vse ostale pa res rabiš čas, da si dodobra urediš nastaviš, morš vedeti, da je G25 in Trust recimo oba volana, prikloiš igraš, narejeni za vse uporabnike, F pa je tukaj poglavje zase, morš bit doktor v nastavitvah, sam recimo nism niti mal....

lep projekt najbolj me zanima za menjalnik in kak si boš naredil ročno zavoro zraven sedeža in namestil merilnike in gumbe! čakam na napredek :)

Menjalnik je pač menjalnik, osebno meni pokalica, je pa cena huda..

Ročna zavora je cela kupljena, ostalo pač za PS3 rabim iz tipke potegnjene kable, na PC pa ni težave.

Ostalo pa počasi...

Link to post

Ne ali bodo novi karbonski to nism niti pisal, ali ostajajo enaki oblečeni v karbon, meni osebno je dosti boljše da so fiksni, do danes ko hitro vozim nism še sfalil menjanja, ker pač so tako velki, enim pač niso všeč.

Link to post

Danes sem sprobal konektor od Fanatec Clubsport stopalk dati v Trust volan, odrezal tisti jeziček, ki drži konektor in ubistvu v naprej vedel, da stopalke ne bodo delovale na Trustu, sicer pa pomoje ker je enako število žic, če bi razkopal oboje stopalke oz kablovje in ,da bi bile enako zvezane, kot na Trust stopalkah bi mogoč celo delovale, Zokid kaj se tebi zdi?

Hudič je, ko nekaj časa vozim na FCS stopalkah, nato pa Trustove, pa sploh Trustove niso slabe, a vseen so Fanatecove res nadmočne.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...