Skoči na vsebino

Assetto Corsa


mAxL

Recommended Posts

  • Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Danes smo imeli na SRS-ju endurance GT3 eno urno dirko in sicer na dirkališču Barbagallo Raceway. Na tem dirkališču sem danes prvič dirkal. Za dirko pa sem se odločil nič manj kot 20min pred začetkom, kar pomeni, da sem imel na voljo le slabih 18 min (practice mode) , da to dirkališče vsaj v grobem spoznam. Na to pa so sledile kvalifikacije na uradnem serverju. V zadnjem trenutku sem se uvrstil na odlično 5.mesto (12 tekmovalcev).  Štart mi je uspel super in celotno dirko sem branil svoje 5. mesto. No, kasneje sem celo prišel na 4. mesto. Proti koncu bi se morda lahko boril celo za uvrstitev na stopničke, ampak sem se malce uštel z gorivom in sem proti koncu moral še 1x v bokse. No, na koncu sem zasedel 4. mesto, kar pa tudi ni slabo.

Tokrat me je režiser kar dosti predvajal, za to je vidnih kar nekaj mojih akcij. Kapo dol SRS (Sim racing system) za prirejanje tako dobrih dirk in seveda, je za čisto vsako dirko prenos v živo na You Tube.

 

Link to post
  • 1 month later...

Zna bit kej zanimivega:

Quote

The most likely scenarios are either an announcement on the simulation joining the growing eSports-market or, even bigger, the announcement of Assetto Corsa 2, something that was hinted at in interviews last year.

 

Link to post

No ja, no ja :D Samo še počakamo, kako bo dejansko vse skupaj v praksi ...

https://www.blancpain-gt-series.com/news/1173/blancpain-gt-series-announces-move-into-sim-racing-with-assetto-corsa-competizione?filter_season_id=8&filter_series_id=0&filter_team_news=0
 

Citat

Marco Massarutto, Co-founder and Brand & Product Manager of Kunos Simulazioni: “This announcement represents a dream come true for us. The Blancpain GT Series license is just the tip of the iceberg. By combining the potential of Unreal Engine 4 and the feedback received from our community, we are producing a completely new simulation aimed to redefine the racing game genre, improving the features that made Assetto Corsa so popular, and introducing those demanded by players for a high-level racing simulation game - with no compromise, and remaining loyal to our philosophy."

 

 

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...