silicijeva dolina

Donator
 • Števec vsebine

  5 217
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  82

silicijeva dolina last won the day on March 14

silicijeva dolina had the most liked content!

Ocena v skupnosti

1 040 Odlično

O uporabniku silicijeva dolina

Osebne informacije

 • Spol
 • Volan
  Thrustmaster T500 RS
 • Stopalke
  T3PA Pro

Zadnji obiskovalci profila

12 096 ogledov profila
 1. Kaj tisto modifikacijo za stopalke prodaš posebej ali gre v kompletu?
 2. Zdaj ne vem, če so to ravno GHD ampak so pa za rally. Manjka pa jih še kar nekaj,tudi slovenskih. http://www.racedepartment.com/downloads/simtraxx-la-mussara-hillclimb-downhill-0-6.8662/ http://www.racedepartment.com/downloads/simtraxx-hradek-liptakov-0-75-ss-liptakov-1-ss-hradek-1-and-hradek-liptakov-freeroam-map.13522/ http://www.racedepartment.com/downloads/semetin-czech-republic.10782/ http://www.racedepartment.com/downloads/sss-haguenau-france-street-rally-show.15004/ http://www.racedepartment.com/downloads/puy-du-lac-france.10729/ http://www.racedepartment.com/downloads/transfagarasan-dn7c-romania.12469/
 3. @mancSLO jaz ne igram več igerc,ker nimam časa (služba, trening,družina).
 4. Road map Jun.2017 https://www.studio-397.com/2017/06/roadmap-update-june-2017/
 5. Hahaha si me kar nasmejal Če bi ti bil predsednik Sicer pa ja, kaj češ. Tako pač je in ti nisi predsednik in za to gledamo takšen poden od LMP1 klase. Še vredu, da so GTE pokazali kako se dirka. Ko bodo izbirali predsednika pa se le javi
 6. Ja saj vem kaj kdo dela in tudi Mitja ve o čem je govora oz. kaj mislim.
 7. Ja, to je res, da vseh pa zares ne more narediti in se od njega tega tudi ne pričakuje. Vse kar sem želel napisati je to, da je ta proga super in ko sem prosil, če bi jo naredil je zavrnil prošnjo in ne z razlogom, ki jih ti razlagaš.
 8. Vsaka dirka je testiranje Tudi 24h Le Mans.
 9. Saj ravno zaradi tega crkava, ker nismo leta 1985. Takrat si kupil golfa 1 in ga lahko še danes voziš. Kupiš Hybrid-a pa ti bo crkoval na vsake toliko časa. Zgleda, da so pri Toyoti testirali kakšno novo tehnologijo, ki se jim pač ni izšla po načrtih. GTE in GT3 pa so pač eksoti v dirkaški preobleki in je tehnologija že nekaj let enaka in preizkušena. LMP2 pa me sploh ne zanima, ker so podhranjena podvrsta LMP1. Nikdar nisem spremljal LMP2.
 10. Toyota je bila pri LMP1 moj favorit ampak se jim ni izšlo. Bodo pa drugič boljši.
 11. Zelo lepa fotka Pa še ena potrditev, da so bili boji med Corvette in Aston Martinom pravi užitek (v užitek slednjemu ). Dvomim, da bodo pri Corvetti enakega mnenja
 12. Dejansko sta se gonila čez celotno 24 urno dirko in sem kar malce sumil, da se bo na koncu zgodila piz*arija (takšna ali drugačna). Vedno je lažje slediti kot pa se braniti. Še vedno pa mislim, da so ga malce izdali živci in posledično izlet v/čez pesek. Škoda, da se je tako zaključilo, ampak ok. Še večja škoda pa je, da v LMP1 ni več Audija. Kar nekako manjkajo v tej eliti. Upam, da pridejo kmalu nazaj in spet postrežejo z kakšno novo tehnikalijo, kot so to že večkrat storili.
 13. Kje si ti videl farso? To so prototipi in med takšno preizkušnjo se lahko marsikaj zgodi. Pa še za nekaj so dobri prototipi in sicer zelo dosti te tehnologije pride čez čas v osebna vozila (hibridni sklopi, žarometi, baterije,....). To je dejansko testni poligon in seveda velika reklama v primeru uvrstitve na stopničke.
 14. V GTE Pro pa so uprizorili najboljšo dirko na 24h Le Mans (Corvette vs Aston Martin). Slednjega so po mojem izdali živci, da je naredil toliko napak na koncu. PS: Naj ne bi bili krivi živci: