Matjaž Murn

Moderator
 • Števec vsebine

  7 919
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  277

Matjaž Murn last won the day on April 21

Matjaž Murn had the most liked content!

Ocena v skupnosti

2 887 Odlično

O uporabniku Matjaž Murn

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana
 • Stopalke
  CSP V3

Zadnji obiskovalci profila

18 207 ogledov profila
 1. Odkar je tole plačljivo imam jaz en drug problem - nimam cajta sploh zalaufat iR...
 2. Zato pa Glickenhaus predlaga, da se naredi en trackday kjer bojo za vse isti pogoji pa za vse serijski avtomobili... Pa da se vidi, kdo zasede prestol. Tako kot je sedaj, je pa kar nekaj.
 3. A je kdo že delal kakšne enostavne sanke za sedež? Sem dobil en pisarniški sedež, ki bi ga dal v kokpit. Sanke od trenutnega sedeža so v bistvu tudi razlog za menjavo, saj imajo preveč lufta in so zelo glasne med vožnjo. Malo sem gledal tiste 80/20 profile - verjetno bi bilo s tem še najbolj enostavno. Kakšen predlog?
 4. Premikata se 3 pa 4 vodoravni črtici al 3 pa 4 krogca (tipki)? Če se tle črtici premikata, pomeni, da ti pedala zazna. Samo nimaš nastavljene za prave komande. Klikni v desnem okencu na Throttle os in potem pritisni stopalko za gas. Isto ponovi z Brake osjo in stopalko za zavoro.
 5. V nobenem izmed teh dveh oken ni nobene aktivnosti?
 6. A ti tudi v Windowsih ne zazna pedalov ali samo v AC ne delajo? Kakšne nastavitve pa imaš v AC? Prilepi kakšen screenshot.
 7. Kot kaže je večina za Raceland. Ko bo znan naslednji termin, se bomo dogovorili naprej.
 8. Po dveh letih aktivnega udejstvovanja je napočil čas, da administracijo in organizacijo počasi izročim v nove roke. Tako je sedaj uradni administrator portala @enjoyer83,jaz pa se zaenkrat umikam na pozicijo moderatorja. Izpeljal bom še letošnje srečanje članov, nato pa se v večji meri poslavljam od administrativne in organizacijske vloge. V manjši meri bom še pomagal - kolikor mi bo čas dopuščal - predvsem pa upam, da mi uspe priti na čimveč dirk. Zadnje dve leti sta bili pestri, bilo je veliko vzponov in padcev, večinoma so mi ostali pozitivni spomini in upam, da bo tako tudi ostalo. Dela je bilo veliko in upam, da se to tudi kaj opazi. Portal sem v celoti prenovil in nadgradil na novi platformi, kasneje je bil še preseljen na nove strežnike k drugemu ponudniku. V začetku leta je bil prenovljen tudi logotip, ki pa na portalu še ni ugledal luči sveta, saj mi enostavno ni uspelo. Mogoče bo kmalu, mogoče bo to uredil Tomaž. V dveh letih smo izpeljali tudi nekaj prvenstev, ki so bila bolj ali manj uspešna. Hvala vsem, ki ste mi na kakršen koli način pomagali in mi stali ob strani - saj veste kdo ste. Na srečanju dam pa še za rundo! Za kakšna vprašanja sem še vedno na voljo, po večini pa se lahko sedaj obračate na Tomaža.
 9. V8

 10. Vidim, da nekateri še vedno niste dojeli:
 11. Nekako me ne mika dat 30€, da odfuram to dirko pa mogoče še ene 2x po tem peljem šlajfo ...
 12. Ja, ampak to samo za tebe, k si že donator. Ostali so prisiljeni v to brezplačno!
 13. @Ale jst sm bil že pred poroko siv Se pa strinjam - boljš sivi, kot pa brez
 14. Upam, da pridete vsaj na podelitev pokalov za posameznike ter ekipe. Nagrade ste si verjetno pogledal, ne? Upam, da bomo imeli komu podeljevat
 15. @ingange Ko sem bil jaz na prvih srečanjih daljnega leta 2008 in 2009, sem tudi bolj debelo gledal, ker nikogar nisem poznal. Te skupine jih še zdaj polovico ne poznam. Potem se pa parkrat dobimo, smo šli na kakšno dirko skupaj, kdaj kakšnega spili, malo več dirkali skupaj ... pa rata lažje. Nikogar ne grizemo. Dobrodošli ste vsi, tudi tisti, ki mogoče ne dirkate tako pogosto pa bi mogoče odpeljali kakšno dirko z gokarti zraven ali pa samo kaj poklepetali ali spili kakšno pivo. Če boste pa vedno ždeli doma in se skrivali za svojimi avtomobilčki v avatarju, kot je to napisal SelJčan, potem si bomo pa vedno neznanci z interneta.