Skoči na vsebino

Matjaž Murn

Moderator
 • Števec vsebine

  8 109
 • Donacije

  0,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  294

Matjaž Murn last won the day on October 6

Matjaž Murn had the most liked content!

Ocena v skupnosti

3 076 Odlično

O uporabniku Matjaž Murn

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana
 • Volan
  Thrustmaster T500 RS
 • Stopalke
  CSP V3

Zadnji obiskovalci profila

18 547 ogledov profila
 1. Splošna debata

  Server za Estoril je online.
 2. 2. Road America - 15.10.2017

  Sam sebe presenetil na kvalifikacijah, saj sem v zadnjih sekundah postavil krog. Kljub vsem je bilo še nekaj rezerve, ampak kaj višje ne bi priplezal. Dirka je bila tudi zanimiva. Na začetku je najprej Tomaž dihal za ovratnik, potem se je malo oddaljil, jaz pa sem pridobival na spredaj vozečim, ki je bil na soft gumah in so počasi začele popuščati. Prišel na P2 in nato kmalu v bokse. Ko so vsi opravili s svojimi postanki, sem bil na P1 s cca. 4 sekundami prednosti pred Kurversom. Žal je bil na soft gumah zelo hiter in je po dveh ali treh krogih že zasedal celotno vzvratno ogledalo. Malo nepazljivosti in že sem se vrtel po travi na izhodu iz ovinka št. 7. Nato pa nadaljeval lepo umirjeno na P3 s cca 10 sekundnim zaostankom za Tomažem. Proti koncu se je še on odvrtel v istem ovinku in prišel sem mu za rit, vendar so bile moje gume že preveč obrabljene, ker sem šel na postanek kar nekaj krogov pred njim. Na koncu zelo zadovoljen s P3. Če se ne bi odvrtel, bi mi verjetno uspelo zadržat Tomaža za sabo, Kurvers pa je bil tokrat res klasa zase.
 3. Assetto Corsa

  Dejansko je najboljši pokazatelj drugi stolpec, če si mislil na post od @silicijeva dolina... Drugače pa ima RD eno izmed velikih tekmovanj v R3E, tko da bi tle lahko precej debatiral o tem kaj pove o špilu eno tako "veliko" tekmovanje... @gojzer deloma se strinjam s tabo. Lahko ti pa povem, da v iRacingu za denar, ki si ga porabil za AC, ne moreš poravnati niti letne naročnine ...
 4. Assetto Corsa

  No ja, s tem se ravno ne bi strinjal. Na vodilnih simracing portalih se AC še kar precej vozi in ima kot kaže kar svetlo prihodnost: Sicer pa je že @silicijeva dolina vse povedal...
 5. Assetto Corsa

  A ni @AliBuggy zadnjič nekaj nekje pisal, da se mu je tudi nekje (DiRT?) zatikalo in je ugotovil, da je bilo to po Windows updatu? Mogoče bo znal povedat kaj je uredil - lahko, da je z AC isti problem.
 6. Project CARS 2

  https://www.facebook.com/events/1903798346552077/ Če bi kdo šel odpeljat kakšen krog, GameVan organizira mini turnir pred Mercator Centrom v Šiški, in sicer 21.10.2017.
 7. 2. Road America - 15.10.2017

  A je to slučajno v race sessionu? V tem primeru je res to built in - se ne da izklopit. V ostalih sessionih tega ne bi smelo biti.
 8. 2. Road America - 15.10.2017

  Server znova postavljen. Voting omogočen (20% da je uspešno glasovanje). Grip nastavljen na 99% - če se ne motim se je prejšnjič dirka začela na 97 pa še nekaj promilov. Cca. vsakih 7 krogov se je dvignilo za 1%. Kakšne sekunde nabija? Ne razumem ... P.S.: Celotno konfiguracijo sem dobil od core racing admina, tako da ne vem, če je to kakšna nastavitev in je v konfigu niti ne najdem.
 9. 2. Road America - 15.10.2017

  Pass je toca - isti kot je bil za dirko. Časi so pa shranjeni na strackerju. V čem je problem?
 10. VASC (V8 Supercars)

  Na Gori že dogaja:
 11. 2. Road America - 15.10.2017

  Server je online. Stracker tudi.
 12. Ostalo & Traparije

  Eat your heart out Chiron.
 13. VASC (V8 Supercars)

  Ti izračuni zmer (kokr tok) držijo, tudi če sonce kroži okrog flat zemlje
 14. Splošna debata

  Welcome to the wonderful world of .ini tweaking instead of driving. Se vidi, da sem čedalje bližje penziji in mi gre to že počas na živce. Kako ne morejo tam dobit teh najbolj popularnih volanov in v špilu naredit profile in prave konfiguracije, da se uporabnikom ni treba s tem ukvarjat...
 15. VASC (V8 Supercars)

  Začne se ob cca. 2h zjutraj v nedeljo, konča pa okoli devetih zjutraj.
×