Paps

Uporabnik
 • Števec vsebine

  1 870
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  56

Paps last won the day on February 24

Paps had the most liked content!

Ocena v skupnosti

634 Odlično

O uporabniku Paps

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Volan
  Logitech G27
 1. Hulk 5. Palmer 11. Nuff said...
 2. Ni šans. Palmer bo svetovni prvak. The most capable driver in F1 ATM.
 3. Se bom. Z veseljem. Aleš the CEO
 4. Ko bodo prevozili celotno dirko in ko bodo še drugi proizvajalci zraven, bo lmp1 dobil kredibilnost. Do takrat je pa to klasa, ki je izgubila ves čar. Gledati 6 avtomobilov od katerih končata samo 2, od teh 6. pa eden tako nebi imel možnosti je meni "Poden". Če pa bi jaz bil predsednik proizvajalca, bi glede na to dirko samo stran pogledal in rekel, tega nam pa res ni treba.
 5. Kakšna farsa je tale LMP1
 6. Ma ta BTCC ni nič drugega kot crash fest. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo prišlo do kake hude nesreče.
 7. Defenitivno top 3 dikač. Nikoli nisem bil navijač, ampak talenta se ne more zanikati. Itak pa od kar ni več Šumija, nimam favorita. Mogoče, če bi že, bi bil to Hulk.
 8. Dokler je nekdo zraven tebe, ti vedno teži
 9. V iRacingu je spotter zelo dober, zato ti priporočam, da ga uporabljaš.
 10. Blancpain endurance series DTM
 11. Jaz sem med dirko za več kot pol ure zaspal. Kar sem videl je bilo dolgočasno, kar pa nisem pa ne vem.
 12. Palmer is so bad, even his car doesnt like him.
 13. Mislim, da bi blo super imeti nek seznam streamov na enem mestu, pa bom kar jaz začel. https://www.reddit.com/r/motorsportsstreams/ http://livetv.sx/enx/ (na levem stolpcu seznam eventov, ki so trenutno v živo)
 14. Veliko je odvisno kakšen iRating imaš glede na kvaliteto dirke. Res ne vsakič ampak v večini primerov. Nekateri ljudje z manjšim iRatingom (mislim da v teh časih je to že pod 3000), imajo težave držati dirkaško linijo, videti zavorne točke. Zato ni čudno, da se ti zabijajo v rit. Mogoče tudi ti prezgodaj zaviraš, se mogoče pozno braniš in je za tistega zadaj že prepozno da odreagira. Primerov je lahko kar nekaj. Prilepi kak video, pa bomo videli kje imaš težave. Kar se mene tiče iRating in SR delujeta čisto vredu. Glede tega sam nisem od 2009 imel nobenih pripomb. Je pa tudi res, da skakati iz enega avta v drugega ni lahko.