PEK

Moderator
 • Števec vsebine

  5 057
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  154

PEK last won the day on January 19

PEK had the most liked content!

Ocena v skupnosti

1 677 Odlično

O uporabniku PEK

 • Rojstni dan 18. 03. 1982

Osebne informacije

 • Spol
  Ni pomembno
 • Kraj
  Kamnik
 • Volan
  Ostalo
 • Stopalke
  Brez
 1. 1. Janko Glavač (Maserati) 2. Tomaž Eržen (en avto pa 100kg gor) 3. Aleš Kurent (Porsche) 4. Goran Tuš (Porsche) 5. Tjaž Brelih (Maserati) 6. Miha Fabijan (Porsche)
 2. V Q tam nek čist zadaj. R1 sem probal soft/soft in 2x45L. Je bilo kar zanimivo prvih par krogov, ker sem imel lazji avto in soft gume. Tam pred šikano prehitel celo 2 (Murna in še enga mclarna) naenkrat. Seveda me je en od njih zadel in sem MORAL sekat šikano. Pa saj do šikane sm bil ze pred njima, tko da zame regularno. Potem box in proti koncu borba za top8 ampak se ni izšlo, bi rabil še kak krog ali 2. R2 sm rekel da se tankanje na polovici dirke ne izplača in sem nalil 90L. Pozabil pa gume sprmenit iz Soft na Med. Začetek super (štart sem vrjetno mal pogoljufal, pa ni nič štelo false start ). Potem mal borbe z Audiji, ampak po 12 krogu so bile gume ze rdeče, tko da samo še merkanje da me Fujs neprehiti. To mu na srečo ni uspel, tko da R2 result kar uredu. Čestitke Alen in ostali podium. Bi blo treba sankcionirat. Vhod v boxe se lahko poseka (ane Tomaž), črte za izhod nikoli!
 3. Žurka je 25.2. v lokalu Pod Skalo na Vrhpoljah pri Kamniku. (če me najdete ker bom maškara)
 4. Dobro da nism že koga v nakup prepričal
 5. Marjan ja,.. mogoče mal pretiran izraz, na kur** ti pa pač gre, ko se folk prtozuje, o fak kera proga, o fak ker avto, (sploh pa me je vrgla pokonci tista izjava, da ni uredu ker sonce preveč sveti v glavo v T1)... kot sm rekel vsem ne bo nikoli prav. Če bi mel AC 3 proge in 3 avte, vreme samo jasno s soncem na najvišji točki bi se nekako še zmenili. Vote bi bil super za proge ja.
 6. Kakršnekoli proge ali pa katerokoli klaso se organizira, nekomu ne bo prav... Verjetno je šlo zelo veliko ur premišljanja v izbor prog in avtov in pa drugih parametrov (točke, dolžine dirk, balasti,....) za prvenstvo, sploh za tako obsežno kot je tale. In pri toliko progah nam čisto vse res ne morejo bit všeč. Ampak pritozevanje brez nekih resnih predlogov (na katere se bojo spet drugi pritozvali) ni nič kaj konstruktivno... Že pri GT4 (s katerim je 10x manj dela kot z GT3) je vsako jamranje glede česarkoli udarec pod pasom. Vsa čast Murnu, da sploh organizira kaj takega in se s tem ubada... Verjetno mu uzame pol prostega časa, da mi pridemo na dirko in odvozimo za našo zabavo. Edin sreča zanj, da na telekomu dela, ker to je itak 8 ur prostega časa na šihtu.
 7. Čakta, da nism jaz mal ZAJ***.... Kompatibilität Peripherie: Kompatibel mit jeder Fanatec Wheel Base oder Racing Wheel mit RJ12 Pedalanschluss. Dies beinhaltet nicht die Lenkräder der Porsche Wheel und CSR Serie. Alle Fanatec Porsche 911 Lenkräder mit Ausnahme des 911 Turbo CSR sowie CSR Elite wheel Alle ClubSport Wheel Bases CSL Elite Wheel Base
 8. Bruuum bruuuum... Muricaaaaa !!
 9. 2020
 10. A to bo dejansko ker evropejc igral?
 11. 3 kroge po feltnah pa je
 12. Rokovnjač, ti jih 21. odpel, da se bomo spet pol lahko spraševali kam za nekam te damo v rezultatih...
 13. No saj, ta tvoja teza je moj 3. odstavek v katerem je možna napaka, ali pa hvatanje krivine in delat se neumnega... Ko pa enkrat dacarji uletijo je pa v obeh primerih pizdarija . glede bottom line se pa vsi strinjamo, ko enkrat podrazijo pir za 22% bom jaz tle forum okol obrnu.
 14. Ja očitno se jim ne izide več po taki ceni prodajat ostalim državam. Saj so od začetka od nas dobivali manj, ampak so pa vsaj lahko folk nabrali. Sigurno ga ne bi toliko, če bi že v štartu mi plačevali namesto 15$ na avto (menda je bil tok na začetku?) kar 20+$. Zdaj pa ko imajo večjo bazo ostalih, se pa lahko upajo to naredit. Ko si enkrat komited z 500€ v tem, se boš prepričal dat še tiste 2 piva na mesec več, v upaju da nisi vseh teh 500 za brezveze zapravil....Pa tudi če jih 20%-25% odide, so vseeno skoraj na istem. Seveda vse to pišem s predpostavko da so delali pravilno in res od ustanovitve ta naš davek zavajli. Lahko da so se šli delat neumne in upal, da noben ne bo nič prijavil. Tako bi lahko ugoljufali vsako EU državo... ampak rečmo da oni pa niso taki. In ja Marko, imajo od tega več denarja, 17-27% več denarja iz EU...
 15. Čim prej ga vidmo na stezi, tem bolj!