PEK

Moderator
 • Števec vsebine

  5 456
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  183

PEK last won the day on August 3

PEK had the most liked content!

Ocena v skupnosti

2 046 Odlično

O uporabniku PEK

 • Rojstni dan 18. 03. 1982

Osebne informacije

 • Spol
  Ni pomembno
 • Kraj
  Kamnik
 • Volan
  Ostalo
 • Stopalke
  Brez
 1. Konc prvenstva se pa dobimo pri vedranu ;)
 2. Ja najbolš da bi ga naprej puščal Vettel al kako? Kimi je bolj za penzijo kot kaj drugega...
 3. naš
 4. nedelja 2130
 5. Kok časa se je pilo pivo na cilju približno?
 6. Lahko povem par informacij, da se bo lažje potestiralo... Kdor se bo odločil za hitrejšo klaso naj testira: -Porsche 911 RSR 2017 (BOP kg in restrictor) -Chevrolet Corvette C7R (BOP kg in restrictor) -Ferrari 458 GT2 -BMW M3 GT2 KG in % BOP pa zveste kasneje, je pa tako da so avtomobili izenačeni kolikor se da... Kdor se bo odločil za počasnejšo klaso pa naj potrenira Ginetto GT4 (NE supercup) Pa še par dodatnih info: -Imeli bomo 18-20 prijav, razdeljenih med obe klase (pridruzili se bomo 20+ članom core-racinga) Skupno torej na stezi pričakujemo 35-45 avtomobilov. -V ekipi bosta vrjetno po 2 dirkača, saj je tako lahko več ekip (ločeno posamezno in ekipno točkovanje samo za slo-racing) -Avtomobile lahko pobarvate (ampak lepo ), ali s kje poberete skine ki so vam všeč -Vozilo se bo 6 vikendov, večinoma vse dokaj znane steze, saj imajo največ prostih mest. Obiskali bomo Anglijo, ZDA, Belgijo, Portugalsko in 2x Španijo. Začetek prvenstva bo čez 2 meseca in par dni... Tako da časa za teste je dovolj.
 7. WTF je to? http://www.supercars.com/videos/championship/raw-vision-v6-turbo-hits-queensland-raceway/?cat=default
 8. Jaz sem imel pri potenciometru eno smet, ki sem jo odstranil pa sedaj deluje BP. Tako da probaj odpret in poglej potenciometer. Za deadzone štimat, če se res ne da popraviti pa lahko uporabiš DXTweak2 (spodaj na strani)
 9. http://simracingpaddock.com/assetto-corsa/assetto-corsa-ferrari-70th-anniversary-dlc-list-released/
 10. To pa ma da spada pod Dirkanje/Ostalo.
 11. To je bla pa res ena bolj fucked up nesreč v zgodovini f1
 12. Če nikol več ograj ne vidim bo prekmal.
 13. Kle je samo Vettel naredu neumnost in bil kaznovan. Hamilton je pa tut ena jokica, ki ga še njegov teammate premaga v prvenstvu. Je pa fajn da je mal bolj pestro dogajanje in upam da bo še naprej tako.
 14. Mislim da bo tako kot je factory od avta, tko da tako naštimaj ko treniraš, pa boš videl če je dovoljeno... Cajtov še nimamo, bomo meli jutri pred dirko vrjetno