PEK

Moderator
 • Števec vsebine

  5 439
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  183

PEK last won the day on June 22

PEK had the most liked content!

Ocena v skupnosti

2 026 Odlično

O uporabniku PEK

 • Rojstni dan 18. 03. 1982

Osebne informacije

 • Spol
  Ni pomembno
 • Kraj
  Kamnik
 • Volan
  Ostalo
 • Stopalke
  Brez
 1. Sam še eno počasnejšo klaso zravn vržeš, da še mal boj popestri.
 2. Napiši ime in priimek (ali pa ime ki ga uporabljaš v igri)
 3. Kakor sedaj zgleda, bo glavno prvenstvo z ENAKIMI avtomobili, dirke pa bodo spominjale na dobre stare čase WTCCja na slo-racing. Se strinjam tudi s FIXED setupom. Na tega se bo lahko prijavilo 24 dirkačev + rezerve. (tolko, kot je ponavadi grid spotov na stezi) Kak mesec za tem se bo kot kaže začel mixed class, v sodelovanju z enim drugim portalom. Mislim da imajo tam kulturo vožnje vsaj na nivoju noše (verjetno višjo), tako da to ne bo problem. Tu bo lahko @mancSLO vozil svojo ameriško ladjo, ČE SE BO ODLOČIL VOZITI HITREJŠO klaso. Tu se bo vrjetno vozilo proge z veliko grid sloti. (naših prijav bo okoli 15, ne vem pa še ali bomo vozili samo hitrejšo klaso ali se pomešali med sabo v obeh - verjetno slednje)
 4. Kako smo si različni. Men je bila zmer muka tisto vozit.
 5. sigurno ne bo problema kksno zamenjat za eno novo ce bo dobro narejena
 6. pri takih avtih, oldschool (f1) si razlike na krog med dirkaci oooogromne. Res je da se najdeta 2 po 2 ki priblizno enako furata... Ampak tak avto zahteva od voznika veliko vec kot kak sodobni gt... Zato sem raje za gt4 kot formulo... Tudi osip, dokler (ko vec) ni nekega motiva za igranje je 50+%... marjan za nascar sm se seveda hecal. Ko pa si omenjal abs in tc, sem sigurno za vse off... Ampak nekateri bi se tezko odpeljali brez teh pomagal kak krog (se mi zdi da je tebe maserati ravno v tem j*****)
 7. Nascar?
 8. Vse bolj se nagibam k le GT4 izvedbi prvenstva. Še vseeno je treba imeti enega od Porsche add-on in mislim da Red Pack za Maserati? ... ampak mislim da večina to ima, saj smo že vozili oba avta... 3. avto Ginetta je pri lastniku moda že v testiranju z novo malce močnejšo mašino in slabšim oprijemom, da bo res izenačena z ostalima 2 avtomobiloma. Sem sigurno za fixed setup, če je sploh važen pri GT4 avtih, jaz mam občutek da ni... Glede vseh avtomobilov na gridu enakih,.. to bo imelo že drugo prvenstvo v jeseni, tukaj bi res raje videl 3 različne, ki se borijo med sabo... Morda poštejemo tudi točke po znamkah... Plačevanje za to, da ostajaš v prvenstvu se mi ne zdi najboljše, sem bolj pristaš ohranjanja interesa s kakšno nagradico, kot je bilo v Porsche CUP, pa čeprav potem sam več zapravim. Za 20 ljudi na vsaki dirki mi ni problema dat tistih 50+€. Lah pa jaz furam Audi R8 LMS 2016, vi pa GT4...
 9. 40€ še jaz neb dal za prvenstvo, pa sm gorenc! .... aja .. 24 resnih rabimo nabrat do jeseni,.. Drugače bo pač treba samo eno dirko GT3, drugo GT4, kot je Alen omenil. Moram pa še Shauna ki je naredil Ginetta mod mal pocukat, da na power mal peša, gripa ma pa tolk da je sekundo bolš na krog... (tko da tut z balastom ne morm poštimat)
 10. Ja, če @Mitja Bonča upravičeno (kolkor sem zdaj bral assetto corsa topic) ne bo nadaljeval z delom in nam posadil par dreves, jo bo kakšna proga zamenjala... Škoda ker bi sedla ta proga, ampak če so japanci k****, so pač k****.
 11. marjan kj ti bo corvetta ce bo zadn krog guma pocla
 12. jah, nekak bo treba mal vec resnih dirkacev met, da ne bo res 7vs7. Prijavnine ne bo, bo pa kksna nagrada za bolj resne udelezence.... Ce se kdo spomne kko bi cim vec folka mel pa lah predlaga.... mclaren bo morda namesto firrarija, ampak kokr vidm na core je OP? ste pa kr ugotovil ja... Citrji. no, ne veste pa kok bo fuel usage, tirewear, in kok dolgo se bomo mogl podit na dirkah... (sj tut sam se nism tocno zracunal kj bi blo najbl zanimiv...) Bo pa sigurno tako naštimano da se 2x srečajo te 2 klase na progi med sabo, da popestrijo zadevo.
 13. Jst sm za :P
 14. Soon™ Če maš pa dost močna učala se pa spodaj že zdaj lahko prebere... Sam to morš met une HD iz TOPSHOPA