Skoči na vsebino

skopusnik

Organizator
 • Števec vsebine

  4 347
 • Donacije

  0,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  104

skopusnik last won the day on September 13

skopusnik had the most liked content!

Ocena v skupnosti

1 289 Odlično

O uporabniku skopusnik

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mihafabijan.si/

Osebne informacije

 • Spol
  Ni pomembno
 • Kraj
  Novo mesto
 • Volan
  Logitech G29
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

8 607 ogledov profila
 1. Rally

  Španija!
 2. 2. Road America - 15.10.2017

  Q: odpeljal soliden krog na Soft, potem pa še dva poskusa na Supersoft. Počasen ogrevalni krog da ne segrejem gum, drugače bi popustile pred koncem kroga Prvi poskus prekinila Ginetta, ki sem jo ujel na nepravem mestu, drugi poskus nekoliko pokvaril sam, a je bil dovolj za P8 mislim da. Rezerve je bilo, da bi prišel pred oba Tomaža. Na štartu premalo gasa, avto umrl, hitro po sklopki in naprej, na srečo ostali niso bili nič boljši, razen za mano Corvette, ki ni imel prostora priti mimo Par avtov pred mano odpadlo, jaz cel stint lovil Palma in pazil na gume. Pred postankom prišel pred njega, po postanku spet za njim. Tokrat je bil prehiter, a mislim da bi moral dobiti pribitek ker ni upošteval kazni. Dobre borbe z Grebencom (že v Porsche Cup? :D), spet več ovinkov vštric, vmes je še kak Corovec prišel blizu in prehitevanje Ginett. Končno je ratalo malo lufta, spredaj predaleč, zadaj na nekaj sekundah, varno držal razdaljo do cilja. Vmes v celi dirki ena napaka, povozil travo na zaviranju in nekaj lovil po izletni coni, to je pa tudi vse. Tudi sekanja nobenga cel vikend, niti ne vem kje so jih ostali nabirali Pohvale prvim, škoda za slabo predstavo ekipe
 3. 2. Road America - 15.10.2017

  Kje to, na vhodu v boks da ne smeš čez malo zapeljat al kaj je mišljeno?
 4. Assetto Corsa

  Ja, tudi meni občasno.
 5. Splošna debata

  Bolj kot ne bo default, upam da uspem do petka par krogov naredit še pa nastavit in pošljem.
 6. Rally

  Uradni video 6. Rally Nova Gorica Uživajte ob ogledu World Rally Media
 7. Rokavice

  Rally Shop je super, zelo pohvalijo. Je pa res da sem že slišal da naj Alpinestarsove ne bi bile najbolj trpežne na trgu (info od pravih dirkačev).
 8. Splošna debata

  Pošlješ skin na ZS da pogledam če najdem kaj ne štima?
 9. Splošna debata

  Velikost je tudi prava (širinaxvišina)
 10. Prijave v prvenstvo

  Ime Priimek Povezava do skina (ali sporočite, katerega originalnega ste izbrali) Prijave bodo možne tudi med prvenstvom, vendar je zaželjeno da to opravite pred pričetkom prvenstva. Od vseh prijavljenih se pričakuje udeležba na dirkah, v nasprotnem primeru pa pravočasna odjava. V igri uporabljajte pravo ime. Prijavljeni:
 11. Splošna debata

  Sam ne se kregat
 12. Pravilnik

  Splošna pravila V prvenstvu veljajo splošna dirkaška pravila portala slo-racing.com, ki jih lahko najdete tukaj.
 13. Osnovni podatki, točkovanje, obvestila

  Simulacija Za udeležbo v prvenstvu potrebujete originalno simulacijo Assetto Corsa za PC. Dirkalnik Seat Leon Cup + skinpack Koledar Salzburgring - 5.11.2017 Paul Ricard - 19.11.2017 New Jersey Motorsport Park - 3.12.2017 Donington Park - 17.12.2017 SlovakiaRing Short - 7.1.2018 Croft - 21.1.2017 Potek dirkaškega vikenda Kvalifikacije: 20:30 (15 minut) Dirka 1: 20:45 (60km) Dirka 2: 5min po koncu prve dirke (reverse grid prvih 10) 200% Fuel 100% Tire Usage Obvezna uporaba PLP Točkovanje 25,18,15,12,10,8,6,4,2,1 Ekip ni, lahko imate poljuben skin (originalen ali svoj/iz neta). V kolikor skin ni originalen ga prosim pošljite vsaj 2 dni pred prvo dirko, da sestavimo Skinpack. Setup bo predvidoma fixen. Template
 14. Prihajajoča prvenstva na slo-racing.com

  Bo, pričetek predvidoma novembra. Termini bodo predvidoma isti, v nedeljo zvečer, vsake 14 dni (kontra kot Mixed class). Bo pa lažji avto, verjetno tudi delno zaklenjen setup.
 15. Prijave v prvenstvo

  Miha Fabijan Marjan Koderman Dizel Race Team 2 GT2 Porsche 911 RSR 2017
×