ErAndrej

Uporabnik
 • Števec vsebine

  29
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  1

ErAndrej last won the day on July 17

ErAndrej had the most liked content!

Ocena v skupnosti

16 Nevtralno

O uporabniku ErAndrej

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  G27
 1. O, jaa. Legendarna steza! Se prijavljam, avto pa še naknadno sporočim.
 2. Ne vem, kako bo z mojo udeležbo na tej dirki. Na žalost pri meni precej grmi in res nočem, da mi skuri računalnik ali pa volan. Pridem, če se bo vreme kaj umirilo.
 3. Evo. Vozil bom BTCC 2016: Eurotech Racing (Daniel Lloyd).
 4. Pridem! Serijo, voznika in avto pa še sporočim.
 5. To sem pa že gledal. Hvala vseeno.😁👍
 6. @edgeslo hvala tudi vam za razlago. Sem na YT že našel polno videoposnetkov, namenjenih začetnikom v simracingu. Verjetno ene najboljših so Project Sim Racer epizode kanala The Simpit. Je res vse lepo razloženo od nastavitev volana (sicer za iRacing) do prehitevanj in obnašanja na dirkah. Verjetno bom danes ali jutri kaj na serverju, na dirko pa tokrat žal ne bom mogel priti.
 7. Sem si malo pogledal prej, kako je z zaviranjem in pospeševanjem v takih ovinkih. Upam, da mi bo kaj pomagalo. Glede linije sem pa vedno vozil bolj na pribljižno (kar zdaj vem, da ni najbolj prav) nekako tako, kot vidim v F1.
 8. Nanlepša hvala za vse nasvete! Jih bom upošteval. Apex pa je, kot jaz vem točka, kjer je avto na najbolj notranji strani ovinka. Imam prav?
 9. Ok, super. 👍Bom napisal.
 10. Uff, kakšen opis! Zdaj vsaj vem, kaj se je spredaj dogajalo.😁 Drugače pa hvala za napotke glede setupa. Bom moral te stvari še mal naštudirat. Večkrat si pomagam s tem: http://www.racedepartment.com/threads/automobilista-how-to-set-your-car-up.132909/. Je pa res, da nisem vedel, da so tudi take stvari, kot so sterring lock lahko tako pomembne. Bi bilo res fajn, če bi se lahko enkrat dobili na discordu in malo skupaj vozili.
 11. Neke tutoriale sem že gledal od raznih simracing kanalov, kot so viperconcept ali simpit. Nekaj mi pomaga. Se bom že navadil. Bo pa res verjetno treba malo več geekat za to.😁
 12. Bi mi lahko prosim tisti, ki so včeraj v prvem krogu druge dirke vozili za mano svetovali, kako manj izgubljati v ovinkih. Včeraj sem res obupno vozil. 5s počasneje od drugih na krog je pa res veliko, sploh za serijo Minijev. Če povem po pravici, sem res pričakoval da bo zaostanek manjši. To sprašujem samo zato, ker bi rad vedel, kaj delam narobe in da odpravim te napake. Dirk se bom še udeleževal, pa tudi če sem vedno zadnji. Drugače pa hvala, ker ste se z izbiro proge in serije prilagidili tudi tistim počasnejšim voznikom.
 13. Verjetno tudi jaz pridem na dirko. 90%. Če pride kaj vmes pa še sporočim.
 14. Dobra dirka je bila (z izjemo tistih restartov). Sem vozil bolje, kot sem pričakoval. So me pa ob koncu že kar fejst gume zafrkavale. Drugače pa super, ker je bila nočna dirka.
 15. Se prijavljam še jaz. Vozil bom Foerch Racing/Chris Bauer. Kar bo pa bo. Je treba tudi take live evente enkrat prvič probat. Pa nekih hudih vozniških skillov res ne pričakovat od mene, saj sem res bolj začetnik pri simracingu. Na vozniški izpit bo pa tut treba še kakšno leto pa pol počakat.